ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 20-26/03 B

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 20-26/03 B

ζωδια Ζυγός: Το Οχτώ των Πεντάκτινων
Αυτή είναι η κάρτα της κινητήριας δύναμης. Είτε το ξέρετε είτε όχι, η φήμη έχει κυκλοφορήσει για την υπηρεσία ή το προϊόν σας. Μπορούν οι άλλοι να βασιστούν επάνω στην επιμέλειά σας και το μεράκι σας. Δεν έχετε παρατηρήσει όλες τις επευφημίες που σας αξίζουν – όχι ακόμα, τουλάχιστον. Θεωρείστε ότι η γνώμη σας για το τι κάνετε και για το πώς το κάνετε αυτό, επηρεάζει τους στόχους σας.

Όσο πιο συνδεδεμένοι είστε με την τέχνη σας, τόσο περισσότερα θα βγάλετε από το προϊόν σας. Αγαπάτε αυτό που κάνετε; Συνδεθείτε με την υπερηφάνεια της παραγωγής. Αυτή την εβδομάδα, η μοναδική σας δέσμευση στη τέχνη σας θα σας φέρει περισσότερες ανταμοιβές από όσες περιμένατε.

 

ζωδια Σκορπιός: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτός ο Άσος είναι η πηγή έμπνευσης. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα, όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει.
Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητάτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Τοξότης: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει από έμπνευση. Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του και να τιμά την παρόρμησή του να κυνηγήσει αυτό που θέλει και ενθαρρύνει τους άλλους να τον ακολουθήσουν. Δεν γνωρίζουν όλοι πώς να το κάνουν αυτό, ξέρετε. Δεν γνωρίζουν όλοι ότι μπορούν.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να δοκιμάσετε το χέρι σας στη θέση του οδηγού μιας ομάδας, προς ένα όραμα που μόνο εσείς βλέπετε. Και ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να πετύχετε αυτό το έργο, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να το αποδείξετε στον εαυτό σας μια για πάντα. Ή, αν ήδη πιστεύατε ότι μπορείτε να το κάνετε, αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία. Μείνετε ευέλικτοι και θα μάθετε νέες ηγετικές δεξιότητες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως: Το Τέσσερα των Ξιφών
Ουφ. Διάλλειμα. Έχετε πιεστεί πολύ, θα πρέπει να επαναφορτιστείτε. Δεν πειράζει, συμβαίνει και στους καλύτερους από εμάς. Αυτή την εβδομάδα καλείστε να αναλάβετε τη φροντίδα του εαυτού σας. Αυτή η κάρτα προτείνει έναν υπνάκο, ένα διάλλειμα, ένα αφρόλουτρο ή ακόμα και μια ολόκληρη ημέρα σε spa. Μπορεί ακόμη και να σας καλεί να απεξαρτηθείτε σε μεγαλύτερη κλίμακα… σαν κέντρο αποτοξίνωσης. Ίσως αυτή η κάρτα να σας υπενθυμίζει να αφιερώνετε χρόνο στο διαλογισμό κάθε μέρα.

Αυτά δεν είναι κακά νέα ή κάποιου είδους κοσμική τιμωρία – είναι αυτοσυντήρηση. Σκεφτείτε τη κατ’ αυτό τον τρόπο: αν προσέξετε τον εαυτό σας τώρα, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε την επόμενη πρόκληση με αποφασιστικότητα και ξεκάθαρο μυαλό.

ζωδια Υδροχόος: Ο Ιππότης των Ξιφών Αντίστροφα
Αυτός ο Ιππότης υποδηλώνει ότι θα θέλατε πραγματικά να περάσετε τις ιδέες σας έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε προς τα εμπρός, αλλά οι ιδέες σας απλά δεν προσγειώνονται. Ίσως δεν έχετε προσαρμόσει το μήνυμά σας για να ταιριάζει στο κοινό σας ή ίσως δεν έχετε υπολογίσει σωστά τι χρειάζεται το κοινό σας. Κάτι δεν πάει καλά. Μην προσπαθήσετε να το πιέσετε, αλλά μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια.
Αντ’ αυτού, πάρτε μια πιο παθητική προσέγγιση: ακούστε. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε πού βρίσκεται το εμπόδιο στην άλλη πλευρά, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξαναφτιάξετε το λόγο σας. Θα χρειαστεί να καταλάβετε τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν έτσι ώστε να μπορέσετε να το εξηγήσετε. Μπορείτε να πείτε αυτά που πρέπει να ακουστούν – απλά αυτή την εβδομάδα δεν μπορείτε να είστε πολύ πιεστικοί με αυτά. Περάστε με φινέτσα το μήνυμά σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ιχθύες: Η Κρίση
Στις περισσότερες τράπουλες ταρώ, η εικόνα σε αυτή την κάρτα απεικονίζει τη μεσαιωνική ευρωπαϊκή έννοια της «Ημέρας της Κρίσης». Σάλπιγγες ακούγονται καθώς άνδρες, γυναίκες και παιδιά βγαίνουν γυμνοί έξω από τα φέρετρά τους και περνούν στο φως. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, αλλά για εμάς τους αναγνώστες των συμβόλων, σημαίνει το κάλεσμα να βγείτε από το παρελθόν και να δείξετε εμπιστοσύνη σε μια νέα, φρέσκια ζωή.

Είναι η απελευθέρωση από τα λάθη του παρελθόντος, τις μετάνοιες του παρελθόντος, τα ανεκπλήρωτα όνειρα. Πρόκειται για μια απελευθέρωση από τις ανώριμες προσδοκίες και από παλιές σπασμωδικές αντιδράσεις και τον ασπασμό της ώριμης συνείδησης. Είναι η συγχώρεση και η αποδοχή – για τους άλλους, για τον εαυτό σας. Αυτή την εβδομάδα η επιτυχία σας βρίσκεται στο να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και να βρείτε την ομορφιά σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia