ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/06 A

taro-sex

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/06 A

ταρω Κριός: Το Πέντε των Ξιφών Αντίστροφα
Ώρα να αναθεωρήσετε ένα σχέδιο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Έχετε αναγνωρίσει ότι το σχέδιο Α δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε αλλάξτε το. Αυτό δεν είναι ήττα. Είναι απολύτως πιθανό, το σχέδιο Α να βασίστηκε σε κακή αναγνώριση (παρεξηγήσεις, παραδοχές).

Αυτή η κάρτα δεν υποδηλώνει ότι έχετε κολλήσει σε έναν πόλεμο που δεν μπορεί να κερδηθεί. Αυτή η κάρτα σας λέει να εξαρτάστε λιγότερο από αυτά που ακούσατε μέσω των άλλων και περισσότερο από τα άμεσα αποδεικτικά στοιχεία και στην επικοινωνία. Εξετάστε όλα τα δεδομένα, κάντε συγκεκριμένες ερωτήσεις, ακούστε. Μόλις έχετε ξεκαθαρίσει όλα τα γεγονότα, τότε μπορείτε να φτιάξετε την επίθεσή σας. Κάντε το.

 

ταρω Ταύρος: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει από έμπνευση. Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του και να τιμά την παρόρμησή του να κυνηγήσει αυτό που θέλει, και ενθαρρύνει τους άλλους να τον ακολουθήσουν. Δεν γνωρίζουν όλοι πώς να το κάνουν αυτό, ξέρετε. Δεν γνωρίζουν όλοι ότι μπορούν.

zodia-taro-45

Θα σας δοθεί η ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να δοκιμάσετε το χέρι σας στη θέση του οδηγού μιας ομάδας, προς ένα όραμα που μόνο εσείς βλέπετε. Και ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να πετύχετε αυτό το έργο, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να το αποδείξετε στον εαυτό σας μια για πάντα. Είτε – αν ήδη πιστεύατε ότι μπορείτε να το κάνετε – αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία. Μείνετε ευέλικτοι και θα μάθετε νέες ηγετικές δεξιότητες.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Δίδυμοι: Το Οκτώ των Πεντάκτινων
Αυτή είναι η κάρτα της κινητήριου δύναμης. Είτε το ξέρετε είτε όχι, η φήμη έχει κυκλοφορήσει για την υπηρεσία ή το προϊόν σας. Μπορούν οι άλλοι να βασιστούν πάνω στην επιμέλειά σας και το μεράκι σας. Δεν έχετε παρατηρήσει όλες τις επευφημίες που σας αξίζουν – όχι ακόμα τουλάχιστον.

Θεωρείστε ότι η γνώμη σας για το τι κάνετε και πώς το κάνετε, επηρεάζει τους στόχους σας. Όσο πιο συνδεδεμένοι είστε με την τέχνη σας, τόσο περισσότερα θα βγάλετε από το προϊόν σας. Αγαπάτε αυτό που κάνετε; Συνδεθείτε με την υπερηφάνεια της παραγωγής. Αυτή την εβδομάδα η μοναδική σας δέσμευση στη τέχνη σας, θα σας φέρει περισσότερες ανταμοιβές από όσες περιμένατε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Το Δύο των Ξιφών
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Το Δύο των Ξιφών δείχνει ένα ψυχικό αδιέξοδο, μια στιγμή που είστε ανάμεσα σε δύο ιδέες (δύο δουλειές, δύο θέσεις, δύο τρόπους ζωής, ακόμη και μεταξύ δύο ανθρώπων). Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τα εφόδια, δεν είστε έτοιμοι ή απλά να μην θέλετε. Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι η αναποφασιστικότητά σας είναι σημαντική – σας λέει κάτι.

Αυτό είναι κάτι μεγάλο, οπότε πάρτε το χρόνο σας. Αφήστε οποιαδήποτε υποχρέωση νιώθετε να κάνετε όλους τους άλλους ευτυχισμένους, και δείτε ξεκάθαρα τα γεγονότα. Αποφύγετε τη συνηθισμένη σας στάση να πηδάτε χωρίς να κοιτάξετε. Τιμήστε τον ψυχικό δισταγμό σας και ζυγίστε τις επιλογές σας, έτσι ώστε να μπορείτε πραγματικά να αισθάνεστε έτοιμοι για να προχωρήσετε.

ταρω Λέων: Το Έξι των Πεντάκτινων
Αυτή είναι η κάρτα της επένδυσης: επένδυση στο μέλλον σας, επένδυση στις σχέσεις, επένδυση στην κοινότητά σας. Όταν επενδύετε κάποιους πόρους (χρόνο, ενέργεια, χρήμα) σε ένα από τα έργα σας, θα δείτε ανταμοιβές. Κάποιος θα επενδύσει σε εσάς (στις ικανότητές σας, στο προϊόν σας, στις δυνατότητές σας) έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε το ίδιο καλό σε κάποιον άλλο.

Και ακόμα κι αν δεν βλέπετε τον εαυτό σας ως τον τύπο του επενδυτή, αυτή η κάρτα σας προτρέπει να ανοιχτείτε και να λάβετε, και στη συνέχεια να δώσετε πίσω – ακριβώς όπως είστε. Είστε πολύτιμοι: έχετε κάτι να συνεισφέρετε και κάτι να κερδίσετε. Αυτή την εβδομάδα εμπιστευτείτε το ρόλο σας μέσα στη ροή.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ταρω Παρθένος: Το Δέκα των Ξιφών
Το ξέρω πως δεν φαντάζει διασκεδαστική κάρτα, αλλά σημαίνει πως το δυσάρεστο κεφάλαιο έχει πλέον περάσει. Μετά από μια δύσκολη φάση μπορεί να είναι δύσκολο να μην κολλάτε στην αδικία, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να προσδιοριστεί από αυτήν. Είτε είναι ένα πρόβλημα σχέσης, ένα πρόβλημα στη δουλειά ή ένα κακό συμβόλαιο, κάντε στον εαυτό σας την χάρη και αφήστε το να φύγει.

Θρηνήστε γι’ αυτό και αποδεχτείτε το τέλος του, γιατί το να παραμείνετε δεν βοηθάει την εξέλιξή σας. Μόλις το απελευθερώσετε πραγματικά, θα δημιουργήσετε χώρο για κάτι άλλο. Υπάρχει όντως ικανοποίηση στην άλλη πλευρά. Το χειρότερο έχει περάσει, αλήθεια, και τα πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο καλύτερα.

zwdia shmera