ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 15-21/05 Β

taro-sex

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 15-21/05 Β

ταρω Ζυγός: Το Επτά των Ξιφών
Αυτή είναι η στιγμή που υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε ότι είναι αληθινά, ακόμα και όταν η κοινή γνώμη μπορεί να είναι αντίθετη. Κρατήστε σταθερή στάση, προχωρήστε όπως έχετε σχεδιάσει και θα βγείτε νικητές. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας για λίγο – καλύτερα να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι, μέχρι να πάρουν τα πάνω τους.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε (ή να κερδίσετε) ένα πλεονέκτημα που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλέψουν, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην καυχιέστε. Εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε ότι είναι καλά και αληθινά για εσάς και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν πειράζει να είμαστε περίεργοι. Αυτή η κάρτα είναι η άδειά σας.

 

ταρω Σκορπιός: Ο Τρελός
Αγαπητοί μου, αφήστε πίσω σας όποια τυχόν αρνητική χροιά έχετε συνδέσει με τον όρο «Τρελός». Αυτή είναι μια ευχάριστη κάρτα. Προτείνει ελαφρότητα στο πρόσωπο των νέων εμπειριών. Υπάρχει ένα νέο ταξίδι μπροστά σας, νέα σχέδια να κάνετε, νέες ευκαιρίες, νέα πρόσωπα… νέα, νέα, νέα! Είναι σαν να έχετε μια άδεια σελίδα. Τώρα αν είστε τύποι τρελοί με τον έλεγχο, ίσως να μην νιώσετε τόσο ενθουσιασμένοι με την αλλαγή.

zodia-taro-45

Το να βάζουμε τον εαυτό μας σε νέες καταστάσεις, συχνά απαιτεί την ικανότητα να κάνουμε λάθη, να τεστάρουμε την αντοχή μας, να μαθαίνουμε νέες δεξιότητες, να ζητάμε οδηγίες… και ίσως ακόμη και να νιώθουμε λίγο ανόητοι μέχρι να τις συνηθίσουμε. Αλλά ακόμα και αν συνήθως προτιμάτε να διατηρείτε τη φήμη σας, ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα άλμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Τοξότης: Η Αρχιέρεια
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Αυτή τη στιγμή η ικανότητά σας να αισθάνεστε αυτό που δεν παρουσιάζεται άμεσα, είναι χρήσιμη. Ξέρουμε ότι έχετε διαίσθηση και πιάνετε την αύρα, αλλά δεν εκτιμάτε πάντα το πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό. Η Αρχιέρεια λέει ότι η ικανότητά σας να καλείτε τη θεία γνώση, θα είναι ακόμη πιο ισχυρή από όσο συνήθως.

Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει περισσότερες ερωτήσεις, να βρει νέες λύσεις. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να κάνετε μαθήματα πάνω στα ταρώ / ρέικι / ερμηνεία των ονείρων / αστρολογία. Ή μπορεί να ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να προσφέρετε τις ψυχικές σας δεξιότητες στους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Αιγόκερως: Το Εννέα των Ξιφών
Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες – το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας. Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία. Μερικές φορές αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ, μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και έχετε εμπιστοσύνη ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Υδροχόος: Το Επτά των Πεντάκτινων
Όπως ο γεωργός που έχει φροντίσει το έδαφός του, έχει σπείρει τα χωράφια του, έχει βάλει λίπασμα και πολλή δουλειά και προσπάθεια, φτάνει σε ένα σημείο που πρέπει απλά να περιμένει να ωριμάσει η σπορά του για να τη θερίσει. Ο γεωργός δεν έχει τη δύναμη να τα κάνει να μεγαλώσουν γρηγορότερα. Η φύση πρέπει να πάρει την πορεία της και ο γεωργός θα πρέπει να περιμένει, μέχρι να δει τι θα θερίσει.

Σε αυτό το σημείο βρίσκεστε κι εσείς αυτή την εβδομάδα, στη φάση της ωρίμανσης. Δεν είναι ο καιρός για τη μεγάλη συγκομιδή και δεν μπορείτε να την πιέσετε. Αλλά μην εγκαταλείπετε επειδή δεν μπορείτε να την δείτε ακόμη, η Μητέρα Φύση κάνει τα μαγικά της στα μεταφορικά εδάφη. Τα οφέλη μόλις τώρα αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

zodia-zvdia-75

ταρω Ιχθύες: Ο Ερημίτης Αντίστροφα
Μην ανησυχείτε, αυτή η κάρτα δεν σας προτείνει να πάτε να διαλογιστείτε στην κορυφή ενός βουνού. Έχει να κάνει με την αφομοίωση της σοφίας, με το να πάρουμε αυτά που έχουμε μάθει από τους μεγάλους φιλοσόφους των αιώνων και να τα ισορροπήσουμε με αυτά που έχουμε μάθει από τις δικές μας εμπειρίες. Για την ακρίβεια, εφόσον αυτή η κάρτα είναι αντεστραμμένη, δείχνει ότι στηρίζεστε υπερβολικά πάνω στις δικές σας εμπειρίες για να διαμορφώσετε την εικόνα σας για τον κόσμο.

Αυτή η κάρτα σας προτρέπει να ψάξετε νέες φιλοσοφίες, να επεκτείνετε την οπτική σας. Μιλήστε με έναν ειδικό, βρείτε έναν μέντορα ή ζητήστε τη συμβουλή του πατέρα σας. Μην κρατάτε την κατανόησή σας στενή, περιορίζοντας τις προσδοκίες σας μόνο πάνω στις δικές σας εμπειρίες. Ήρθε η ώρα να στραφείτε έξω από τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις