ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 26/06 – 02/07 Β

anapodes-kartes-taro

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 26/06 – 02/07 Β

ταρω Ζυγός: Ο Ερημίτης
Για όσους από εμάς ζούμε σύγχρονες ζωές στη Δύση, δεν υπάρχει κάποιο καλό σημείο αναφοράς για τον Ερημίτη. Όχι ένα ρεαλιστικό τουλάχιστον. Μην ανησυχείτε, αυτή η κάρτα δεν προτείνει να πάτε να διαλογιστείτε σε μια βουνοκορφή. Έχει να κάνει με την επεξεργασία της σοφίας, να πάρετε αυτά που έχετε μάθει από τους μεγάλους στοχαστές των αιώνων και να τα εξισορροπήσετε με όσα έχετε μάθει από τη δική σας εμπειρία.

Δεν χρειάζεται να γυρίσετε την πλάτη σας στην κοινωνία για να το κάνετε αυτό, αλλά για τώρα είναι καλύτερο να μην μοιραστείτε τη διαδικασία σας με ένα ακροατήριο. Χαμηλώστε την ένταση του ήχου του εξωτερικού χάους και αρχίστε να ακούτε τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Υπάρχει σοφία εκεί.

 

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Σκορπιός: Το Τρία των Ράβδων
Οι περισσότερες παραδοσιακές εκδοχές αυτής της κάρτας, δείχνουν μια φιγούρα να κοιτά ένα ναυτικό πλοίο. Είτε το σκάφος σας έρχεται είτε φεύγει, αυτή η κάρτα σηματοδοτεί την καλή ενέργεια που κινείται στον κόσμο σας! Επικυρώνει ότι έχετε βάλει ενέργεια και δράση πίσω από τα όνειρά σας και τώρα τα μαγικά σας κινούνται έξω προς τον κόσμο.

Μπορεί να μην αποκομίσετε την πλήρη ανταμοιβή αυτή την εβδομάδα, αλλά θα δείτε αποδείξεις ότι οι ιδέες σας είναι σε κίνηση και ότι οι στόχοι σας είναι πιο κοντά στην εκπλήρωση. Τα κάνετε να συμβαίνουν – κρατήστε τα μάτια σας στο βραβείο και στη δυναμική που ρέει προς το ευρύτερο κοινό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Τοξότης: Το Δέκα των Κυπέλλων
Αυτή είναι μια πολύ όμορφη κάρτα. Τα «Δέκα» έχουν να κάνουν με την καρποφορία, το αποκορύφωμα ενός κύκλου. Εδώ τα πάντα ενώνονται και βγάζουν νόημα. Και συμβαίνει στη σφαίρα των συναισθημάτων, οπότε υποδηλώνει ισχυρή συναισθηματική σύνδεση και βάθος των συναισθημάτων.

Αυτή την εβδομάδα θα βλέπετε πολύ καλά τι λειτουργεί στη ζωή σας, θα νιώθετε ευγνώμονες για την ευλογία των καλών ανθρώπων γύρω σας. Για την ακρίβεια, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια γιορτή ή μια τιμητική επανένωση και την προώθηση αυτών των ζεστών συναισθημάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Αιγόκερως: Το Εννέα των Κυπέλλων
Η παραδοσιακός ορισμός αυτής της κάρτας, είναι «η Κάρτα των Ευχών». Παραδοσιακά, είναι ένας οιωνός που δείχνει ότι μια πολύ σημαντική ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα. Σηματοδοτεί μια εποχή που θα αγκαλιάσετε και θα απολαύσετε κάτι καλό που θα εμφανιστεί στη ζωή σας.
Δεν σημαίνει κυριολεκτικά ότι θα βγουν τα νούμερα του τζόκερ που έχετε παίξει ή ότι θα σας ανακαλύψει ένας ατζέντης του Χόλιγουντ. Σίγουρα είναι πιθανό, αλλά πιο πιθανό είναι να σηματοδοτεί μια εποχή στη ζωή σας που θα έχετε την επιβεβαίωση ότι σας αγαπούν, σας τιμούν και σας θεωρούν σημαντικό μέλος μιας ομάδας. Οπότε, είτε βρεθείτε πολύ τυχεροί είτε όχι, σας περιμένει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα νιώθετε καλά με τα θετικά σας συναισθήματα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω Υδροχόος: Το Δύο των Ξιφών
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Το Δύο των Ξιφών δείχνει ένα ψυχικό αδιέξοδο, μια στιγμή που είστε ανάμεσα σε δύο ιδέες (δύο δουλειές, δύο θέσεις, δύο τρόπους ζωής, ακόμη και μεταξύ δύο ανθρώπων). Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τα εφόδια, δεν είστε έτοιμοι ή απλά να μην θέλετε. Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι η αναποφασιστικότητά σας είναι σημαντική – σας λέει κάτι.

Αυτό είναι κάτι σπουδαίο, οπότε πάρτε το χρόνο σας. Αφήστε οποιαδήποτε υποχρέωση νιώθετε να κάνετε όλους τους άλλους ευτυχισμένους, και δείτε ξεκάθαρα τα γεγονότα. Αποφύγετε τη συνηθισμένη σας στάση να πηδάτε χωρίς να κοιτάξετε. Τιμήστε τον ψυχικό δισταγμό σας και ζυγίστε τις επιλογές σας, έτσι ώστε να μπορείτε πραγματικά να αισθάνεστε έτοιμοι για να προχωρήσετε.

zodia-zvdia-75

ταρω Ιχθύες: Το Δέκα των Ράβδων
Αυτό το Δέκα σημαίνει το τέλος ενός κύκλου που περιελάμβανε εργασίες καθαριότητας. Είναι όπως όταν τελειώνει ένα ωραίο πάρτι και πρέπει να κατεβάσετε τη διακόσμηση, να πλύνετε πιάτα και να μαζέψετε μπουκάλια για ανακύκλωση. Ακριβώς έτσι. Ίσως να έχει τελειώσει μια σχέση και να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να χωρίσετε ή να πετάξετε. Ή μπορεί να τέλειωσε μια θεατρική παράσταση και να πρέπει να μαζέψετε τα σκηνικά και να αποθηκεύσετε τα κουστούμια.

Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που έχει κλείσει τον κύκλο του. Συγχαρείτε τον εαυτό σας που τελειώσατε με αυτό το κεφάλαιο, μαζέψτε τα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και αφήστε πίσω σας τα κομμάτια που δεν μπορούν να ανακυκλωθούν – κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia