ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 22-28/01

taro-sex

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 22-28/01

ζωδια Κριός: Tο Άρμα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας με περισσότερα κίνητρα και να είστε έτοιμοι να βάλετε τους στόχους σας σε μια προοπτική. Οι περισσότεροι από εσάς θα ασχολείστε με σχέδια που έχουν να κάνουν με ταξίδια ή με συμβουλές, σχετικά με τις μεταφορές και τα οχήματα.

Νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να χτυπήσετε ενώ το σίδερο είναι ακόμα ζεστό και αν δεν είστε σε θέση να κάνετε αυτό που θέλετε, δεν είναι κακό να το σκεφτείτε τώρα και να προγραμματίσετε το πότε μπορείτε.

 

ζωδια Ταύρος: Το Τρία των Πεντάκτινων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει ένα νέο μάθημα, μια εκπαίδευση ή οι άλλοι να στρέφονται σε εσάς για συμβουλές και για αναγνώριση. Παίρνετε μεγάλη αναγνώριση για τις προσπάθειές σας και μπορεί ακόμη και να νιώσετε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας, ακόμα και αν είχατε αμφιβολίες για τον εαυτό σας πριν. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας και να μην μείνετε πίσω, αλλά να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να πετύχετε τους στόχους σας. Η ανταμοιβή θα έρθει για την προσπάθειά σας.

zodia-taro-45

ζωδια Δίδυμοι: Το Τέσσερα των Ράβδων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να χαλαρώνει και να απολαμβάνει μια διαφορετική ρουτίνα ή ένα διάλειμμα. Η ζωή σημαίνει να παίρνετε το χρόνο σας και να νιώθετε ότι είστε σε θέση να απολαύσετε τις μικρότερες περιόδους ποιότητας της ύπαρξης και να τις μοιράζεστε με αυτούς που αγαπάτε. Κοινωνικά περιμένετε κάποια σχέδια με καλές εκδηλώσεις ή ωραίες διακοπές. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να απολαύσετε αυτή τη στιγμή ως μια περίοδο επιτυχίας και ολοκλήρωσης, καθώς μπορείτε να απολαύσετε αυτά που έχει η ζωή να προσφέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Καρκίνος: Η Εγκράτεια Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να χρειάζεται περισσότερη ανοχή και υπομονή για τους ανθρώπους γύρω σας. Η πίεση μπορεί να είναι μεγάλη και νιώθετε ότι μπορείτε να αντέξετε μόνο κάποια από αυτά που αντιμετωπίζετε. Θα διαπιστώσετε ότι αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να δώσετε σε άλλους τις δουλειές σας ή να προγραμματίσετε ένα διάλειμμα με σκοπό την ξεκούραση και τη χαλάρωση. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεκτιμήσετε τις καταστάσεις και να δουλέψετε αυτά που πρέπει να αλλάξουν.

ζωδια Λέων: Το Δέκα των Ξιφών
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να εξετάζει πιο προσεκτικά τους ανθρώπους, τις καταστάσεις ή τις περιστάσεις προσπαθώντας να σκαλίσει αυτά που μπορεί να μην λέγονται ή αυτά που είναι κρυμμένα. Αυτό μπορεί να μην απευθύνεται σε εσάς, ωστόσο είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμία πέτρα χωρίς να τη σηκώσετε για να μάθετε τι συμβαίνει. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να επικεντρωθείτε μόνο σε αυτά που έχουν σημασία για εσάς και να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά ή δράματα των άλλων.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να δίνει έμφαση στη σταθερότητα, τα χρήματα και τους υλικούς στόχους. Η ικανότητά σας να γνωρίζετε τη σωστή συμφωνία ή ευκαιρία, θα σας φέρει σε καλή θέση. Για κάποιους από εσάς αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα συζητήσετε το οικονομικό σας μέλλον με κάποιον ασφαλιστή, τραπεζίτη ή λογιστή που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε καλύτερες προσφορές και να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας για να προοδεύσετε.

ζωδια Ζυγός: Το Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρεθείτε μακριά από τις ανέσεις της συνηθισμένης ρουτίνας σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα ταξίδι, σε προγράμματα ή σε άλλες υποχρεώσεις. Θέλετε να βρείτε λίγο χώρο για τον εαυτό σας και ακόμα κι αν έχετε πολλά να κάνετε, θα εκτιμήσετε την ελευθερία σας ή τον ελεύθερό σας χρόνο, τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να επικεντρωθείτε στις αλλαγές που επιθυμείτε να εφαρμόσετε. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να μην ταράζεστε για τα προσωπικά σας θέματα που θα λυθούν σύντομα.

ζωδια Σκορπιός: Το Οκτώ των Ξιφών Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας ανοικτό σε ορισμένες αλλαγές που αξίζουν. Αισθάνεστε ότι η ζωή έχει μεγάλο βαθμό κινητικότητας και είναι χωρίς ευθύνες. Αυτό είναι καταπληκτικό, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ήσασταν πολύ πιεσμένοι. Υπάρχει η πιθανότητα να φύγετε και να περάσετε καλά ή να σχεδιάσετε διακοπές ή ταξίδι για το μέλλον. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να αφεθείτε και να απολαύσετε τη στιγμή.

ζωδια Τοξότης: Το Έξι των Πεντάκτινων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να αισθάνεται σε αρμονία με τη δουλειά, τους στόχους και τη ζωή σας. Τα χρήματα φαίνεται πως σας βρίσκουν, καθώς είστε ικανοί να δημιουργήσετε κάποιες ισχυρές και υποστηρικτικές επενδύσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να καθίσετε και να απολαύσετε το πώς εξελίσσεται η ζωή, γνωρίζοντας ότι έχετε όλες τις ράβδους στήριξης στη θέση τους. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να είστε εκεί για τους άλλους, αλλά και να θυμάστε να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο.

ζωδια Αιγόκερως: Το Δύο των Ξιφών Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό να κάνει ένα ξεκαθάρισμα και να εξασφαλίζει ότι όλα έχουν μια θέση ή έναν σκοπό. Μπορεί να σκεφτόσασταν να κάνετε αλλαγές εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο τώρα υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να πάρετε τις αποφάσεις που ξέρετε ότι είναι οι καλύτερες για όλους, αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα τις αποφάσεις που είναι σωστές για εσάς.

ζωδια Υδροχόος: Ο Ήλιος
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να επικεντρώνεται θετικά στην οικογένεια, τις γιορτές και τις επιτυχίες σας. Θα απολαύσετε την περισσότερη ενέργειά σας για να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε και το πιο σημαντικό για να επιτύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας και να τα δείτε να αποφέρουν καρπούς. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να απολαύσετε διακοπές, ένα ταξίδι ή να κάνετε σχέδια, καθώς είστε έτοιμοι για κάποια θετικά vibes και κάποιες ευτυχισμένες στιγμές.

ζωδια Ιχθύες: Το Τέσσερα των Ξιφών
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να επικεντρώνεται στην υγεία και την ευημερία σας. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε κάποια αποτελέσματα, τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ήρεμοι και χαλαροί. Ώρα να βάλετε τα πόδια στο τραπέζι και να ξεκουραστείτε αυτή την εβδομάδα. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που βελτιώνει το μυαλό, το σώμα και την καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia