ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 22-28/05 A

taro-ilios

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 22-28/05 A

ταρω Κριός: Το Δέκα των Ράβδων
Αυτό το Δέκα σημάνει το τέλος ενός κύκλου που περιλάμβανε εργασίες καθαριότητας. Ξέρετε, όπως όταν τελειώνει ένα ωραίο πάρτι και πρέπει να κατεβάσετε τη διακόσμηση, να πλύνετε πιάτα και να μαζέψετε μπουκάλια για ανακύκλωση. Ακριβώς έτσι. Ίσως να έχει τελειώσει μια σχέση, και να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να χωρίσετε ή να πετάξετε.

Ή μπορεί να τέλειωσε μια θεατρική παράσταση και να πρέπει να μαζέψετε τα σκηνικά και να αποθηκεύσετε τα κουστούμια. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που έχει κλείσει τον κύκλο του. Συγχαρείτε τον εαυτό σας που τελειώσατε με αυτό το κεφάλαιο, μαζέψτε τα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και αφήστε πίσω σας τα κομμάτια που δεν μπορούν να ανακυκλωθούν (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

 

ταρω Ταύρος: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες για τη διαχείριση και την αύξηση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην καθαρή αξία σας και στη βελτίωσή της.

zodia-taro-45

Κάντε ένα μάθημα για τις φορολογικές διαγραφές ή διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας ή εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, ή εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-zwdia

ταρω Δίδυμοι: Το Δύο των Κυπέλλων
Τα Δύο έχουν να κάνουν με τη συγχώνευση και τα Κύπελλα με τα συναισθήματα. Οπότε, αυτή η κάρτα δείχνει την επικοινωνία των συναισθημάτων. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται στο ξεκίνημα ενός νέου έρωτα ή την πρώτη φορά που δηλώνετε την αγάπη σας για τον άλλο ή όταν μια σχέση φτάνει σε μια νέα φάση. Κάποιες φορές δεν έχει να κάνει με τον έρωτα, μπορεί να αφορά μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση ή μια πολύ δυνατή σύνδεση.

Ή μπορεί, αν κάνετε θεραπεία, να φτάσετε σε μια συνειδητοποίηση που αφορά μια παλιά πληγή σας και να περάσετε, επιτέλους, σε μια πιο ανάλαφρη θέση, όπου μπορείτε να εμπιστεύεστε πιο εύκολα. Να είστε ευγενικοί, αλλά θαρραλέοι και αφήστε την αγάπη να σας παρασύρει!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Ο Αυτοκράτορας
Αυτός ο τύπος είναι αρχιτέκτονας – μπορεί να οραματιστεί έναν καλύτερο κόσμο για τον εαυτό του/της και έχει τα κότσια να τον δημιουργήσει. Οπότε, εφόσον αυτή η κάρτα εμφανίστηκε για εσάς αυτή την εβδομάδα, σας ενθαρρύνει να χτίσετε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να χειριστείτε τα εργαλεία μόνοι σας, υπάρχουν επαγγελματίες γι’ αυτό το λόγο.

Όχι, σε αυτό το σενάριο εσείς είστε το αφεντικό, εσείς είστε ο αρχιτέκτονας, εσείς παίρνετε τις αποφάσεις και αναθέτετε σε τρίτους τη χειρονακτική εργασία (εκτός κι αν σας αρέσει πολύ να λερώνετε τα χέρια σας, τότε κάντε ό,τι θέλετε). Καθίστε άνετα με την εξουσία σας και κάντε τα πράγματα να συμβούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω Λέων: Το Δέκα των Ξιφών
Το ξέρω πως δεν φαίνεται ως διασκεδαστική κάρτα, αλλά σημαίνει πως το δυσάρεστο κεφάλαιο έχει πλέον περάσει. Μετά από μια δύσκολη φάση μπορεί να είναι δύσκολο να μην κολλάτε στην αδικία, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να προσδιοριστεί από αυτή. Είτε είναι ένα πρόβλημα σχέσης, ένα πρόβλημα στη δουλειά ή ένα κακό συμβόλαιο, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και αφήστε το να φύγει.

Θρηνήστε γι’ αυτό και αποδεχτείτε το τέλος του, γιατί το να παραμείνετε δεν βοηθάει την εξέλιξή σας. Μόλις το απελευθερώσετε πραγματικά, θα δημιουργήσετε χώρο για κάτι άλλο. Υπάρχει όντως ικανοποίηση στην άλλη πλευρά. Το χειρότερο έχει περάσει, αλήθεια, και τα πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο καλύτερα.

zodia-zvdia-75

ταρω Παρθένος: Το Πέντε των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αισθάνεστε την έλλειψη στη ζωή σας. Παραδοσιακά, η εικόνα αυτής της κάρτας απεικονίζει κάποιον να πενθεί πάνω από τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, αγνοώντας τα άλλα δύο που είναι ακόμα όρθια και γεμάτα κρασί. Αν κάποιος επικεντρωθεί στα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, χάνει αυτά που εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα δύο που απομένουν.

Αυτό δεν πρόκειται να μειώσει την απογοήτευσή σας για την απώλεια ή την έλλειψή σας, αυτό αναγνωρίζει ότι έπρεπε να δεχτείτε την απογοήτευση. Όμως, παρά την απώλεια, υπόσχεται ότι κάτι πολύτιμο σας έχει απομείνει. Δεν είναι αυτό που θέλατε ή με τον τρόπο που το θέλατε, αλλά υπάρχει κάτι για εσάς σε αυτό. Κρατήστε τα μάτια σας (και την καρδιά σας) ανοιχτά αυτή την εβδομάδα, για αυτά που εξακολουθούν να είναι στη διάθεσή σας. Σας υπόσχομαι ότι είναι εκεί έξω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-zvdia-taro-00