ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 26/02-5/03 B

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 26/02-5/03 B

ζωδια Ζυγός: Το Τρία των Πεντάκτινων

Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την αναγνώριση στην καριέρα σας. Έχετε κάνει άλματα όσο αφορά την καριέρα σας και δέχεστε την επιβεβαίωση, καθώς επεκτείνετε τις δεξιότητές σας. Θα διαπιστώσετε ότι σας κάνει να νιώθετε αρκετή ικανοποίηση το να μετατρέπεστε στο άτομο που στρέφονται όλοι, που μπορεί να κάνει τα πάντα… και από στόμα σε στόμα τα νέα εξαπλώνονται.

Έχετε ταλέντο στην πορεία της σταδιοδρομίας που διαλέξατε και αρχίζετε να παίρνετε δίκαιη αναγνώριση για τη χρήση αυτού του ταλέντου. Αυτό είναι καλό σημάδι για την απόκτηση πελατών και την αύξηση της δυνατότητάς σας να κερδίσετε περισσότερα. Ή μπορεί να λάβετε ένα βραβείο καλής δουλειάς ή να πάρετε μια πολλή καλή αξιολόγηση επιδόσεων. Αν είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες, θα έχετε την ευκαιρία να πείτε «ναι» σε νέα έργα αυτή την εβδομάδα και αυτά θα οδηγήσουν σύντομα σε ακόμα περισσότερα. Συγχαρητήρια!

zodia-taro-45

 

ζωδια Σκορπιός: Η Κρίση

Στις περισσότερες τράπουλες ταρώ, η εικόνα σε αυτή την κάρτα απεικονίζει τη μεσαιωνική ευρωπαϊκή έννοια της «Ημέρας της Κρίσης». Σάλπιγγες ακούγονται καθώς άνδρες, γυναίκες και παιδιά βγαίνουν γυμνοί έξω από τα φέρετρά τους και περνούν στο φως. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, αλλά για εμάς τους αναγνώστες των συμβόλων σημαίνει το κάλεσμα να βγείτε από το παρελθόν και να δείξετε εμπιστοσύνη σε μια νέα, φρέσκια ζωή.

Είναι η απελευθέρωση από τα λάθη του παρελθόντος, τις μετάνοιες του παρελθόντος, τα ανεκπλήρωτα όνειρα. Πρόκειται για μια απελευθέρωση από τις ανώριμες προσδοκίες και από παλιές σπασμωδικές αντιδράσεις και τον ασπασμό της ώριμης συνείδησης. Είναι η συγχώρεση και η αποδοχή – για τους άλλους, για τον εαυτό σας. Αυτή την εβδομάδα η επιτυχία σας βρίσκεται στο να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και να βρείτε την ομορφιά σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

 

tarw-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Τοξότης: Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Κυνηγάτε κάτι που κάνει την καρδιά σας να φωτίζει και το παίρνετε… υπάρχει κάτι καλύτερο; Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να μπαίνετε σε μια ευτυχισμένη μάχη και να φεύγετε με τα λάφυρα του πολέμου. Αυτός ο Ιππότης σας λέει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη του συναισθηματικού σας πεπρωμένου.

Είστε άξιοι και ικανοί να εκφράσετε αυτό το βάθος. Είτε έχει να κάνει με το να εκφράσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, να ζητήσετε περισσότερο ρομαντισμό ή να μοιραστείτε τις στιγμές σας πλήρως με τους φίλους και την οικογένειά σας, ήρθε η ώρα να μπείτε βαθύτερα. Όπως λένε και οι Beatles: η αγάπη που παίρνεις είναι ίση με αυτή που φτιάχνεις.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως: Ο Τροχός της Τύχης

Ο Τροχός της Τύχης προοιωνίζει μια απρόσμενη – αλλά ευχάριστη – αλλαγή. Αυτή η κάρτα ανακοινώνει μια εκπληκτική ευκαιρία ή μια αναπάντεχη πρόσκληση: θα κάνετε μια εξαιρετική συναυλία, θα ρίξετε το κορίτσι (ή τον πρίγκιπα), θα πάρετε μια αύξηση ή ένα μπόνους, μπορεί να κερδίσετε ένα βραβείο για ένα σχέδιο… κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Μπορεί να θέτετε όλη σας την εστίαση και την προσοχή σε έναν τομέα της ζωής σας, προσπαθώντας να επιτύχετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά αυτή είναι μια ξαφνική μίνι-επανάσταση που θα συμβεί σε μια εντελώς διαφορετική περιοχή. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν αφήνουμε τις προσδοκίες και τη διαχείριση, υπάρχει χώρος για να εκδηλωθεί η μαγεία. Αυτή την εβδομάδα, να είστε ανοικτοί για να λάβετε ένα μεταφορικό καλάθι με δώρα από το σύμπαν. Είναι πιθανό να εμφανιστεί εκεί απ’ όπου δεν το περιμένετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Υδροχόος: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Αυτή η Βασίλισσα είναι έξυπνη και πνευματώδης – ένα καταπληκτικό μιξ για τα πάρτι, γιατί μπορεί να μιλήσει σε οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Κλίνει περισσότερο προς την πνευματική πλευρά του φάσματος, πολλοί θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι είχε πολλές απογοητεύσεις στη ζωή. Προτιμά να κρατά την αλήθεια σε ένα όμορφο κουτί με την ένδειξη «για τα μάτια μου και μόνο», δεμένο με μια όμορφη κορδέλα. Πάρτε τα στοιχεία αυτής της Βασίλισσας και κάντε την αλήθεια σας όμορφη – μετατρέψτε τη σε τέχνη ή σε ένα blog ή σε ένα σενάριο.

Το γεγονός ότι αυτή η κάρτα έχει εμφανιστεί εδώ για εσάς αυτή την εβδομάδα, προτείνει ότι η γοητευτική επικοινωνία είναι το δώρο σας. Η κοινωνικοποίηση είναι στα χαρτιά, αλλά δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε όλη σας την ωμή ευπάθεια. Το να κερδίσετε νέους θαυμαστές και να δικτυωθείτε θα είναι παιχνιδάκι, αν κρατήσετε την ατμόσφαιρα χαλαρή και όμορφη.

zwdia

ζωδια Ιχθύες: Ο Θάνατος

Όχι, όχι κυριολεκτικά. Έχει να κάνει με τις μεταβάσεις, την ενέργεια που μετατοπίζεται σε νέους τομείς. Η αλλαγή συμβαίνει. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – μια δουλειά, μια ιδιότητα, μια σχέση, ένα απόθεμα, μια φιλοσοφία – που πρέπει να αλλάξει για το καλό σας. Όλα θα πάνε καλά. Έχει να κάνει τόσο με τα νέα ξεκινήματα, όσο έχει να κάνει και με τις λήξεις (περίεργο, αλλά έτσι λειτουργεί αυτό).

Η αλλαγή έρχεται – εξελίσσεστε, μεταμορφώνεστε σαν πεταλούδα. Σκεφτείτε να κάνετε ένα μικρό τελετουργικό για να τιμήσετε αυτή την ιεροτελεστία της μετάβασης – όπως κάνουμε για τις αποφοιτήσεις, τους γάμους, τις κηδείες, αλλά κάτι πιο μικρό και πιο προσωπικό. Αυτό θα βοηθήσει τη μετάβασή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-3-zodia