ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 18-24/09 A

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 18-24/09 A

ταρω κριός: Η Σελήνη
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι θα περάσετε μια φάση «Μη Γνώσης», στη διάρκεια της οποίας σχεδόν τίποτα δεν θα είναι αυτό που φαίνεται. Είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τη θέση σας στο σκοτάδι, γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας και πάρτε μια βαθιά ανάσα – ίσως και δύο. Αποστασιοποιηθείτε από κάθε προσδοκία επί του παρόντος, παραμερίστε κάθε ανάγκη σας για έλεγχο ή χειρισμό αυτού του ασταθούς κλίματος.

Μην αντιμάχεστε τη ροή των πραγμάτων, ακολουθήστε τη. Είναι μια περίοδος Γιν, το ένστικτό σας είναι καλύτερος πλοηγός από τις αισθήσεις σας! Συνειδητοποιήστε ότι και το πιο απλό πράγμα φαντάζει παράξενο ή και τρομακτικό όταν το αλλοιώνουν οι σκιές. Όλα θα επανέλθουν στην κανονική τους μορφή υπό το φως του ήλιου που θα ανατείλει σύντομα. Διατηρήστε την πίστη σας!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω ταύρος: Το 6 των Κυπέλλων Αντεστραμμένο
Όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, συνήθως συνοδεύεται από έναν παιδικό φίλο ή παλιό ταίρι, που μπαίνει στη ζωή σας για να σας θυμίζει όμορφες στιγμές και αναπολήσεις. Μπορεί να είναι και ένα πράγμα ή μια κατάσταση, που σας υπενθυμίζει ποια ήταν η αφετηρία σας και πού θέλατε να πάτε…

Επειδή η κάρτα είναι αντεστραμμένη γι’ αυτή την εβδομάδα, υπονοεί ότι ίσως να είστε υπερβολικά προσηλωμένοι στο παρελθόν ή σε ελπίδες που δεν καταφέρατε να πραγματώσετε. Είναι αποδεκτό να κοιτάτε πίσω σας, ωστόσο συλλογιστείτε κατά πόσο το κάνετε φορώντας ροζ γυαλιά. Έχει φτάσει η στιγμή να απαλλαγείτε από μια συγκεκριμένη κατάσταση, συνήθεια ή και άτομο, προκειμένου να ανοίξετε την πόρτα σε ένα μέλλον που θα είναι ομορφότερο απ’ όσο φαντάζεστε!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω δίδυμοι: Το 4 των Κυπέλλων
Πρόκειται για μια αίσια κάρτα, που υπονοεί ότι υπάρχουν στοιχεία στη ζωή σας που θα έπρεπε να σας κάνουν να νιώθετε πολύ όμορφα. Το πιο πιθανό είναι να μην τα βλέπετε ή να μην τα αναγνωρίζετε. Μπορεί να ξέρετε ενδόμυχα ότι είστε ευλογημένοι, όμως στην καρδιά σας δεν είστε ικανοποιημένοι – σαν κάτι να μην σας αρκεί, κάτι να υπολείπεται.

Αντί να εστιάζετε στην όποια ανεπάρκεια, είναι συνετό να αρχίσετε να την αξιοποιείτε. Ίσως δεν νιώθετε πλήρεις, επειδή δεν κάνετε αυτά που πρέπει για να εκτιμήσετε όσα έχετε. Είναι καιρός να αρχίσετε να το κάνετε και να απλώσετε τα χέρια σας στο μέλλον. Όταν δεν μπορείτε να έχετε αυτά που αγαπάτε, αγαπήστε αυτά που έχετε!

 

ταρω καρκίνος: Το 8 των Πεντάκτινων
Αυτή είναι η κάρτα του αξιόπιστου δουλευτή! Εσείς δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόση επιβράβευση σας αξίζει – τουλάχιστον όχι ακόμη – όμως η φήμη σας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται… Όσο εσείς είστε προσηλωμένοι στην παραγωγική σας καθημερινότητα, οι ανώτεροί σας καταγράφουν τις δεξιότητές σας. Είτε οι ευχαριστημένοι πελάτες σας φροντίσουν να διαδώσουν την καλή σας απόδοση και οι παραγγελίες αρχίζουν να συρρέουν.
Αυτή την περίοδο είστε στη σωστή πορεία, γι’ αυτό καλείστε να μείνετε σ’ αυτήν και να συνεχίσετε να λειτουργείτε με τον ίδιο τρόπο. Θα δείτε ότι αυτή η αφοσίωσή σας στο έργο σας, θα αρχίσει να σας φέρνει περισσότερες ανταμοιβές απ’ όσες είχατε ονειρευτεί!

zwdia-768

ταρω λέων: Ο Άσος των Ξιφών
Όσο γοητευτική κι αν είναι η ιδιοσυγκρασία σας, ενίοτε αντιλαμβάνεστε ότι δεν ακούγονται όσα λέτε. Η κάρτα αυτή έρχεται να σας προειδοποιήσει πως πρέπει να συνειδητοποιήσετε το ρητό «δεν έχει σημασία τι λέτε, αλλά ο τρόπος που το λέτε».
Σημαντικός παράγοντας για να έχετε μια αποτελεσματική επικοινωνία, είναι να γνωρίζετε το κοινό σας και να προσαρμόζετε το μήνυμά σας έτσι ώστε να γίνεται αντιληπτό. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να είστε καλοί ακροατές… Αν θέλετε να εκφράσετε ή να δηλώσετε κάτι, μοιραστείτε το μέσα από διάλογο και όχι μέσω κηρυγμάτων. Αυτή την εβδομάδα θα πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να κάνετε στρατηγικές αλλαγές στις πρακτικές της επικοινωνίας σας!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω παρθένος: Η Δύναμη Αντεστραμμένη
Αυτή η κάρτα αφορά την αποφασιστικότητα, το θάρρος! Τώρα πρέπει να θέσετε όλη τη θέλησή σας προς αυτά που θέλετε, ακόμη κι αν σας φαντάζουν καινούργια ή δύσκολα ή τρομακτικά ή και αλλόκοτα. Σκεφτείτε τον εαυτό ως έναν πολεμιστή, που απέναντί του δεν έχει αντίπαλους στρατιώτες ή βίαιες αντιστάσεις από άτομα ή καταστάσεις – έχει μόνο τον εαυτό του και τις θέσεις του!
Αυτό που καλείστε να κάνετε, είναι να ξεπεράσετε τα ζωώδη ένστικτα που σας έχουν κάνει επιθετικούς. Να βρείτε την ισορροπία χειρισμού καταστάσεων υπό πίεση, προκειμένου να εντοπίσετε τις σωστές λύσεις που θα σας ενδυναμώσουν. Δεν γίνεστε ηγέτες μόνο θέτοντας κανόνες, αυτό έχετε να επεξεργαστείτε αυτή την εβδομάδα!

zodia-zvdia-75