ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 14-20/08 Β

kartes-taro

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 14-20/08 Β

ταρω Ζυγός: Ο Πύργος
Ο Πύργος σηματοδοτεί αλλαγή που φαίνεται απότομη και δραματική, αλλά στην πραγματικότητα συνδέεται με κάτι δυσάρεστο που αναβάλαμε να αντιμετωπίσουμε. Κάποιες φορές η αλλαγή πρέπει να είναι δραστική για να μας ταρακουνήσει από την άρνηση που βρισκόμαστε, είναι λες και το σύμπαν θέλει να μας τραβήξει την προσοχή. Κάτι το οποίο θα μπορούσε να έχει αντιμετωπιστεί, πρόκειται να εκραγεί λόγω της παραμέλησης (ή της αναβλητικότητας ή λόγω σαμποτάζ που κάνουμε εμείς στον εαυτό μας).

Αυτή η αλλαγή δεν χρειάζεται να είναι τραγική, αλλά πιθανόν θα είναι ενοχλητική και/ή εκνευριστική. Μπορεί να είναι ένα σκασμένο λάστιχο ή ένας πονόδοντος ή το κρασάρισμα ενός παλιού υπολογιστή. Κάτι τέτοιο. Το καλό εδώ είναι ότι στο μέλλον θα είναι καλύτερο για εσάς. Ειδικά αν αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο αυτή την αλλαγή και με ευθύνη.

 

ταρω Σκορπιός: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Αυτή η βασίλισσα είναι γεμάτη τσαγανό, είναι έξυπνη και γεμάτη ζωντάνια, δημιουργική και συγκροτημένη. Αυτή την εβδομάδα αυτή η κυρία είστε εσείς! Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, αφήστε αυτή την ντίβα να γίνει ο οδηγός σας. Πάρτε την ιδιοκτησία των δώρων και της χαράς σας, διατυμπανίστε τα ταλέντα σας, βρείτε ένα ακροατήριο για το ατομικό σας σόου.

zodia-taro-45

Πιστέψτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια ξεχωριστή εμφάνιση, οι παπαράτσι περιμένουν να θαμπωθούν από εσάς. Να κάνετε τους άλλους να ζητωκραυγάζουν, είναι αυτό που γεννηθήκατε να κάνετε. Παρακαλώ, θυμηθείτε: δεν χρειάζεται να ζείτε πραγματικά στο Χόλιγουντ για να είστε υπέροχοι. Εμπνευστείτε και μοιραστείτε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό κώδικα ή το επάγγελμά σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Τοξότης: Το Δέκα των Κυπέλλων
Αυτή είναι μια πολύ όμορφη κάρτα. Τα «Δέκα» έχουν να κάνουν με την καρποφορία, το αποκορύφωμα ενός κύκλου. Εδώ τα πάντα ενώνονται και βγάζουν νόημα. Και συμβαίνει στη σφαίρα των συναισθημάτων, οπότε υποδηλώνει ισχυρή συναισθηματική σύνδεση και βάθος των συναισθημάτων.

Αυτή την εβδομάδα θα βλέπετε πολύ καλά τι λειτουργεί στη ζωή σας, θα νιώθετε ευγνώμονες για την ευλογία των καλών ανθρώπων γύρω σας. Για την ακρίβεια, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια γιορτή ή μια τιμητική επανένωση και την προώθηση αυτών των ζεστών συναισθημάτων.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Αιγόκερως: Το Πέντε των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αισθάνεστε την έλλειψη στη ζωή σας. Παραδοσιακά, η εικόνα αυτής της κάρτας απεικονίζει κάποιον να πενθεί πάνω από τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, αγνοώντας τα άλλα δύο που είναι ακόμα όρθια και γεμάτα κρασί. Αν κάποιος επικεντρωθεί στα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, χάνει αυτά που εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα δύο που απομένουν.

Αυτό δεν πρόκειται να μειώσει την απογοήτευσή σας για την απώλεια ή την έλλειψή σας – αυτό αναγνωρίζει ότι θα έπρεπε να δεχτείτε την απογοήτευση. Όμως, παρά την απώλεια, υπόσχεται ότι κάτι πολύτιμο σας έχει απομείνει. Δεν είναι αυτό που θέλατε ή με τον τρόπο που το θέλατε, αλλά υπάρχει κάτι για εσάς σε αυτό. Κρατήστε τα μάτια σας (και την καρδιά) ανοιχτά αυτή την εβδομάδα, για αυτά που εξακολουθούν να είναι στη διάθεσή σας. Σας υπόσχομαι ότι είναι εκεί έξω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Υδροχόος: Ο Μάγος Αντίστροφα
Ξέρετε το κόλπο του ταχυδακτυλουργού που κόβει την κοπέλα στα δύο; Στην πραγματικότητα δεν βλέπετε την κοπέλα να κόβεται στα δύο, αλλά ένα κόλπο που έχει διαβαστεί και προβαριστεί καλά. Μπορεί να νιώθετε τη μαγεία αυτή την εβδομάδα, αλλά στην ουσία πρέπει να κάνετε κι εσείς μια προσπάθεια. Τα μαγικά ραβδιά δεν έχουν τη μαγεία μέσα τους, οπότε μην παιδεύετε τον εαυτό σας που δεν εμφανίζετε πράγματα από το καπέλο σας.
Μπορείτε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, αρκεί να κάνετε κάποια πρόβα πρώτα. Είναι η ισορροπία της συγχρονισμένης κίνησης και της σωστής στιγμής. Πριν περάσει καιρός, θα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα σαν με μαγικό τρόπο. Οι θεατές σας θα μείνουν άφωνοι, αλλά εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: ταλέντο, άσκηση και μεγάλη ικανότητα στην επίδειξη!

αγαπη

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Ιχθύες: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Είναι σαν αυτό το συναίσθημα, όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… – γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει.
Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς, θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε, και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητείτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.