ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/04 A

taro-ilios

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/04 A

ταρω Κριός: Το Δύο των Ράβδων
Το δύο συχνά εμφανίζεται στην αρχή νέων έργων, όταν προσπαθείτε να μαζέψετε πόρους για ένα νέο εγχείρημα. Αυτό το δύο είναι των Ράβδων, που σημαίνει ότι κυβερνά τον τομέα της έμπνευσης και της δημιουργικότητας. Θα χρειαστούν κάποια ταχυδακτυλουργικά κόλπα, καθώς προσπαθείτε να απογειώσετε αυτή την προσπάθεια από το έδαφος. Δεν σας τρομάζει η δουλειά όμως, αρκεί να σας εμπνέει το έργο.

Αυτή η κάρτα σας λέει να ακολουθήσετε το πάθος σας αυτή την εβδομάδα (λες και σας χρειάζεται άδεια) και σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε και να επενδύσετε την ενέργειά σας στα πράγματα που σας εμπνέουν.

 

ταρω Ταύρος: Ο Άσος των Ξιφών
Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε νέους τρόπους να επικοινωνείτε και να συνδεθείτε. Μερικές φορές δεν σας ακούν πραγματικά – ξέρετε τι εννοώ. Διότι δεν έχει σημασία μόνο αυτό που λέτε, αλλά και ο τρόπος που το λέτε. Ένα μεγάλο μέρος της αποτελεσματικής επικοινωνίας είναι να γνωρίζετε το κοινό σας και να προσαρμόζετε το μήνυμά σας, έτσι ώστε να μπορεί να μεταδοθεί.

zodia-taro-45

Φυσικά αυτό απαιτεί το να ακούτε επίσης. Μπορεί να έχετε την πνευματική εκτίμηση αυτής της έννοιας, αλλά αυτή η κάρτα λέει ότι ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε περισσότερους επιτυχείς τρόπους για να μοιράζεστε, οπότε αυτές οι πόρτες θα ανοίξουν πραγματικά για εσάς και η πρόοδός σας θα προέρθει από αυτές τις νέες τακτικές.

 

tarw-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Δίδυμοι: Το Δύο των Ξιφών
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Το Δύο των Ξιφών δείχνει ένα ψυχικό αδιέξοδο, μια στιγμή που είστε ανάμεσα σε δύο ιδέες (δύο δουλειές, δύο θέσεις, δύο τρόπους ζωής, ακόμη και μεταξύ δύο ανθρώπων). Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τα εφόδια, δεν είστε έτοιμοι ή απλά να μην θέλετε. Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι η αναποφασιστικότητά σας είναι σημαντική – σας λέει κάτι. Αυτό είναι κάτι μεγάλο, οπότε πάρτε το χρόνο σας.

Αφήστε οποιαδήποτε υποχρέωση νιώθετε να κάνετε όλους τους άλλους ευτυχισμένους, και δείτε ξεκάθαρα τα γεγονότα. Αποφύγετε τη συνηθισμένη σας στάση να πηδάτε χωρίς να κοιτάξετε. Τιμήστε τον ψυχικό δισταγμό σας και ζυγίστε τις επιλογές σας, έτσι ώστε να μπορείτε πραγματικά να αισθάνεστε έτοιμοι για να προχωρήσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Το Τρία των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την αναγνώριση στην καριέρα σας. Έχετε κάνει άλματα όσο αφορά την καριέρα σας και δέχεστε την επιβεβαίωση, καθώς επεκτείνετε τις δεξιότητές σας. Θα διαπιστώσετε ότι σας κάνει να νιώθετε αρκετή ικανοποίηση το να μετατρέπεστε στο άτομο που στρέφονται όλοι, που μπορεί να κάνει τα πάντα… και από στόμα σε στόμα τα νέα εξαπλώνονται.

Έχετε ταλέντο στην πορεία της σταδιοδρομίας που διαλέξατε, και αρχίζετε να παίρνετε δίκαιη αναγνώριση για τη χρήση αυτού του ταλέντου. Αυτό είναι καλό σημάδι για την απόκτηση πελατών και την αύξηση της δυνατότητάς σας να κερδίσετε περισσότερα. Ή μπορεί να λάβετε ένα βραβείο καλής δουλειάς ή να πάρετε μια πολύ καλή αξιολόγηση επιδόσεων. Αν είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες, θα έχετε την ευκαιρία να πείτε «ναι» σε νέα έργα αυτή την εβδομάδα και αυτά θα οδηγήσουν σύντομα σε ακόμα περισσότερα. Συγχαρητήρια!

ταρω Λέων: Το Εννέα των Ράβδων
Αυτό το Εννέα προβάλει τις προσπάθειές σας. Έχετε πολλά που θέλετε να καταφέρετε, πολλά να κάνετε, πολλά σίδερα μέσα στη φωτιά. Με όλα αυτά που έχετε να κάνετε, αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει να φροντίζετε τον εαυτό σας. Ακολουθήστε την ώθησή σας, αλλά βεβαιωθείτε πως εμπλέκεστε σε δραστηριότητες που σας παθιάζουν πραγματικά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί η επιτυχία. Δεσμευτείτε σε αυτό που σας εμπνέει πραγματικά και τιμήστε το ένστικτό σας, όταν σας προτρέπει να αφήσετε αυτό που δεν σας εμπνέει. Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα (ή δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα τόσο καλά). Για τα καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε τις μάχες σας.

ταρω Παρθένος: Ο Ιππότης των Κυπέλλων Αντίστροφα
Το να κυνηγήσετε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε καλά, συχνά ενθαρρύνεται από τα Ταρώ. Ωστόσο αυτή η κάρτα λέει ότι μπορεί να κυνηγάτε λίγο περισσότερα, από το δίκαιο μερίδιο ενός καλού πράγματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να στηρίζεστε σε μεγάλο βαθμό στους υποστηρικτές σας και ότι δεν ανταποδίδετε πραγματικά. Φυσικά δεν πειράζει να ζητάτε υποστήριξη όταν τη χρειάζεστε, ειδικά μετά από έναν χωρισμό ή μια παρόμοια απογοήτευση. Αλλά καθώς ξεπερνάτε τα δικά σας πράγματα, να θυμάστε να εξισορροπείτε τις ανάγκες σας με εκείνες των κοντινών και αγαπημένων σας. Προσπαθήστε να συνδεθείτε με τρόπους που αναγνωρίζουν τα δικαιώματα των αγαπημένων σας ανθρώπων, να κυνηγήσουν τη δική τους ευδαιμονία επίσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia