ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/07 Β

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/07 Β

ταρω Ζυγός: Το Εννέα των Κυπέλλων
Ο παραδοσιακός ορισμός αυτής της κάρτας είναι: η Κάρτα των Ευχών. Παραδοσιακά, είναι ένας οιωνός που δείχνει ότι μια πολύ σημαντική ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα. Σηματοδοτεί μια εποχή που θα αγκαλιάσετε και θα απολαύσετε, κάτι καλό που θα εμφανιστεί στη ζωή σας.

Δεν σημαίνει ρεαλιστικά ότι θα βγουν τα νούμερα του τζόκερ που έχετε παίξει ή ότι θα σας ανακαλύψει ένας ατζέντης του Χόλυγουντ. Σίγουρα είναι πιθανό – αλλά πιο πιθανό είναι να σηματοδοτεί μια εποχή στη ζωή σας που θα έχετε την επιβεβαίωση ότι σας αγαπούν, σας τιμούν και σας θεωρούν σημαντικό μέλος μιας ομάδας. Οπότε είτε βρεθείτε πολύ τυχεροί είτε όχι, σας περιμένει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα νιώθετε καλά με τα θετικά σας συναισθήματα.

 

ταρω Σκορπιός: Η Πρωθιέρεια
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Αυτή τη στιγμή, η ικανότητά σας να αισθάνεστε αυτό που δεν παρουσιάζεται άμεσα, είναι χρήσιμη. Ξέρουμε ότι έχετε διαίσθηση και «πιάνετε» την αύρα, αλλά δεν εκτιμάτε πάντα το πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό. Η Πρωθιέρεια λέει ότι η ικανότητά σας να καλείτε τη θεία γνώση, θα είναι ακόμη πιο ισχυρή από όσο συνήθως.

zodia-taro-45

Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει περισσότερες ερωτήσεις, να βρει νέες λύσεις. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να κάνετε μαθήματα πάνω στα ταρώ / ρέικι / ερμηνεία των ονείρων / αστρολογία. Είτε μπορεί να ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να προσφέρετε τις ψυχικές σας δεξιότητες στους άλλους.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Τοξότης: Το Επτά των Ξιφών
Αυτή είναι η στιγμή που υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε ότι είναι αληθινά, ακόμα και όταν η κοινή γνώμη μπορεί να είναι αντίθετη. Κρατήστε σταθερή στάση, προχωρήστε όπως έχετε σχεδιάσει και θα βγείτε νικητές. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας για λίγο – και καλύτερα να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι μέχρι να πάρουν τα πάνω τους.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε (ή να κερδίσετε) ένα πλεονέκτημα που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλέψουν, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην καυχιέστε. Εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε ότι είναι καλά και αληθινά για εσάς, και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν πειράζει να είμαστε περίεργοι. Αυτή η κάρτα είναι η άδειά σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Αιγόκερως: Η Κρίση
Στις περισσότερες τράπουλες ταρώ, η εικόνα σε αυτή την κάρτα απεικονίζει τη μεσαιωνική ευρωπαϊκή έννοια της «Ημέρας της Κρίσης». Σάλπιγγες ακούγονται καθώς άνδρες, γυναίκες και παιδιά βγαίνουν γυμνοί έξω από τα φέρετρά τους και περνούν στο φως. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, αλλά για εμάς τους αναγνώστες των συμβόλων σημαίνει το κάλεσμα να βγείτε από το παρελθόν και να δείξετε εμπιστοσύνη σε μια νέα, φρέσκια ζωή.

Είναι η απελευθέρωση από τα λάθη του παρελθόντος, τις μετάνοιες του παρελθόντος, τα ανεκπλήρωτα όνειρα. Πρόκειται για μια απελευθέρωση από τις ανώριμες προσδοκίες και από παλιές σπασμωδικές αντιδράσεις και τον ασπασμό της ώριμης συνείδησης. Είναι η συγχώρεση και η αποδοχή – για τους άλλους, για τον εαυτό σας. Αυτή την εβδομάδα η επιτυχία σας βρίσκεται στο να κοιτάξετε πίσω σας, να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και να βρείτε την ομορφιά σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω Υδροχόος: Ο Μάγος
Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βρίσκει πλεονεκτήματα από το πουθενά. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία και – ακόμα σημαντικότερο – πίστη, στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω στα παρασκήνια. Οι οπαδοί σας νομίζουν ότι έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα.

Αυτή την εβδομάδα οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριό σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία!

ταρω Ιχθύες: Το Εννέα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα δείχνει έναν άνετο ρυθμό. Εφόσον τα πεντάκτινα καλύπτουν τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών, είναι πιθανό να αναφέρεται σε μια αίσθηση σταθερότητας σε αυτά τα θέματα. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε ένα μικρό ρίσκο και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας.

Επενδύστε σε ένα χόμπι (ένα μάθημα χορού, μαγειρικής, μια νέα κιθάρα, εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, κλπ) που τιμά την πλήρη έκφρασή σας. Είτε αναβαθμίστε το γραφείο σας ή την τρέχουσα επιχείρησή σας, αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, ζητήστε αύξηση, προσθέστε μια νέα γραμμή προϊόντων. Ακόμα κι αν το ανώτατο σημείο σας ήταν μέχρι εκεί που επέτρεπε η ασφάλειά σας, αυτή η κάρτα υποστηρίζει τη συνεχή εξέλιξή σας.