ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 14-20/08

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη για κάθε ζώδιο 14-20/08

ζωδια Κριός: Το Τέσσερα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα δηλώνει ένα αίσθημα ασφάλειας. Θα μπορούσε να είναι οικονομική ή θα μπορούσε να είναι φυσική και θα σας φέρει μεγάλη ευτυχία και ικανοποίηση. Ωστόσο αυτή η κάρτα φέρει μια προειδοποίηση, επειδή σας συμβουλεύει να μην δίνετε υπερβολικά μεγάλη σημασία στα πράγματα που έχετε στην κατοχή σας. Διαφορετικά μπορεί να φυλακιστείτε στις υλιστικές αξίες σας, να εφησυχαστείτε ή να είστε απρόθυμοι να πάρετε ρίσκα λόγω των κινδύνων. Μπορεί επίσης να γίνετε καχύποπτοι με τα κίνητρα των άλλων ή να γίνετε άπληστοι, ιδιοτελείς και μίζεροι.

ζωδια Ταύρος: Το Δύο των Πεντάκτινων
Υπάρχει μια εξισορροπητική δράση όποτε εμφανίζεται αυτή η κάρτα. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να τα βγάλετε πέρα ή μπορεί τα χρήματα που έρχονται στα χέρια σας να εξαφανίζονται απευθείας. Εναλλακτικά, θα αιωρείται ο χρόνος ή η ενέργειά σας με κάποιο τρόπο, ίσως μέσω οικογενειακών δεσμών ή παραπάνω δουλειάς. Ακόμα και αν το παρόν σας είναι δύσκολο, αν μπορέσετε να στηριχτείτε στα αποθέματα της υπομονής και της αντοχής σας, όλα θα πάνε καλά.

 

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη για κάθε ζώδιο 14-20/08

ζωδια Δίδυμοι: Ο Κόσμος
Η προηγούμενη σκληρή δουλειά ή οι θυσίες, φέρνουν πλούσια οφέλη όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα. Το απλό της μήνυμα αφορά το επίτευγμα, τον έπαινο και την ικανοποίηση. Όπως και τόσες άλλες κάρτες Ταρώ, ο Κόσμος έχει να κάνει με την αλλαγή. Περιγράφει το τέλος μιας ικανοποιητικής εποχής και την αρχή της επόμενης. Εάν αναρωτιόσασταν αν πρέπει να αλλάξετε δουλειά ή να μετακομίσετε, ο Κόσμος σας δίνει το πράσινο φως.

zodia-taro-45

Μερικές φορές αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε παιδί, ή όταν τα παιδιά μας θα αφήσουν σύντομα το σπίτι, που σε αυτή την περίπτωση αποτελεί την αρχή μιας απολαυστικής και συναρπαστικής νέας φάσης. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υπονοεί ταξίδια ή ακόμα και μετανάστευση, είτε αυτό έχει προγραμματιστεί για τώρα είτε όχι. Αν σκέφτεστε να πάτε διακοπές, αυτή η κάρτα σας προτείνει να ταξιδέψετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει, ειδικά αν είναι εξωτικά ή πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Μπορείτε να περιμένετε ένα απότομο κύμα στην ερωτική σας ζωή, με φλερτ από κάποιον ενδιαφέροντα ξένο ή κάποιον από μια διαφορετική χώρα, πολιτισμό, ή υπόβαθρο. Ένας θαυμαστής ή ο αγαπημένος σας θα εμφανιστεί ξαφνικά, και μια πολύ παθιασμένη ερωτική σχέση ή ένα ειδύλλιο σας περιμένει. Είτε ένα αίνιγμα θα λυθεί και θα ξέρετε πόσο πολύ κάποιος σας σκεφτόταν και πόσο νοιάζεται για εσάς. Ζητήστε βοήθεια ή καθοδήγηση και στη συνέχεια ακολουθήστε τα στοιχεία, τις διαισθήσεις, ή τις εσωτερικές επιθυμίες σας.

ζωδια Λέων: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Μια γνωριμία θα σας βοηθήσει να κάνετε μια αλλαγή προς το καλύτερο, με την αποκάλυψη μιας νέας προσέγγισης ή μιας εναλλακτικής λύσης σε ένα ζήτημα μεγάλης ανησυχίας. Να είστε πρόθυμοι να ακούσετε ή να ενεργήσετε πάνω σε νέες ιδέες. «Πώς το χειρίζομαι αυτό;» θα είναι το θέμα που αφορά ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Και επειδή θα το αντιμετωπίσετε με το αίσθημα ευθύνης για τις ενέργειές σας, θα αισθανθείτε πολύ καλά για τον εαυτό σας, είτε η σχέση σας έχει μέλλον είτε όχι.

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη για κάθε ζώδιο 14-20/08

ζωδια Παρθένος: Το Εννιά των Ξιφών
Η παραδοσιακή έννοια αυτής της κάρτας είναι οι «άγρυπνες νύχτες», γιατί αισθάνεστε φόβο, δυστυχία ή κατάθλιψη για κάτι. Αυτό μπορεί να επηρεάζει τον ύπνο σας ή την υγεία σας. Αλλά αν και αυτοί οι φόβοι είναι πολύ πραγματικοί, μπορεί να μην βασίζονται στην πραγματικότητα. Για την ακρίβεια, μπορεί να είστε σε πολύ καλύτερη θέση από αυτή που πιστεύετε, όπως θα διαπιστώσετε σύντομα, αν μόνο μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα και να αρχίσετε να ασχολείστε με αυτά. Η πίστη στον εαυτό σας θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός: Ο Αυτοκράτορας
Κάποιος ή κάτι θα εμφανιστεί, που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε μια ιδέα στην οποία έχετε αφιερώσει πολλή σκέψη, χρόνο, δουλειά ή αγάπη. Θα σκέφτεστε αυτόν που αγαπάτε, και θα θέλετε να είστε μαζί του/ της και πάλι, όπως και αυτός ή αυτή θα σκέφτεται το ίδιο για εσάς. Και όταν θα επικοινωνήσετε ξανά, θα κάνετε σχέδια για να βρεθείτε. Αποδεχτείτε ό,τι έρχεται στο δρόμο σας και μην καθυστερείτε.

