ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 15-21/05 A

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 15-21/05 A

ταρω Κριός: Το Δύο των Ξιφών Αντίστροφα
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Το Δύο των Ξιφών δείχνει ένα ψυχικό αδιέξοδο, μια στιγμή που είστε ανάμεσα σε δύο ιδέες ή επιλογές. Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τα εφόδια, δεν είστε έτοιμοι ή απλά να μην θέλετε. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι στην προκειμένη κατάσταση μπορεί να μην υπάρχει η ιδανική απάντηση.

Μπορεί να μην υπάρχει καν μια καλή απάντηση. Αλλά πρέπει να προχωρήσουν τα πράγματα, έχετε μείνει στάσιμοι για αρκετό καιρό. Φτιάξτε μια λίστα με τα συν και τα πλην ή, ακόμα καλύτερα, παίξτε κορώνα ή γράμματα με νόμισμα. Ότι ελπίζετε να βγει όταν το κέρμα είναι στον αέρα, αυτή είναι η απάντησή σας.

 

ταρω Ταύρος: Η Βασίλισσα των Ράβδων Αντίστροφα
Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορεί να προβάλει αυτό το αρχέτυπο – είτε προς την υπερβολή είτε προς την έλλειψη. Για μερικούς από εσάς μπορεί να σας δείχνει την πλευρά της ντίβας που έχετε μέσα σας: επιδεικτική, δραματική και εγωκεντρική. Λίγη λάμψη μπορεί να είναι καλή, αλλά όταν φτάνει στην υπερβολή της δεν είναι ευχάριστο για τους άλλους.

zodia-taro-45

Οπότε αυτή η κάρτα μπορεί να σας προειδοποιεί να σταματήσετε να έχετε όλους τους προβολείς πάνω σας και να τους στρέψετε προς τους αγαπημένους σας για λίγο. Ή αυτή η κάρτα μπορεί να σας δείχνει ότι κρύβετε το φως σας. Αν παρασυρόσασταν από τις ανασφάλειές σας, αυτή σας ενθαρρύνει να αφήσετε πίσω σας την περσόνα της ντροπαλής γατούλας και να δείξετε λίγο περισσότερο το λιοντάρι που έχετε μέσα σας. Ξέρετε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Ο Διάβολος
Υπάρχουν μια-δυο κάρτες που πάντα φρικάρουν τους ανθρώπους όταν τις βλέπουν και αυτή είναι μία από αυτές. Αλλά αυτή δεν είναι μια κάρτα που δείχνει μιζέρια και χαμό. Δείχνει ότι είστε εθισμένοι σε κάτι που είναι κακό για εσάς. Σας περιορίζει. Σας κρατά από το να είστε το ολοκληρωμένο, υγιές, ευτυχισμένο άτομο που θέλετε να είστε.

Μπορεί να είναι μια συνήθεια όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, το πρόχειρο φαγητό ή οι υπερβολές στο διαδίκτυο. Αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα πρόσωπο ή ένα σύστημα πεποιθήσεων, μια δουλειά ή ακόμα και ένα χόμπι που σας ρουφάει όλο το χρόνο σας, την ενέργειά σας και τους πόρους σας, κάνοντάς σας μονοδιάστατους και κρατώντας σας από το να επιτύχετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να αντιμετωπίσετε το δαίμονά σας κατά μέτωπο. Δεν θέλετε να είστε πάντα δεσμευμένοι σε αυτόν, σωστά;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia shmera

ταρω Καρκίνος: Οι Εραστές
Οι Εραστές μπορεί να μοιάζουν σαν σεξουαλική κάρτα, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτά που συμβαίνουν στο μυαλό – τις αποφάσεις μέσα στις σχέσεις. Διαφορετικοί άνθρωποι βγάζουν διαφορετικές πτυχές και ποιότητες από μέσα μας, οπότε γιατί να μην επιλέξουμε τη σχέση που περιθάλπει τις ανώτερες, πιο ευτυχείς δυνατότητες σε εμάς; Και το αντίθετο – οι σύντροφοί μας είναι σε αυτή τη σχέση για να νιώσουν καλά για τον εαυτό τους επίσης. Υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να βρεθεί, όταν διαπραγματεύεστε τις ανάγκες τις δικές σας και του/της συντρόφου σας.

Αυτή η κάρτα απευθύνεται σε αυτά που επιλέγουμε να κρατήσουμε και σε αυτά που επιλέγουμε να αφήσουμε, για το καλό της σχέσης μας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε (ή να ξανά διαπραγματευτείτε) ένα πολύ σημαντικό, προσωπικό συμβόλαιο. Να είστε έξυπνοι, ανοικτοί, πείτε ευγενικά την αλήθεια σας και περιμένετε να καταλήξετε σε μια συμφωνία που είναι κερδοφόρα και για τους δύο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Λέων: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Κυνηγάτε κάτι που κάνει την καρδιά σας να φωτίζει – και το παίρνετε… υπάρχει κάτι καλύτερο; Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να μπαίνετε σε μια ευτυχισμένη μάχη και να φεύγετε με τα λάφυρα του πολέμου. Αυτός ο Ιππότης σας λέει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη του συναισθηματικού σας πεπρωμένου.

Είστε άξιοι και ικανοί να εκφράσετε αυτό το βάθος. Είτε έχει να κάνει με το να εκφράσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, να ζητήσετε περισσότερο ρομαντισμό ή να μοιραστείτε τις στιγμές σας πλήρως με τους φίλους και την οικογένειά σας, ήρθε η ώρα να μπείτε βαθύτερα. Όπως λένε και οι Μπιτλς, «η αγάπη που παίρνεις είναι ίση με αυτή που φτιάχνεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ταρω Παρθένος: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Είναι σαν εκείνο το συναίσθημα, όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει.

Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς, θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητάτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

zwdia-3-zodia