ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/04 Β

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/04 Β

ταρω Ζυγός: Το Αστέρι
Το Αστέρι είναι έμπνευση, ελπίδα, καθοδήγηση. Πρόκειται να πάρετε ένα σημάδι, που θα σας πει ότι κινήστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι το πράσινο φως για εσάς. Εάν ψάχνατε για ένα μονοπάτι, προσευχόσασταν για μια μικρή βοήθεια, θα τη βρείτε αυτή την εβδομάδα. Κάτι θα εμφανιστεί για να επαναφορτίσει την πίστη σας, θα πάρετε το αστέρι σας και θα το ακολουθήσετε.

Εμπιστευτείτε τη θεία βοήθεια και αναζητήστε συγχρονικότητες για να επικυρώσετε αυτή την πραγματικότητα. Κάντε το, πιστέψτε σε σημάδια και οιωνούς, συμβουλευτείτε έναν αστρολόγο, έχετε πίστη σε ένα καλοπροαίρετο, μαγικό σύμπαν.

 

ταρω Σκορπιός: Το Εννέα των Ξιφών
Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες – το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας. Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία.

zodia-taro-45

Μερικές φορές, αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ, μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Τοξότης: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Αυτή η βασίλισσα είναι γεμάτη νεύρο, είναι έξυπνη και αυθάδης, δημιουργική και συγκροτημένη. Αυτή την εβδομάδα αυτή η κυρία είστε εσείς! Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, αφήστε αυτή την ντίβα να γίνει ο οδηγός σας. Πάρτε την ιδιοκτησία των δώρων και της χαράς σας, διατυμπανίστε τα ταλέντα σας, βρείτε ένα ακροατήριο για το ατομικό σας σόου.

Πιστέψτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια ξεχωριστή εμφάνιση, οι παπαράτσι περιμένουν να θαμπωθούν από εσάς. Να κάνετε τους άλλους να ζητωκραυγάζουν είναι αυτό που γεννηθήκατε για να κάνετε. Παρακαλώ θυμηθείτε: δεν χρειάζεται να ζείτε πραγματικά στο Χόλιγουντ για να είστε υπέροχοι. Εμπνευστείτε και μοιραστείτε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό κώδικα ή το επάγγελμά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Αιγόκερως: Ο Ήλιος
Θυμάστε τις εύκολες μέρες του καλοκαιριού, όταν ήσασταν παιδί; Όταν δεν είχατε τίποτα που έπρεπε να κάνετε και πουθενά που έπρεπε να είστε; Όταν οι μέρες περνούσαν με εσάς να κυνηγάτε πεταλούδες και πετούσατε πέτρες και κοιμόσασταν κάτω από σκιερά δέντρα; Ή αν είστε παιδιά της πόλης, εκείνες τις ημέρες που παίζατε μπάλα στο δρόμο και τρώγατε παγωτό και βρήκατε ένα κρουνό που έβγαζε νερό; Ξέρετε, όταν οι απολαύσεις ήταν δωρεάν, η διασκέδαση κρυβόταν στην κάθε γωνία και ο καθένας που γνωρίζατε ήταν αμέσως φίλος σας; Αυτό είναι το είδος της εβδομάδας που έχετε μπροστά σας. Οι εύκολες απολαύσεις σας βρίσκουν.

 

zwdia shmera

ταρω Υδροχόος: Η Δύναμη
Αυτό δεν έχει να κάνει με τη σωματική δύναμη ή την ωμή βία. Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την εύρεση χάρης στην αποφασιστικότητά σας. Με το να κατευθύνετε τη θέλησή σας προς την κατεύθυνση αυτών που θέλετε, χωρίς να είστε εκρηκτικοί ή νταήδες. Έχει να κάνει με το αίσθημα του φόβου και / ή της ανυπομονησίας, αλλά με το να τα αγνοείτε και να κινήστε προς τα εμπρός ούτως ή άλλως. Είναι σαν να είστε πολεμιστές, μόνο που δεν παλεύετε ενάντια στους εξωτερικούς εχθρούς, αλλά ενάντια στους εσωτερικούς (μερικές φορές είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας). Αυτή την εβδομάδα καλείστε να τιμήσετε το εγώ που σας λέει αυτό που θέλετε, ενώ ασκεί την αυτοπεποίθηση και την ευπρέπεια που χρειάζονται για να το πάρετε. Αυτό που θέλετε, σας θέλει… οπότε περπατήστε με πίστη και διεκδικήστε το.

ταρω Ιχθύες: Το Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε βάλει ένα τραγούδι και να χορεύετε, γύρω από την εικόνα των οικονομικών σας. Μπορεί να ξοδέψατε πολλά κατά τη διάρκεια των γιορτών ή να χρωστάτε περισσότερα σε φόρους απ’ όσα υπολογίζατε φέτος, αλλά κάτι που έχει να κάνει με τη σταθερότητά σας δεν είναι όσο σταθερό ελπίζατε να είναι σε αυτό το σημείο. Δεν χρειάζεται να παρατήσετε τα όνειρά σας όμως – αξίζει να ισορροπήσετε τα ιδανικά σας με πρακτικότητα στη δράση σας, για να φτιάξετε πιο δυνατά θεμέλια. Αυτή είναι μια πολύ καλή επιρροή, για να ψάξετε για βελτιώσεις που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στην πραγματοποίηση των ρεαλιστικών στόχων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-768