ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 26/02-5/03 A

taro-sex

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 26/02-5/03 A

ζωδια Κριός: Ο Ιππότης των Ξιφών

Δεν υπήρχε ποτέ καταλληλότερη στιγμή για να τιμήσετε τη σοφία σας και να κάνετε δύσκολες επιλογές. Αυτή είναι η εβδομάδα που πρέπει να είστε απαιτητικοί, να εμπιστεύεστε την πνευματική σας οξύτητα και να κάνετε πράξη τις ιδέες σας. Αν υπάρχει κάτι που σκεφτόσασταν, αυτή την εβδομάδα θα βρείτε τα λόγια να το εκφράσετε. Εάν ήσασταν σαν τον Άμλετ (όλο μονόλογοι και καμία δράση), έχει έρθει η ώρα να κάνετε πράξη αυτά που λέτε.

Δράστε σύμφωνα με τη φιλοσοφία σας, προχωρήστε στις αποφάσεις σας, μοιραστείτε τις επιφοιτήσεις σας. Απλά σιγουρευτείτε ότι ανταποκρίνεστε στην αλήθεια της κατάστασης. Το να ακούτε προσεκτικά είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της διαδικασίας.

zodia-taro-45

 

 

ζωδια Ταύρος: Το Έξι των Κυπέλλων

Αυτή είναι μία από τις πιο γλυκές κάρτες της τράπουλας. Υποδεικνύει για εσάς μια εβδομάδα αγάπης, ανάλαφρων στιγμών και σύνδεσης. Συχνά όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, ένας παιδικός φίλος (ή ένας παλιός αγαπημένος ή ένας αδελφός κλπ) έρχεται πίσω στη ζωή σας, φέρνοντας γλυκές στιγμές και αναμνήσεις

Ίσως και να μην είναι ένα πρόσωπο, αλλά ένα γεγονός ή ένα παλιό τραγούδι ή ένα αντικείμενο, που θα ανακαλύψετε και θα σας θυμίσει από πού έρχεστε και πού θέλατε πάντα να πάτε… πριν η πραγματικότητα της ενηλικίωσης σας προκαλέσει να ασπαστείτε την πρακτικότητα. Συνεχίστε να είστε ανέμελοι αυτή την εβδομάδα – αυτή η στάση, η ελαφρότητα, έχει ένα μάθημα για εσάς. Αφήστε τον εαυτό σας να παίξει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι: Ο Άσος των Κυπέλλων

Ο Άσος των Κυπέλλων προοιωνίζει έναν νέο συναισθηματικό κύκλο, μια εποχή που μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε κέρδη που έχουν σχέση με τη συναισθηματική ικανοποίησή σας. Αυτή η κάρτα είναι το ζευγάρωμα και η σύνδεση – η επικοινωνία με τους άλλους είναι προκαθορισμένη. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, όσο αφορά τη σύνδεσή σας με τους άλλους.

Μπορεί να σημαίνει ότι θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που εύκολα θα καλωσορίσετε στη ζωή σας, μπορεί να είναι μια νέα αρχή ή νέα ξεκινήματα σε σχέσεις που ήταν προβληματικές στο παρελθόν, ίσως ακόμη και τα δύο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι η ώρα για εσάς να εκφραστείτε ελεύθερα. Προχωρήστε και δείξτε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσο πολύ τους νοιάζεστε.

zwdia-765

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος: Ο Άσος των Ράβδων

Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα, ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα, που ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό.

Αυτό σας περιμένει. Το καλύτερο μέρος, θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητάτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Λέων: Ο Ακόλουθος των Ξιφών

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι εκτίθεστε σε εναλλακτικές απόψεις. Κάτι σας έχει εμπνεύσει να διερευνήσετε διάφορες πλευρές ενός ζητήματος, να μαζέψετε πληροφορίες από πολλές πηγές και να αποστάξετε όλες τις γνώσεις σε χρήσιμη φιλοσοφία. Μην είστε άκαμπτοι στον τρόπο σκέψης σας – δεν πειράζει να αλλάξετε άποψη, εάν νέες πληροφορίες σας προσφέρουν βαθύτερη κατανόηση ενός θέματος.

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να διερευνήσετε μια νέα ιδέα ή να δώσετε φωνή σε μια νέα φιλοσοφία. Μερικές φορές δεν ξέρουμε πραγματικά τι σκεφτόμαστε, μέχρι να προσπαθήσουμε να μοιραστούμε τις απόψεις μας. Γράψτε γι’ αυτές, μιλήστε γι’ αυτές, μοιραστείτε τη μοναδική σας οπτική. Τα πράγματα αλλάζουν μέσα στο μυαλό σας και αυτό είναι καλό.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος: Ο Μάγος

Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βρίσκει τα πλεονεκτήματα από το πουθενά. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία και –ακόμα πιο σημαντικό – πίστη στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας στα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν ότι έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα.

Αυτή την εβδομάδα οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριό σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-zwdia