ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/07 A

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/07 A

ταρω Κριός: Η Δύναμη
Αυτό δεν έχει να κάνει με τη σωματική δύναμη ή την ωμή βία. Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την εύρεση χάρης στην αποφασιστικότητά σας. Να κατευθύνετε τη θέλησή σας προς την κατεύθυνση αυτών που θέλετε, χωρίς να είστε εκρηκτικοί ή νταήδες. Έχει να κάνει με το αίσθημα του φόβου και / ή της ανυπομονησίας, και με το να τα αγνοείτε και να κινήστε προς τα εμπρός ούτως ή άλλως.

Είναι σαν να είστε πολεμιστές, μόνο που δεν παλεύετε ενάντια στους εξωτερικούς εχθρούς αλλά ενάντια στους εσωτερικούς. Μερικές φορές είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας. Αυτή την εβδομάδα καλείστε να τιμήσετε το «εγώ», που σας λέει αυτό που θέλετε ενώ τονώνει την αυτοπεποίθηση και την ευπρέπεια που χρειάζεται για να το πάρετε. Αυτό που θέλετε, σας θέλει… οπότε περπατήστε με πίστη και διεκδικήστε το.

 

ταρω Ταύρος: Ο Βασιλιάς των Κυπέλων
Αυτός ο βασιλιάς είναι ο άρχοντας της συναισθηματικής σφαίρας. Αυτή η κάρτα δείχνει μια ικανότητα να βλέπετε τις συναισθηματικές λακκούβες, που πέφτουν μέσα οι άλλοι, και την ικανότητα (και την τάση) να τους βοηθάτε να σηκώνονται και πάλι. Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν ή ακόμα και να αναγνωρίσουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες, δεν μπορούν όλοι να νιώσουν αυτά που νιώθουν οι γύρω τους όπως εσείς.

zodia-taro-45

Ενώ υπάρχουν στιγμές που βιώνετε αυτό το χαρακτηριστικό σας ως αδυναμία, αυτή την εβδομάδα είναι η υπερδύναμή σας. Η δύναμή σας βρίσκεται στην ικανότητά σας να βλέπετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου, και να νιώθετε τον κόσμο με την καρδιά κάποιου άλλου. Μοιραστείτε το δώρο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ταρω Δίδυμοι: Οι Εραστές
Οι Εραστές μπορεί να μοιάζουν σεξουαλική κάρτα, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτά που συμβαίνουν στο μυαλό – τις αποφάσεις μέσα στις σχέσεις. Διαφορετικοί άνθρωποι βγάζουν διαφορετικές πτυχές και ποιότητες από μέσα μας, οπότε γιατί να μην επιλέξουμε τη σχέση που περιθάλπει τις ανώτερες, πιο ευτυχείς δυνατότητες σε εμάς; Και αντιστοίχως, οι σύντροφοί μας είναι σε αυτή τη σχέση για να νιώσουν καλά για τον εαυτό τους επίσης. Υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να βρεθεί, όταν διαπραγματεύεστε τις ανάγκες τις δικές σας και του / της συντρόφου σας.

Αυτή η κάρτα απευθύνεται σε αυτά που επιλέγουμε να κρατήσουμε και σε αυτά που επιλέγουμε να αφήσουμε, για το καλό της σχέσης μας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε (ή να ξανά διαπραγματευτείτε) ένα πολύ σημαντικό, προσωπικό συμβόλαιο. Να είστε έξυπνοι, ανοικτοί, πείτε ευγενικά την αλήθεια σας και να περιμένετε να καταλήξετε σε μια συμφωνία που είναι κερδοφόρα και για τους δύο.

zwdia-768

ταρω Καρκίνος: Ο Ιππότης των Ξιφών
Δεν υπήρχε ποτέ καταλληλότερη στιγμή για να τιμήσετε τη σοφία σας και να κάνετε δύσκολες επιλογές! Αυτή είναι η εβδομάδα που πρέπει να είστε απαιτητικοί, να εμπιστευθείτε την πνευματική σας οξύτητα και να κάνετε πράξη τις ιδέες σας. Αν υπάρχει κάτι που σκεφτόσασταν, αυτή την εβδομάδα θα βρείτε τα λόγια να το εκφράσετε. Εάν ήσασταν σαν τον Άμλετ – όλο μονόλογοι και καμία δράση, έχει έρθει η ώρα να κάνετε πράξη αυτά που λέτε.

Δράστε σύμφωνα με τη φιλοσοφία σας, προχωρήστε στις αποφάσεις σας, μοιραστείτε τις επιφοιτήσεις σας. Απλά σιγουρευτείτε ότι ανταποκρίνεστε στην αλήθεια της κατάστασης. Το να ακούτε προσεκτικά, είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της διαδικασίας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Λέων: Το Έξι των Κυπέλλων
Αυτή είναι μία από τις πιο γλυκές κάρτες της τράπουλας. Υποδεικνύει για εσάς μια εβδομάδα αγάπης, ανάλαφρων στιγμών και σύνδεσης. Συχνά, όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, ένας παιδικός φίλος (ή ένας παλιός αγαπημένος ή ένας αδελφός, κλπ) έρχεται πίσω στη ζωή σας φέρνοντας γλυκές στιγμές και αναμνήσεις.

Ίσως να μην είναι ένα πρόσωπο αλλά ένα γεγονός, ένα παλιό τραγούδι ή ένα αντικείμενο, που θα ανακαλύψετε και θα σας θυμίσει από πού έρχεστε και πού θέλατε πάντα να πάτε… πριν η πραγματικότητα της ενηλικίωσης σας προκαλέσει να ασπαστείτε την πρακτικότητα. Συνεχίστε και να είστε ανέμελοι αυτή την εβδομάδα – αυτή η στάση, η ελαφρότητα, έχει ένα μάθημα για εσάς. Αφήστε τον εαυτό σας να παίξει.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Παρθένος: Το Δύο των Κυπέλλων
Τα Δύο έχουν να κάνουν με τη συγχώνευση και τα Κύπελλα με τα συναισθήματα. Οπότε, αυτή η κάρτα δείχνει την επικοινωνία των συναισθημάτων. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται στο ξεκίνημα ενός νέου έρωτα, την πρώτη φορά που δηλώνετε την αγάπη σας για τον άλλον ή όταν μια σχέση φτάνει σε μια νέα φάση.

Κάποιες φορές δεν έχει να κάνει με τον έρωτα, μπορεί να αφορά μια φιλία, μια επαγγελματική σχέση ή μια πολύ δυνατή σύνδεση. Είτε μπορεί, αν κάνετε θεραπεία, να φτάσετε σε μια συνειδητοποίηση που αφορά μια παλιά πληγή σας, και να περάσετε επιτέλους σε μια πιο ανάλαφρη θέση, όπου μπορείτε να εμπιστεύεστε πιο εύκολα. Να είστε ευγενικοί αλλά θαρραλέοι, και αφήστε την αγάπη να σας παρασύρει!

zwdia-3-zodia