ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 19-25/06 A

tarw-krisi

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 19-25/06 A

ταρω Κριός: Το Πέντε των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αισθάνεστε την έλλειψη στη ζωή σας. Παραδοσιακά, η εικόνα αυτής της κάρτας απεικονίζει κάποιον να πενθεί πάνω από τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, αγνοώντας τα άλλα δύο που είναι ακόμα όρθια και γεμάτα κρασί. Αν κάποιος επικεντρωθεί στα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, χάνει όσα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα δύο που απομένουν.

Αυτό δεν πρόκειται να μειώσει την απογοήτευσή σας για την απώλεια ή την έλλειψή σας – αυτό αναγνωρίζει ότι θα έπρεπε να δεχτείτε την απογοήτευση. Όμως παρά την απώλεια, υπόσχεται ότι κάτι πολύτιμο σας έχει απομείνει. Δεν είναι αυτό που θέλατε ή με τον τρόπο που το θέλατε, αλλά υπάρχει κάτι για εσάς σε αυτό. Κρατήστε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά αυτή την εβδομάδα, για αυτά που εξακολουθούν να είναι στη διάθεσή σας. Σας υπόσχομαι ότι είναι εκεί έξω.

 

ταρω Ταύρος: Το Αστέρι
Το Αστέρι είναι έμπνευση, ελπίδα, καθοδήγηση. Πρόκειται να πάρετε ένα σημάδι, που θα σας πει ότι κινήστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι το πράσινο φως για εσάς. Εάν ψάχνατε για ένα μονοπάτι ή προσευχόσασταν για μια μικρή βοήθεια, θα την βρείτε αυτή την εβδομάδα.

zodia-taro-45

Κάτι θα εμφανιστεί για να επαναφορτίσει την πίστη σας, θα πάρετε το αστέρι σας για να το ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε τη θεία βοήθεια και αναζητήστε συγχρονισμούς, για να επικυρώσετε αυτή την πραγματικότητα. Κάντε το, πιστέψτε σε σημάδια και οιωνούς, συμβουλευτείτε έναν αστρολόγο, έχετε πίστη σε ένα καλοπροαίρετο, μαγικό σύμπαν.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Δίδυμοι: Το Τέσσερα των Ράβδων
Αυτή είναι μια υπέροχη κάρτα. Έχει να κάνει με τις δημόσιες επιδείξεις της δέσμευσης και της αναγνώρισης του ποιος είσαι, ποιος είναι συνδεδεμένος μαζί σου και τι σου φέρνει χαρά. Σε πολλούς ηθοποιούς αυτή η κάρτα βγαίνει συχνά σε περιόδους πρεμιέρας – όπως το να μοιράζονται τελικά τη δουλειά τους με ένα δεκτικό και ενθουσιώδες ακροατήριο, που ακολουθείται στη συνέχεια από ένα λαμπερό πάρτι.

Για όσους δεν είναι ηθοποιοί, μπορεί να είναι ένας γάμος ή ένα δείπνο αρραβώνων – και όχι κατ’ ανάγκη του δικού σας. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια νέα δουλειά των ονείρων σας ή το να γίνετε αποδεκτοί σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο. Κάτι στο οποίο έχετε βάλει αγάπη και προσπάθεια, αυτή την εβδομάδα θα μπει στη θέση του και θα το νιώσετε σαν νίκη. Και θα είναι διασκεδαστικό. Και θα σας επικυρώσει. Και το αξίζετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Το Επτά των Πεντάκτινων
Όπως ο γεωργός που έχει φροντίσει το έδαφός του, έχει σπείρει τα χωράφια του, έχει βάλει λίπασμα και πολλή δουλειά και προσπάθεια, φτάνει σε ένα σημείο που πρέπει απλά να περιμένει να ωριμάσει η σπορά του για να τη θερίσει. Ο γεωργός δεν έχει τη δύναμη να τα κάνει να μεγαλώσουν γρηγορότερα. Η φύση πρέπει να πάρει την πορεία της, ενώ ο γεωργός θα πρέπει να περιμένει μέχρι να δει τι θα θερίσει.

Σε αυτό το σημείο βρίσκεστε κι εσείς αυτή την εβδομάδα, στη φάση της ωρίμανσης. Δεν είναι ο καιρός για τη μεγάλη συγκομιδή και δεν μπορείτε να την πιέσετε. Αλλά μην εγκαταλείπετε επειδή δεν μπορείτε να την δείτε ακόμη, η Μητέρα Φύση κάνει τα μαγικά της στα μεταφορικά εδάφη σας. Τα οφέλη μόλις τώρα αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Λέων: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Ο Άσος σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου. Τα πεντάκτινα είναι οι πόροι, οπότε αυτή είναι μια νέα φάση εργασίας με θέματα σταθερότητας: στα χρήματα, τη δουλειά, το σπίτι, μια βάση για να χτίσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα θέση εργασίας, ένα χόμπι που το μετατρέπετε σε ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα, ένα νέο σπίτι ή ένα περιουσιακό ζήτημα, ακόμη και η απόφασή σας να κάνετε ένα παιδί.

Αυτός ο Άσος αντιπροσωπεύει μια πιο αργά κινούμενη ενέργεια, κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί και να υποστηριχθεί στο πέρασμα του χρόνου, αλλά που αρχίζει τώρα. Αυτή την εβδομάδα θα οργώσετε το έδαφος για ένα μακροπρόθεσμο έργο σας, γνωρίζοντας ότι η προσπάθεια και η επένδυσή σας οδηγεί σε πλούτη, αμοιβές ή υπόλοιπα στο μέλλον.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω Παρθένος: Το Τρία των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη διασκέδαση. Δείχνει πως έρχονται καλές στιγμές στο δρόμο σας: καλοί φίλοι, καλή μουσική, γέλιο και ενδεχομένως ανέμελες σπονδές. Κάποιος κοντινός σας άνθρωπος μπορεί να γιορτάζει τα γενέθλιά του ή ίσως αυτοσχέδιες κοινωνικοποιήσεις να συμβούν χωρίς λόγο – που είναι το καλύτερο είδος λόγου!

Η εικόνα της κάρτας δείχνει τις Τρεις Χάριτες, που συμβολίζουν τη χαρά, την καλή θέληση και τη φιλανθρωπία. Στον κλασικό μύθο ήταν όμορφες νύμφες – πλάσματα που φτερουγίζουν και εμπνέουν τη σιγουριά και την ελαφρότητα της καρδιάς. Αυτό ευνοεί τη χαλάρωση και την απόλαυση της καλής παρέας. Φίλες θα κατέχουν εξέχουσα θέση και θα παρέχουν ψυχαγωγία και ευθυμία. Αυτή την εβδομάδα γίνεται το πάρτι.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia shmera