ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/03 B

reWalls.com-42419

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/03 B

ζωδια Ζυγός: Το Δύο των Ράβδων Αντίστροφα
Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά. Θέλετε να πιάσετε το χάλκινο δαχτυλίδι, αλλά φαίνεται συνέχεια να είναι λίγο μακριά σας. Μην εκνευρίζεστε, αγαπητοί μου, είναι απλώς ζήτημα χρόνου. Η ζωή που θέλετε μπορεί να γίνει, μπορείτε να τη φτιάξετε. Απλά χρειάζεστε μια έγχυση πίστης για να σας ηρεμήσει, καθώς εργάζεστε προς την κατεύθυνση αυτή

Όποιο κι αν είναι αυτό το όνειρο, μοιάζει να είναι ένα μεγάλο μέρος του αυτοπροσδιορισμού σας. Τροφοδοτεί και τροφοδοτείται από το πάθος σας, οπότε είναι απαραίτητο για εσάς. Βρείτε έναν τρόπο αυτή την εβδομάδα να επιβεβαιώσετε ότι η επιθυμία σας είναι δυνατή. Κάντε ένα βήμα προς την κατεύθυνσή της και πιστέψτε πως απλά θα πρέπει να συνεχίσετε την πορεία σας.

 

ζωδια Σκορπιός: Το Πέντε των Ξιφών
Δεύτερη ευκαιρία! Εάν την πρώτη φορά δεν τα καταφέρατε, προσπαθήστε, προσπαθήστε ξανά. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν πρέπει να επιστρέψετε πίσω στο σχεδιαστήριο. Μην το πάρετε ως μια συνολική αποτυχία – σημαίνει ότι έχετε κάποιες εκκρεμότητες. Ώρα να διατυπώσετε ένα σχέδιο. Η πρώτη δοκιμή σας δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε διορθώστε το αυτό με στρατηγική.

zodia-taro-45

Είναι απολύτως πιθανό ότι η αποτυχημένη προσπάθειά σας οφείλεται στην κακή αναγνώριση – ελλιπείς ή παρερμηνευμένες πληροφορίες. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά κάντε τη να αξίζει τον κόπο σας. Δεν υπάρχει πλέον απόφαση της στιγμής, βάλτε μέθοδο στην τρέλα σας. Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τον στόχο σας, κάνοντας καλύτερη έρευνα και χαρτογραφώντας την επίθεσή σας εκ των προτέρων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Το Πέντε των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα υποδηλώνει έναν κύκλο χαμηλής ενέργειας ή/και περιορισμένους πόρους. Συχνά, είναι απλά ένα κοινό κρυολόγημα που σας βασανίζει. Μερικές φορές είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα οικονομικά και ίσως οφείλεται στα εφοριακά – ή ξοδέψατε υπερβολικά στα μαγαζιά και χρεωθήκατε περισσότερο από όσο υπολογίζατε αυτή την εβδομάδα.

Κάτι (ή μια σειρά από πράγματα) έχουν επηρεάσει το αίσθημα σταθερότητάς σας. Μην ανησυχείτε, είναι απλά μια φάση. Και υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια αν τη χρειάζεστε. Είτε είναι μια εκκλησία, ένας θεραπευτής, ένας μέντορας, ένας φίλος, ένας γονέας, ή τα φάρμακα που σας επιτρέπουν να κοιμηθείτε… η ανακούφιση είναι σε κοντινή απόσταση. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε σιωπηλά. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια.

zodia-99

ζωδια Αιγόκερως: Το Δέκα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη χαρά της σταθερότητας. Αυτή είναι μια καλή δουλειά ίσως, που οδηγεί σε μια προκαταβολή για ένα σπίτι. Ή μια θέση εργασίας μερικής απασχόλησης ή η εξόφληση μιας πιστωτικής κάρτας που οδηγεί σε περισσότερο χώρο οικονομικού ελιγμού. Έχει να κάνει με το να έχετε ένα σχέδιο για το μέλλον και με τις ανάγκες σας που ικανοποιούνται στο παρόν. Αυτό μπορεί να φαίνεται κάπως πεζό ή ακόμα και βαρετό, αλλά πολλοί άνθρωποι παλεύουν πραγματικά με τα θέματα σταθερότητας.

Δώστε στον εαυτό σας ένα φιλικό κτύπημα στην πλάτη, επειδή ήσασταν αρκετά υπεύθυνοι και παρείχατε για την παρούσα άνεσή σας. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα μπορούσατε ή θα έπρεπε να έχετε περισσότερα, αυτή η κάρτα λέει ότι έχετε αρκετούς λόγους για να νιώθετε καλά για αυτά που χτίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος: Το Επτά των Ξιφών
Αυτή είναι η στιγμή που υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε ότι είναι αληθινά, ακόμα και όταν η κοινή γνώμη μπορεί να είναι αντίθετη. Κρατήστε σταθερή στάση, προχωρήστε όπως έχετε σχεδιάσει και θα βγείτε νικητές. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας για λίγο – καλύτερα να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι μέχρι να πάρουν τα πάνω τους.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε (ή να κερδίσετε) ένα πλεονέκτημα που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλέψουν, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην καυχιέστε. Εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε ότι είναι καλά και αληθινά για εσάς και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν πειράζει να είμαστε περίεργοι. Αυτή η κάρτα είναι η άδειά σας.

zwdia-fotia

ζωδια Ιχθύες: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Σελώστε τα άλογά σας, στρατιώτες. Ήρθε η ώρα να μπείτε στην οικονομική μάχη. Αυτός ο κύκλος θα σας βρει εξοπλισμένους, για να προχωρήσετε μέσα στην οικονομική αρένα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην οξυδέρκειά σας και την ικανότητά σας να παίρνετε τον έλεγχο, να συγκεντρώνετε τις συμβουλές και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε την υλική ζωή σας πιο σταθερή. Ώρα να βάλετε ένα σχέδιο σε δράση, να το πάτε στο επόμενο επίπεδο.

Ξεκινήστε την εξοικονόμηση σήμερα. Ή πληρώστε το χρέος σας. Ή κάντε την επιπλέον δουλειά για να πληρώσετε για τις διακοπές σας. Ή αγοράστε το νέο κομμάτι γης. Όποιο κι αν είναι, το οφείλετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας να κάνετε το σωστό με τα χρήματά σας. Να είστε πρακτικοί, να προσέχετε τις λεπτομέρειες, να τσεκάρετε τους αριθμούς… αλλά να προχωράτε μπροστά. Εμπρός λοιπόν, αναλάβετε την ευθύνη του μέλλοντός σας. (Επίσης, πάρτε μπρος καθαρίζοντας τις ντουλάπες σας, για να απαλλαχθείτε από τα άχρηστα που καταλαμβάνουν χώρο.)

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-zwdia