ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 25/09 -01/10 A

tarw-krisi

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 25/09 -01/10 A

ταρω Κριός: Το Έξι των Κυπέλλων
Αυτή είναι μία από τις πιο γλυκές κάρτες της τράπουλας. Υποδεικνύει για σας μια εβδομάδα αγάπης, ανάλαφρων στιγμών και σύνδεσης. Συχνά, όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα ένας παιδικός φίλος (ή ένας παλιός αγαπημένος ή ένας αδελφός, κλπ) έρχεται πίσω στη ζωή σας φέρνοντας γλυκές στιγμές και αναμνήσεις.

Ή ίσως δεν είναι ένα πρόσωπο, αλλά ένα γεγονός ή ένα παλιό τραγούδι ή ένα αντικείμενο που θα ανακαλύψετε και θα σας θυμίσει από πού έρχεστε και πού θέλατε πάντα να πάτε… πριν η πραγματικότητα της ενηλικίωσης σας προκάλεσε να ασπαστείτε την πρακτικότητα. Συνεχίστε και να είστε ανέμελοι αυτή την εβδομάδα – αυτή η στάση, η ελαφρότητα, έχει ένα μάθημα για σας. Αφήστε τον εαυτό σας να παίξει.

 

ταρω Ταύρος: Το Τρία των Ξιφών
Το ξέρω πως δεν φαίνεται σαν διασκεδαστική κάρτα, αλλά σημαίνει πως το δυσάρεστο κεφάλαιο έχει πλέον περάσει και στο τέλος θα φανεί ότι ήταν απαραίτητο. Αυτή τη στιγμή έχετε πράγματα να επεξεργαστείτε. Είναι ένας κύκλος κατά τον οποίο πρέπει συνειδητά να κλείσετε το κενό μεταξύ αυτού που θέλει η καρδιά σας και αυτού που χρειάζεται το μυαλό σας.

zodia-taro-45

Να αποδεχθείτε μια απώλεια, να κάνετε την επιλογή να προχωρήσετε μπροστά. Αυτή η δουλειά είναι δύσκολη και απαιτεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσετε την εξέλιξη και την ωρίμανση που θα έρθει από αυτή την εμπειρία. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, καθώς λύνετε αυτά τα θέματα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Το Πέντε των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αισθάνεστε την έλλειψη στη ζωή σας. Παραδοσιακά, η εικόνα αυτής της κάρτας απεικονίζει κάποιον να πενθεί πάνω από τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, αγνοώντας τα άλλα δύο που είναι ακόμα όρθια και γεμάτα κρασί. Αν κάποιος επικεντρωθεί στα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα χάνει αυτά που εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα δύο που απομένουν.

Αυτό δεν πρόκειται να μειώσει την απογοήτευση σας για την απώλεια σας ή την έλλειψη σας – αυτό αναγνωρίζει ότι θα έπρεπε να δεχτείτε την απογοήτευση. Όμως, παρά την απώλεια υπόσχεται ότι κάτι πολύτιμο σας έχει απομείνει. Δεν είναι αυτό που θέλατε ή με τον τρόπο που το θέλατε, αλλά υπάρχει κάτι για σας σε αυτό. Κρατήστε τα μάτια σας (και την καρδιά) ανοιχτά αυτή την εβδομάδα για αυτά που εξακολουθούν να είναι στη διάθεσή σας. Σας υπόσχομαι ότι είναι εκεί έξω.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Καρκίνος: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται, μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Οι Ακόλουθοι φέρουν νέες πληροφορίες που πρέπει να απορροφηθούν και να αφομοιωθούν. Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε για τη δημιουργία σύνδεσης με τους άλλους. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν έχετε ζητήσει κάποιον σε πρώτο ραντεβού (ή ίσως σας έχουν ζητήσει) ή όταν έρχεται η ώρα να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο ή όταν παίρνεται προαγωγή και μεταφέρεστε σε εκείνο το πραγματικά διασκεδαστικό τμήμα.

Νιώθετε αυτές τις μαγικές πεταλούδες και δεν μπορείτε παρά να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι για να προχωρήσετε μπροστά με κάποιον / κάτι ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους (ρομαντικούς, επαγγελματικούς ή οικογενειακούς) μοιραζόμενοι τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω Λέων: Ο Θάνατος
Όχι, όχι κυριολεκτικά. Έχει να κάνει με τις μεταβάσεις, την ενέργεια που μετατοπίζεται σε νέους τομείς. Η αλλαγή συμβαίνει. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – μια δουλειά, μια ιδιότητα, μια σχέση, ένα απόθεμα, μια φιλοσοφία – που πρέπει να αλλάξει για το καλό σας. Όλα θα πάνε καλά.

Έχει να κάνει τόσο με τα νέα ξεκινήματα όσο έχει να κάνει και με τα τέλη (περίεργο, αλλά έτσι λειτουργεί αυτό). Η αλλαγή έρχεται – εξελίσσεστε, μεταμορφώνεστε σαν πεταλούδα. Σκεφτείτε να κάνετε ένα μικρό τελετουργικό για να τιμήσετε αυτή την ιεροτελεστία της μετάβασης – όπως κάνουμε για τις αποφοιτήσεις, τους γάμους, τις κηδείες, αλλά κάτι πιο μικρό και πιο προσωπικό. Αυτό θα βοηθήσει τη μετάβασή σας.

ταρω Παρθένος: Το Δύο των Πεντάκτινων
Έχετε μεγάλα σχέδια. Ενώ χειρίζεστε τα καθημερινά πράγματα, βάζετε λίγα ακόμα ξύλα στην φωτιά. Συχνά, αυτή η κάρτα δείχνει μια δεύτερη δουλειά ή ένα χόμπι ή μια δημιουργική απασχόληση ή μια υποχρέωση που καταναλώνει τόσο από τους πόρους σας, όσο και η κανονική σας δουλειά. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε, αλλά αυτή η κάρτα δηλώνει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Να ξέρετε πως σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας θα πάρει κάποιο χρόνο για να αποκτήσει μορφή, αλλά μην ανησυχείτε, θα το κάνει. Απλά θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά για λίγο. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα εντυπωσιαστούν όλοι όταν θα τα καταφέρετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65