ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 25/09 -01/10 B

taro-sex

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 25/09 -01/10 B

ταρω Ζυγός: Ο Ιεροφάντης
Ο Ιεροφάντης είναι ο μεγάλος δάσκαλος. Είναι αυτός που μεταδίδει την παραδοσιακή σοφία, ένας από τους πυλώνες της κοινότητας, ένας σοφός ηγέτης. Είναι η δουλειά του να υπενθυμίζει στο λαό τις απλές αξίες, όπως: να συμπεριφέρεστε στους άλλους με τον τρόπο που θέλετε να σας συμπεριφέροντε και όλα τα πράγματα με μέτρο και η ομορφιά είναι στο μάτι αυτού που κοιτάει.

Αυτός ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει την αγνή και συμπονετική επιρροή που μπορείτε να είστε αυτή την εβδομάδα. Ακόμα κι αν φαίνεται λίγο λαϊκός ή παραδοσιακός, οδηγήστε με ήπια παραδείγματα. Αυτή την εβδομάδα όταν σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε είτε το άγριο και το ακραίο είτε το δοκιμασμένο και το αληθινό, επιλέξτε το δεύτερο.

 

ταρω Σκορπιός: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Κυνηγάτε κάτι που κάνει την καρδιά σας να φωτίζεται και το παίρνετε… υπάρχει κάτι καλύτερο; Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να μπαίνετε σε μια ευτυχισμένη μάχη και να φεύγετε με τα λάφυρα του πολέμου. Αυτός ο Ιππότης σας λέει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη του συναισθηματικού σας πεπρωμένου.

zodia-taro-45

Είστε άξιοι και ικανοί να εκφράσετε αυτό το βάθος. Είτε έχει να κάνει με το να εκφράσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, να ζητήσετε περισσότερο ρομαντισμό ή να μοιραστείτε τις στιγμές σας πλήρως με τους φίλους και την οικογένειά σας, ήρθε η ώρα να μπείτε βαθύτερα. Όπως λένε και οι Beatles: η αγάπη που παίρνεις είναι ίση με αυτήν που φτιάχνεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω Τοξότης: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα, ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό.

Αυτό σας περιμένει. Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητείτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Αιγόκερως: Ο Ερημίτης
Για όσους από εμάς ζούμε σύγχρονες ζωές στη Δύση, δεν υπάρχει κάποιο καλό σημείο αναφοράς για τον Ερημίτη. Όχι ένα ρεαλιστικό, τουλάχιστον. Μην ανησυχείτε, αυτή η κάρτα δεν προτείνει να πάτε διαλογιστείτε σε μια βουνοκορφή. Έχει να κάνει με την επεξεργασία της σοφίας, να πάρετε αυτά που έχετε μάθει από τους μεγάλους στοχαστές των αιώνων και να τα εξισορροπήσετε με όσα έχετε μάθει από την δική σας εμπειρία.

Δεν χρειάζεται να γυρίσετε την πλάτη σας στην κοινωνία για να το κάνετε αυτό, αλλά για τώρα είναι καλύτερο να μην μοιραστείτε τη διαδικασία σας με ένα ακροατήριο. Χαμηλώστε την ένταση του ήχου του εξωτερικού χάους και αρχίστε να ακούτε τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Υπάρχει σοφία εκεί.

ταρω Υδροχόος: Η Κρίση Αντίστροφα
Στις περισσότερες τράπουλες ταρώ η εικόνα σε αυτή την κάρτα απεικονίζει την Ημέρας της Κρίσης. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, αλλά σημαίνει πώς πρέπει να βγείτε από το παρελθόν και να δείξετε εμπιστοσύνη σε μια νέα, ανανεωμένη ζωή. Πρόκειται για μια απελευθέρωση από τις ανώριμες προσδοκίες και από παλιές σπασμωδικές αντιδράσεις και τον ασπασμό της ώριμης συνείδησης.

Ωστόσο, αυτή η κάρτα εμφανίζεται αντίστροφα για εσάς αυτή την εβδομάδα, που σημαίνει ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι να περάσετε στο φως. Φαίνεται πώς έχετε ακόμα προσδοκίες για κάτι που δεν μπορεί να συμβεί, δεν υπήρξε ποτέ ή δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αφήστε το πίσω σας. Αυτή την εβδομάδα ζήστε την τελειότητα αυτού που υφίσταται.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω Ιχθύες: Ο Ιππότης των Ράβδων
Η πορεία κατευθύνεται προς τα εμπρός για σας, αγαπητοί. Αυτός ο Ιππότης είναι γεμάτος φωτιά, ορμή και ρυθμό προόδου. Οι Ράβδοι έχουν να κάνουν με την έμπνευση και με το να αφήσετε τα όνειρά σας να σας μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο. Οι Ιππότες έχουν να κάνουν με την ξεκάθαρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση δράση. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε καλά, οπότε κάντε το.

Το καλύτερο πράγμα είναι ότι θα εμπνέετε και τους άλλους κατά τη διαδρομή. Αφήστε τον εαυτό σας να θέλει, αφήστε τον εαυτό σας να πιστεύει ότι είναι δικό σας, αφήστε τον εαυτό σας να το κυνηγήσει. Εάν αισθάνεστε λίγο αμήχανα να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε να διαμορφώσετε τον εαυτό σας με βάση έναν άφοβο, φλογερό φίλο σας. Ή κάντε τη φράση «σαν να, για να» το νέο σας Μάντρα. Μπορείτε να το κάνετε! Εμπρός, λοιπόν!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις