ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 15-21/01

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 15-21/01

ζωδια Κριός: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να δοκιμάζει μια νέα προσέγγιση σε αυτά που φέρνει η ζωή. Τα σχέδια και οι στόχοι έρχονται στο επίκεντρο καθώς γυρνάτε μια νέα σελίδα και υιοθετείτε μια νέα στάση προκειμένου να επιτύχετε εκείνα που επιθυμείτε. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να προωθήσετε νέα ξεκινήματα, φρέσκες αρχές και παραγωγικά σχέδια.

ζωδια Ταύρος: Ο Μάγος
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να απασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα ή με κάποιους που ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Αυτή είναι μια υπέροχη κάρτα για θέματα ακίνητης περιουσίας, για τις κοινωνικές εκδηλώσεις ή για να αναζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικευμένου ιατρού. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε την αλλαγή που φθάνει μέσω των κατάλληλων ανθρώπων και των δικτύων.

 

ζωδια Δίδυμοι: Το Άρμα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να κινείται μπροστά με ευκολία. Περιμένετε να κάνετε πολλές δραστηριότητες, πολλά ταξίδια ή ακόμα και την ευκαιρία να ξεπεράσετε μια πρόσφατη κατάσταση που μπορεί να ήταν σε αναμονή. Μπορεί να είναι μια μεγάλη εβδομάδα που σχετίζεται με τη μεταφορά ή τα οχήματα. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να μην ξεχάσετε τα κίνητρά σας και να κρατήσετε τον έλεγχο όλων των θεμάτων.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Το Τρία των Κυπέλλων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρεθείτε να απολαμβάνετε χρόνο με την οικογένεια και εορτασμούς. Μπορεί να είναι απλά μια μικρή συγκέντρωση ή μερικά υπέροχα νέα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, μέσα στην οποία αισθάνεστε ευχαριστημένοι και απολαμβάνετε καλές στιγμές μαζί τους. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε και να κάνετε τα βήματα για να επανασυνδεθείτε με αυτούς που έχουν σημασία.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Ο Άσος των Κυπέλλων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει ευκαιρίες για να κάνει τα όνειρατου πραγματικότητα. Μπορεί να έχετε σχέδια για ένα ταξίδι ή ίσως βλέπετε πιθανές ευκαιρίες να προκύπτουν μέσω προσφορών και συμφωνιών. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να δείτε το δυναμικό στα καθημερινά σχέδια και στους στόχους σας, τα οποία μπορούν να φέρουν μεγάλη ικανοποίηση.

ζωδια Παρθένος: Ο Ιεροφάντης
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και οργανώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν ή να σας προσφέρουν υποστήριξη. Μπορεί να νιώθετε πολύ πνευματικοί ή να βρεθείτε σε μια ειδική τελετή κατά την οποία να σκεφθείτε τη δική σας πίστη και τα συναισθήματά σας. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να ακούσετε τις σκέψεις σας και να ξέρετε ότι οι προσευχές σας θα ακουστούν.

ζωδια Ζυγός: O Τροχος της Τυχης
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αλλάξετε τα σχέδιά σας την τελευταία στιγμή ή ξαφνικά να φτιάχνετε βαλίτσες και να φεύγετε για κάποιον προορισμό την τελευταία στιγμή. Είστε πολύ νευρικοί και μπορεί να παίρνετε αποφάσεις χωρίς να τις σκέφτεστε πάνω στην κίνησή σας, όμως η εποχή θα αποδειχθεί ευεργετική. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να πάτε απλά με τη ροή και να προετοιμαστείτε για μια ταραχώδη αλλά παραγωγική εποχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός: Ο Άσος των Πεντάκτινων Αντεστραμμένος
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να μην θέλει να δώσει πάρα πολλή ενέργεια σε καταστάσεις που δεν αξίζουν το χρόνο σας. Τα λεφτά φεύγουν με γρηγορότερους ρυθμούς από ό,τι αποκτούνται και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μερικές τεταμένες στιγμές. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να μην χάνετε χρόνο στα μικρά θέματα της καθημερινότητας, αλλά να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρόνο για να λύσετε τα σημαντικά θέματα, έτσι ώστε να μπορέσετε να είστε πιο παραγωγικοί όταν θα έρθει η ώρα.

ζωδια Τοξότης: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε ένα έντονο ενδιαφέρον για τα μέσα ενημέρωσης ή για άλλες μορφές διαφήμισης, καθώς ψάχνετε τρόπους για να δημιουργήσετε μια θετική περίοδο στα οικονομικά σας ή την καριέρα σας. Ευκαιρίες θα προκύψουν, καθώς ξεκινάτε να εμβαθύνετε στο πώς να κερδίσετε τα πιθανά αποτελέσματα που θέλετε. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να διαβάσετε ξανά τις συμφωνίες και τον οικονομικό σας προγραμματισμό, προκειμένου να βάλετε τα πάντα στη θέση τους για το μακροπρόθεσμο σχέδιό σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως: Το Επτά των Κυπέλλων Αντεστραμμένο
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις, καθώς επανεξετάζετε τις τρέχουσες περιστάσεις για να βάλετε τον εαυτό σας σε μια πολύ πιο ξεκάθαρη θέση. Θα διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να πετύχετε πολλά περισσότερα, εφόσον μπορείτε να ακολουθήσετε το σχέδιό σας. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να δεχτείτε αυτή την εποχή ως μια ευκαιρία για να προχωρήσετε στους στόχους σας, και να μάθετε ότι παίρνετε και θα συνεχίσετε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις για όλους όσους εμπλέκονται.

ζωδια Υδροχόος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να επιβραδύνετε αρκετά τους ρυθμούς σας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να επανεκτιμήσετε τους τωρινούς σας στόχους και τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να νιώθετε λίγο ματαιόδοξοι λόγω των καταστάσεων ή των περιστάσεων, ωστόσο αυτές μπορεί να είναι μια μεταμφιεσμένη ευλογία. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε αυτή την εποχή ως μια περίοδο προβληματισμού, για να μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και τις άλλες προσωπικές σας υποχρεώσεις.

ζωδια Ιχθύες: Ο Τρελός Αντεστραμμένος
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να ανησυχεί και να κάνει δεύτερες σκέψεις για τα καλύτερα σχέδια που έχετε οργανώσει. Μπορεί να αισθάνεστε νευρικοί για το επόμενο βήμα σας, μια απόφασή σας ή ίσως για τις αλλαγές που ξέρετε ότι είναι αναπόφευκτες, αλλά πρέπει να πιεστείτε για να τις αποδεχθείτε. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να σκέφτεστε πριν μιλήσετε και να πάρετε το χρόνο σας για να επανεκτιμήσετε τις τρέχουσες περιστάσεις χωρίς να επιτρέψετε στους παλιούς σας φόβους να σας επηρεάσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia