ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 18-24/09 B

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 18-24/09 B

ταρω ζυγός: Η Δικαιοσύνη
Είναι η στιγμή της ετυμηγορίας… Η στιγμή να αποκαταστήσετε την ισορροπία, τη δικαιοσύνη και την αρμονία. Αυτό είναι η Δικαιοσύνη, η επιστροφή στην ορθότητα – το Κάρμα! Κάποια ετυμηγορία θα βγει προς όφελός σας αυτή την εβδομάδα.
Μπορεί να σας αποδοθεί μια κληρονομιά ή να σας προταθεί μια εξαιρετική συμφωνία.

Είναι επίσης πιθανό να είστε έτοιμοι να κρίνετε ποια δίκαιη πορεία πρέπει να επιλέξετε, για να επιλύσετε προβλήματα και να κλείσετε συμφωνίες που θα επαναφέρουν την ηρεμία στη ζωή σας. Τιμήστε τα όριά σας, μιλήστε με τη γλώσσα της αλήθειας και να είστε έτοιμοι να κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία καθ’ οδόν. Πράξτε το σωστό και το Κάρμα θα σας το ανταποδώσει!

 

ταρω σκορπιός: Ο Τροχός της Τύχης
Ο Τροχός προοιωνίζει μια απρόσμενη αλλά πολύ θετική αλλαγή. Σας προετοιμάζει ότι θα σας προσεγγίσει μια αναπάντεχη ευκαιρία ή μια απρόσμενη πρόσκληση για ένα εξαιρετικό εγχείρημα. Ίσως να βρεθεί στο δρόμο σας το ιδανικό έτερο ήμισυ, ίσως να πάρετε μια προαγωγή ή μια αναγνώριση, ίσως να κερδίσετε ένα βραβείο.
Εσείς μπορεί να εστιάζετε όλη την προσοχή σας σε έναν τομέα της ζωής για να πετύχετε έναν στόχο, όμως αυτή η ξαφνική χαρά θα έρθει σε εντελώς διαφορετικό τομέα. Αυτό συμβαίνει όταν ξεχνάτε τις προσδοκίες και τους «χειρισμούς», γιατί μένει χώρος να ανθίσει η μαγεία. Να είστε ανοικτοί για να λάβετε το καλάθι των δώρων από το σύμπαν, που θα φτάσει όταν δεν θα το περιμένετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω τοξότης: Ο Ήλιος Αντεστραμμένος
Η κάρτα του Ήλιου είναι εξαιρετική, γιατί αφορά την ανόρθωση της αυτοπεποίθησης και την εύρεση της χαράς στη ζωή. Σηματοδοτεί μια φάση που όλα θα κυλούν ήρεμα και ομαλά. Αντεστραμμένη η ίδια κάρτα, είναι αίσια αλλά όχι στον ίδιο βαθμό. Υπονοεί ότι η πίστη σας σε κάποιον ή κάτι μπορεί να έχει μειωθεί.
Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναγνωρίσετε τους τομείς που σας έχει προωθήσει η υγιής αυτοπεποίθησή σας. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες πιο συνειδητές προσπάθειες επιβεβαίωσης του εαυτού σας, ώστε να εκπέμψετε πιο αισιόδοξα μηνύματα στο σύμπαν. Αυτή την εβδομάδα θυμηθείτε να δυναμώσετε το προσωπικό σας φως, ώστε να σας επιστραφεί πολλαπλάσιο!

ταρω αιγόκερως: Η Αρχιέρεια
Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας! Η ικανότητά σας να εντοπίζετε όσα δεν δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο, θα σας φανεί πολύ χρήσιμη αυτή την περίοδο. Διαθέτετε το χάρισμα της διαίσθησης και νιώθετε τις δονήσεις στην ατμόσφαιρα, αν και ίσως δεν εκτιμάτε πάντα την αξία αυτού του αγαθού.
Τώρα η ικανότητά σας να επικαλείστε την ανώτερη συναίσθηση, θα είναι πιο ισχυρή απ’ όσο συνήθως. Αν κάτι δεν σας φαντάζει σωστό, τολμήστε να κάνετε περισσότερες ερωτήσεις ή να βρείτε καινούργιες προσεγγίσεις. Είναι πιθανό να έχει έρθει η στιγμή να αναδυθούν οι δυνατότητές σας, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσετε τις ικανότητές σας και σε άλλους!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω υδροχόος: Το 2 των Ξιφών
Έφτασε η στιγμή των αποφάσεων! Αυτή η κάρτα υπονοεί ότι ίσως να βρίσκεστε σε ένα πνευματικό αδιέξοδο, διχασμένοι ανάμεσα σε δύο πλευρές στην προσωπική, την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή. Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε την επιλογή σας, όμως ίσως να νιώθετε ανεπαρκείς, ανέτοιμοι ή απρόθυμοι να το κάνετε.
Αυτή η κάρτα υπογραμμίζει ότι η αναποφασιστικότητά σας έχει σημασία, γιατί πρόκειται για κάτι σημαντικό που πρέπει να του αφιερώσετε χρόνο. Παραμερίστε κάθε «υποχρέωσή» σας να κάνετε τους πάντες ευτυχισμένους και μείνετε στα γεγονότα και μόνο. Αποστασιοποιηθείτε από την συνήθη παρόρμησή σας να πηδάτε χωρίς να κοιτάξετε, τιμήστε τον εσωτερικό σας δισταγμό και ζυγίστε ξανά τις επιλογές σας. Θα προχωρήσετε μπροστά τη στιγμή που θα νιώσετε έτοιμοι!

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω ιχθύες: Ο Ιππότης των Ξιφών
Αν αναμένατε κάποια στιγμή για να τιμήσετε την μέχρι τώρα εμπειρία σας και να κάνετε κάποιες δύσκολες επιλογές, έχει φτάσει. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να φανείτε οξυδερκείς, να εμπιστευτείτε την πνευματική σας αντίληψη και να δράσετε με βάση τις αρχές σας.
Αν κάτι σας μπέρδευε, τώρα θα βρείτε τις λέξεις να το εκφράσετε. Αν ήσασταν αναποφάσιστοι και διστακτικοί, τώρα θα κάνετε τα επιπλέον βήματα. Δράστε όπως ορίζει η φιλοσοφία σας, προχωρήστε τις αποφάσεις σας, μοιραστείτε τις αποκαλύψεις σας. Φροντίστε μόνο να είστε ειλικρινείς προς τις συγκυρίες. Η ουσιαστική ακρόαση είναι ένα καίριο εργαλείο σε αυτή τη διαδικασία!

zwdia-zodia-astrologia-65