ζωδια Σκορπιός: Οι Εραστές
Υπάρχουν δύο κύριες ερμηνείες για αυτή την κάρτα. Η πρώτη, όπως μπορεί να περιμένατε, αφορά μια ερωτική σχέση. Οι Εραστές μπορεί να δείχνουν έναν εξαιρετικά ισχυρό συναισθηματικό δεσμό, όπως σε μια φιλία, σε μια συνεργασία, σε μια ερωτική σχέση ή σε έναν γάμο. Εάν πρόσφατα έχετε έρθει σε ρήξη με το σύντροφό σας, αυτή η κάρτα δείχνει πως θα συμφιλιωθείτε.

Η δεύτερη ερμηνεία αφορά την επιλογή: θα πρέπει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση, και συνήθως αυτή περιλαμβάνει και ένα σημαντικό επίπεδο αυτοθυσίας. Μπορεί να διχαστείτε ανάμεσα σε αυτό που πιστεύετε πως πρέπει να κάνετε, και αυτό που θα θέλατε να κάνετε. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο δουλειές, που η μία προσφέρει οικονομικά οφέλη ενώ η άλλη σας υπόσχεται δημιουργική ικανοποίηση. Είτε μπορεί να πρέπει να ισορροπήσετε τις πνευματικές σας ανάγκες με τις υλικές σας. Αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά ποιο μονοπάτι θα πρέπει να ακολουθήσετε, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά σημαντικό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Ο Πύργος
Η αλλαγή είναι στον ορίζοντα. Μια δραματική στροφή της μοίρας είναι έτοιμη να συμβεί στη ζωή σας, και αυτό μπορεί να χτυπήσει σαν κεραυνός στα ξαφνικά. Αυτό μπορεί να είναι μια αλλαγή στις καταστάσεις ή μια αλλαγή στη στάση σας. Θα είναι ένα πλήγμα για το εγώ σας, οπότε μπορεί να χάσετε την υπόληψή σας, να αισθανθείτε αμηχανία ή να πρέπει να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος με κάποιο τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η εμπειρία μπορεί να είναι δυσάρεστη εκείνη τη στιγμή, μόλις η σκόνη κατακάτσει θα νιώσετε ευχαριστημένοι με την αλλαγή που συνέβη. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε υπερήφανοι για τον τρόπο που την αντιμετωπίσατε. Μερικές φορές αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν ανακαλύπτετε την αλήθεια για κάποιον στη ζωή σας. Το άτομο αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει πολύ ή να αποκαλύψει μια νέα, δυσάρεστη πλευρά του χαρακτήρα του. Παρά το γεγονός ότι θα είστε δυστυχισμένοι εκείνη την περίοδο, τελικά θα συνειδητοποιήσετε ότι είχατε μια τυχερή διαφυγή.

ζωδια Αιγόκερως: Το Πέντε των Πεντάκτινων
Αυτή είναι μια δύσκολη κάρτα, που σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια προσωρινή φάση, όταν κάτι που έχει πραγματικά αξία για εσάς θα τεθεί σε κίνδυνο. Τα χρήματα μπορεί να είναι μετρημένα, το ταίρι σας δύσκολο ή μπορεί να έχετε αμφιβολίες για μια πνευματική ή θρησκευτική πεποίθηση.

Μερικές φορές μπορείτε να δείτε τη ζωή από μια πολύ υλιστική οπτική γωνία. Αν και αυτό το ζοφερό εμπόδιο θα τελειώσει σύντομα, δεν θα είναι ευχάριστο όσο διαρκεί. Τα πράγματα φαίνονται άσχημα, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα όσο δείχνουν, με την προϋπόθεση ότι παρακολουθείτε τα στοιχεία και δεν αφήνετε πράγματα να σας ξεγλιστρούν.

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη για κάθε ζώδιο 14-20/08

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχόος: Ο Άσος των Ξιφών
Προηγούμενα εμπόδια θα αρχίσουν να καταρρέουν και θα σας δοθεί η ευκαιρία για μια νέα αρχή: μια ένδειξη του τι πρόκειται να έρθει, που θα προαναγγείλει την αρχή ενός καλύτερου και πιο φωτεινού αύριο. Θα θέλετε να φύγετε μακριά ή να ξεχάσετε μια οδυνηρή σχέση, αλλά δεν θα είστε σε θέση να το κάνετε. Μην τα παρατάτε, μια νέα αρχή είναι μπροστά σας.

ζωδια Ιχθύες: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίζει την αρχή μιας συναρπαστικής νέας περιπέτειας, όπως υπέροχων διακοπών ή ενός διασκεδαστικού ταξιδιού. Μπορεί ακόμα να σημαίνει πως κάποια σημαντικά νέα βρίσκονται στο δρόμο. Αν αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει κάποιο πρόσωπο, είναι κάποιος που είναι ενθουσιώδης, ζωντανός, κεφάτος και σημαντικός για εσάς αυτή τη στιγμή. Είστε πολυμήχανοι και πιστοί. Θα ακούσετε θετικά νέα. Οι προθέσεις σας είναι αξιότιμες και αξιόπιστες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia