ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 26/06 – 02/07 A

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 26/06 – 02/07 A

ταρω Κριός: Η Εγκράτεια
Αυτή είναι η ισότητα των αντιθέτων. Το Γιν και το Γιανγκ στριφογυρίζουν, μπερδεύονται και μετατρέπονται σε κάτι ολόκληρο ή σε κάτι εξ ολοκλήρου νέο. Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενορχηστρώσετε κάποια θεϊκή τέχνη, φέρνοντας μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα (ή φιλοσοφίες ή μορφές τέχνης ή άτομα κλπ) και να δημιουργήσετε μαγεία.

Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, αυτό το έργο είναι γραφτό να γίνει, οπότε τολμήστε και ακολουθήστε τη μούσα σας. Δημιουργήστε κάτι με ένα μέσο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ή κάντε κάτι που αγαπάτε με έναν τολμηρό, νέο τρόπο. Καλείστε να ανακυκλώσετε, να συγχωνεύσετε, να ανακατέψετε και να ξανά ανακατέψετε.

 

ταρω Ταύρος: Το Εννέα των Ράβδων
Αυτό το Εννέα προστατεύει τις προσπάθειές σας. Έχετε πολλά που θέλετε να καταφέρετε, πολλά να κάνετε, πολλά σίδερα μέσα στη φωτιά. Με όλα αυτά που έχετε να κάνετε, αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει να φροντίζετε τον εαυτό σας. Ακολουθήστε την ώθησή σας, αλλά βεβαιωθείτε πως εμπλέκεστε σε δραστηριότητες που σας παθιάζουν πραγματικά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί η επιτυχία.

zodia-taro-45

Δεσμευτείτε σε αυτό που σας εμπνέει πραγματικά και τιμήστε το ένστικτό σας, όταν σας προτρέπει να αφήσετε αυτό που δεν σας εμπνέει. Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα (ή δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα τόσο καλά). Για τα καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε τις μάχες σας.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ταρω Δίδυμοι: Το Τρία των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη διασκέδαση. Δείχνει πως έρχονται καλές στιγμές στο δρόμο σας: καλοί φίλοι, καλή μουσική, γέλιο, και ενδεχομένως ανέμελες σπονδές. Κάποιος κοντινός σας άνθρωπος μπορεί να γιορτάζει τα γενέθλιά του ή ίσως αυτοσχέδιες κοινωνικοποιήσεις να συμβούν χωρίς λόγο – που είναι το καλύτερο είδος λόγου!

Η εικόνα της κάρτας δείχνει τις Τρεις Χάριτες που συμβολίζουν τη χαρά, την καλή θέληση και τη φιλανθρωπία. Στον ελληνικό μύθο ήταν όμορφες νύμφες – πλάσματα που φτερουγίζουν και εμπνέουν τη σιγουριά και την ελαφρότητα της καρδιάς. Αυτό ευνοεί τη χαλάρωση και την απόλαυση της καλής παρέας. Φίλες θα κατέχουν εξέχουσα θέση και θα παρέχουν ψυχαγωγία και ευθυμία. Αυτή την εβδομάδα γίνεται το πάρτι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει από έμπνευση. Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του και να τιμά την παρόρμησή του να κυνηγήσει αυτό που θέλει, και ενθαρρύνει τους άλλους να τον ακολουθήσουν. Δεν γνωρίζουν όλοι πώς να το κάνουν αυτό, ξέρετε. Δεν γνωρίζουν όλοι ότι μπορούν.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να δοκιμάσετε το χέρι σας στη θέση του οδηγού μιας ομάδας, προς ένα όραμα που μόνο εσείς βλέπετε. Και ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να πετύχετε αυτό το έργο, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να το αποδείξετε στον εαυτό σας μια για πάντα. Ή, αν ήδη πιστεύατε ότι μπορείτε να το κάνετε, αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία. Μείνετε ευέλικτοι και θα μάθετε νέες ηγετικές δεξιότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω Λέων: Ο Κόσμος
Είναι ένας νέος κόσμος. Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται, προμηνύει μια νέα εποχή: είναι σαν να έχετε μόλις αποφοιτήσει και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε έναν νέο ρόλο στον κόσμο. Προτείνει ότι τα διδάγματα του παρελθόντος κύκλου έχουν διδαχτεί και έχουν ενσωματωθεί στην ύπαρξή σας και ότι μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση με όλες τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει.

Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται πριν από μια γέννηση ή ένα γάμο ή μια άλλη σημαντική μετάβαση της ζωής. Αναγνωρίστε την ανάπτυξή σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο ότι έχετε βιώσει όλες αυτές τις δοκιμασίες και τους θριάμβους για έναν λόγο – είστε, επιτέλους, έτοιμοι να περάσετε στην επόμενη μεγάλη περιπέτεια.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω Παρθένος: Το Άρμα
Υπάρχουν κάποιες κάρτες ταρώ που προτείνουν ακινησία και περισυλλογή. Υπάρχουν κάποιες άλλες κάρτες που προτείνουν σχεδίαση και προγραμματισμό, έρευνα αγοράς. Υπάρχουν κάποιες κάρτες που λένε «Περιμένετε» ή ακόμη και «Γυρίστε πίσω τώρα!». Το Άρμα από την άλλη, λέει: «Ελάτε, ελάτε, πάμε»! Αυτή η κάρτα σας καλεί να αναλάβετε δράση, να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να κάνετε αυτά που λέτε.

Κυνηγήστε αυτά που θέλετε, κάντε τα να συμβούν. Αυτή είναι μια κίνηση προς τα εμπρός. Θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι. Ίσως να μην είστε απολύτως σίγουροι για την καλύτερη διαδρομή ή ακόμα και για το πού βρίσκεται η γραμμή του τερματισμού. Δεν πειράζει. Αυτή η κάρτα λέει ότι είναι ώρα να κινηθείτε – δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και περάστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.