ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 21-27/08

tarw-krisi

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη για κάθε ζώδιο 21-27/08

ζωδια Κριός – Το 5 των Κυπέλλων

Μια αίσθηση απογοήτευσης, μετάνοιας, απώλειας ή ακόμα και θλίψης συνοδεύει αυτή την κάρτα. Συχνά εμφανίζεται όταν μια σχέση έχει φτάσει στο τέλος της, είτε όταν υπάρχει μια αναγκαστική απομάκρυνση ανάμεσα σε εσάς και το έτερο ήμισύ σας.

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία ή είστε τελείως παραδομένοι στη θλίψη σας.
Αντί να εστιάζετε σε αυτά που έχετε χάσει, πρέπει να συγκεντρωθείτε σε όσα έχετε ακόμη και να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο.

zodia-taro-45

ζωδια Ταύρος – Ο Δικαστής

Πρόκειται να δημιουργήσετε μια νέα συνεργασία ή μια νέα προσωπική σχέση. Οι πράξεις ή οι απόψεις κάποιου, θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε αν θέλετε να έχετε άλλη επαφή ή αν θέλετε να δώσετε άλλες ευκαιρίες.
Αποδεχθείτε αυτά που θα σας προσφερθούν, μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή.

 

ζωδια Δίδυμοι – Το 8 των Ξιφών

Θα ανακαλύψετε μια νέα ευκαιρία, επειδή θα απαλλαγείτε από κάποιες συνθήκες που σας περιόριζαν ή από μια καταπιεστική δέσμευση. Όσο κι αν νιώθετε πιεσμένοι ή περιορισμένοι σε μια συγκεκριμένη σχέση, κατ’ ακρίβεια είστε προστατευμένοι σε ένα πνευματιστικό πλαίσιο που δεν θα σας αφήσει να παρεκκλίνετε από τους υψηλότερους στόχους σας.
Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για τα λάθη των άλλων. Απομακρυνθείτε ή αρνηθείτε.

ζωδια Καρκίνος – Ο Τροχός της Τύχης

Ένας νέος κύκλος πρόκειται ανοίξει στα θέματα της ζωής σας. Θα τον ακολουθήσουν κάποιες πολύ σημαντικές ειδήσεις ή πληροφορίες, κι εσείς θα κάνετε κάποιες μόνιμες αλλαγές – προς το καλύτερο – όσο αφορά τα επαγγελματικά σας ή την υγεία σας. Μην μένετε προσκολλημένοι στα σχέδιά σας. Αν αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν εκεί που θέλουν, θα σας φέρουν τύχη.
Ένα άτομο από το παρελθόν σας θα επιστρέψει, αλλά εσείς θα νιώθετε αναποφάσιστοι για αυτή τη σχέση ή την έκβασή της.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων – Ο Ερημίτης

Έχετε ανάγκη να απομακρυνθείτε από τα καθημερινά δρώμενα, γιατί χρειάζεστε λίγο χρόνο συγκέντρωσης. Πρέπει να επαναφορτίσετε τις συναισθηματικές ή τις σωματικές μπαταρίες σας, να μελετήσετε τι θα κάνετε στη συνέχεια. Αν τώρα αναρωτιέστε ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσετε στη ζωή σας, να ξέρετε ότι σύντομα θα έχετε καταλήξει σε μια ικανοποιητική απάντηση και όλα τα πάνε πολύ καλύτερα.

Πρέπει να κοιτάξετε τα θέματά σας ως παρατηρητές, με ανοικτό πνεύμα και με όλα τα δεδομένα για τις επιλογές σας. Δεν έχετε ακόμη όλα τα στοιχεία στα χέρια σας – ίσως σύντομα να σας αποκαλυφθεί μια νέα πτυχή των παρόντων συνθηκών.
Μην υπομένετε μια δυσχέρεια μόνοι σας, ζητήστε τη βοήθεια και τη συμβουλή των κοντινών σας ανθρώπων.

ζωδια Παρθένος – Το 7 των Πεντάκτινων

Έχετε δουλέψει σκληρά και έχετε κάθε λόγο να νιώθετε ικανοποιημένοι από τις προσπάθειές σας. Αν και δικαιωματικά αξίζετε ένα διάλειμμα, μην επαναπαυθείτε τώρα – έχετε ακόμη μακρύ δρόμο μπροστά σας μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας. Αν διστάσετε ή σταματήσετε τώρα, θα πάει χαμένη όλη η σκληρή δουλειά σας. Η στιγμή τώρα σας ζητά να σωρεύσετε ενέργεια.
Πρέπει να επιθεωρήσετε όσα έχετε διεκπεραιώσει ως τώρα, και πόσα απομένουν ακόμη να ολοκληρώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη για κάθε ζώδιο 21-27/08

ζωδια Ζυγός – Το 6 των Ράβδων

Αυτό που φαινόταν χαμένη υπόθεση, ξαφνικά θα λειτουργήσει προς όφελός σας χάρη σε μια προδιαγεγραμμένη σειρά γεγονότων που τελικά επέβαλε μια λύση. Θα σας προκύψει επίσης μια απρόσμενη αύξηση και βοήθεια, στην εργασία ή τις συναλλαγές σας.

Επιμείνετε, παρά τις δοκιμασίες που πρέπει να υπομείνετε. Μην υποκύψετε και μην πιέσετε για αποτελέσματα, γιατί αυτό θα επιφέρει πρόσθετη πίεση και θα κάνει χειρότερα τα πράγματα.
Ένα ερωτικό και παράφορο άτομο – ίσως νεότερο από εσάς – θα προσπαθήσει και θα κερδίσει την καρδιά σας. Αυτό θα συμβεί, έτσι απλά!

ζωδια Σκορπιός – Το 6 των Πεντάκτινων

Νιώθετε μια ανασφάλεια για την επιτυχία ενός τολμήματός σας και δεν είστε βέβαιοι για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Αυτά τα αρνητικά συναισθήματα θα περάσουν σύντομα. Θα εύχεστε ή θα ελπίζετε να δεχθείτε το τηλεφώνημα ή τον ερχομό ενός έρωτα. Εμείνετε στις αρχικές αποφάσεις σας και να είστε πρόθυμοι να εκφράζετε ευγνωμοσύνη την κάθε στιγμή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης – Ο Ήλιος

Χαρά, ευτυχία και ευχαρίστηση θα είναι σύντομα τα συναισθήματά σας. Αυτό μπορεί να αφορά κάτι που γνωρίζετε ήδη, είτε κάτι που θα προκύψει απρόσμενα. Πάντως η ζωή σας θα γίνει σύντομα πολύ χαρούμενη και η οπτική σας θα είναι εξαιρετικά αισιόδοξη. Αν βιώνετε μια δύσκολη ή θλιβερή συγκυρία, όλα θα αλλάξουν σύντομα. Θα βρείτε νέα ελπίδα και καινούργιους λόγους για να ζείτε. Αυτό μπορεί να αναδυθεί από μέσα σας ή από ένα άλλο άτομο ή μια κατάσταση.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ευοίωνη κάρτα όσο αφορά τα συναισθήματα, γιατί υπονοεί ότι σας προσεγγίζει ένας καινούργιος έρωτας ή ότι η παρούσα σχέση σας θα γίνει ιδιαίτερα ευτυχής. Επίσης συμβολίζει τα παιδιά. Ίσως να έρθετε τώρα πιο κοντά σε ένα παιδί, να μάθετε ευχάριστα νέα για ένα παιδί ή για τη γέννηση ενός παιδιού.

ζωδια Αιγόκερως – Το 10 των Πεντάκτινων

Θα ζητήσετε τη βοήθεια ενός ατόμου προκειμένου να λύσετε ένα πρόβλημά σας, να αναζητήσετε νέα εργασία ή να χειριστείτε κάτι που συνδέεται με τη δουλειά σας. Μην παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή τα θέματα του σπιτιού που χρειάζονται επιδιορθώσεις ή προσοχή. Μένετε πιστοί σε αυτούς που σας στηρίζουν και σε όσα πιστεύετε για τον εαυτό σας.

Δεν θα υπάρξει κάποια ερωτική εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Όλοι οι δεσμοί σας θα είναι ψυχικοί, γιατί πρέπει να εστιάσετε τη δράση σας στην καθημερινότητα, στην οικογένεια και το σπίτι σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη για κάθε ζώδιο 21-27/08

 

ζωδια Υδροχόος – Το 7 των Ξιφών

Λαχταράτε να ξεφύγετε από μια δυσάρεστη κατάσταση. Ωστόσο εδώ εμπλέκεται μια διφορούμενη ή οικονομική συγκυρία σε σχέση με την αλήθεια, και θα πρέπει να μειώσετε τις απώλειές σας ή να αποσυρθείτε με κάποιο τρόπο. Η στιγμή απαιτεί να αξιοποιήσετε την εξυπνάδα σας, τη γοητεία σας, τη διπλωματία σας και ίσως λίγη πονηριά.
Ενίοτε αυτή η κάρτα προειδοποιεί ότι κάποιος θα σας εκμεταλλευτεί με απάτη ή δολοπλοκία, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε επιφυλακή. Δεν αποκλείεται ωστόσο να δείχνει ότι εσείς είστε οι ανειλικρινείς.

ζωδια Ιχθύες – Το 4 των Ξιφών

Μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς, θα ακολουθήσει μια περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης. Αυτή η κάρτα σας δηλώνει ότι έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία κάτι εξαιρετικά σημαντικό – που μπορεί να αφορά την εργασία σας, κάποια διαπραγμάτευση ή μια δοκιμαστική φάση. Γι’ αυτό τώρα σας αξίζει ένα διάλειμμα. Μπορεί να πάτε διακοπές, να αναρρώσετε μετά από μια ασθένεια ή μια επέμβαση, είτε να μειώσετε τους ρυθμούς σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66