ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 27/03-2/04 B

reWalls.com-42419

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 27/03-2/04 B

ζωδια Ζυγός: Ο Διάβολος
Υπάρχουν μια-δυο κάρτες που πάντα φρικάρουν τους ανθρώπους όταν τις βλέπουν και αυτή είναι μία από αυτές. Αλλά αυτή δεν είναι μια κάρτα που δείχνει μιζέρια και χαμό. Δείχνει ότι είστε εθισμένοι σε κάτι που είναι κακό για εσάς. Σας περιορίζει. Σας κρατά από το να είστε το ολοκληρωμένο, υγιές, ευτυχισμένο άτομο που θέλετε να είστε.

Μπορεί να είναι μια συνήθεια όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, το πρόχειρο φαγητό ή οι υπερβολές στο διαδίκτυο. Αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα πρόσωπο ή ένα σύστημα πεποιθήσεων, μια δουλειά ή ακόμα και ένα χόμπι που ρουφάει όλο το χρόνο σας, την ενέργειά σας και τους πόρους σας, κάνοντάς σας μονοδιάστατους και κρατώντας σας από το να επιτύχετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να αντιμετωπίσετε το δαίμονά σας κατά μέτωπο. Δεν θέλετε να είστε πάντα δεσμευμένοι σε αυτό, σωστά;

 

ζωδια Σκορπιός: Το Πέντε των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αισθάνεστε την έλλειψη στη ζωή σας. Παραδοσιακά, η εικόνα αυτής της κάρτας απεικονίζει κάποιον να πενθεί πάνω από τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, αγνοώντας τα άλλα δύο που είναι ακόμα όρθια και γεμάτα κρασί. Αν κάποιος επικεντρωθεί στα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, χάνει όσα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα δύο που απομένουν.

zodia-taro-45

Αυτό δεν πρόκειται να μειώσει την απογοήτευσή σας για την απώλειά σας ή την έλλειψη σας – αυτό αναγνωρίζει ότι θα έπρεπε να δεχτείτετην απογοήτευση. Όμως παρά την απώλεια, υπόσχεται ότι κάτι πολύτιμο σας έχει απομείνει. Δεν είναι αυτό που θέλατε ή με τον τρόπο που το θέλατε, αλλά υπάρχει κάτι για εσάς σε αυτό. Κρατήστε τα μάτια σας (και την καρδιά) ανοιχτά αυτή την εβδομάδα, για αυτά που εξακολουθούν να είναι στη διάθεσή σας. Σας υπόσχομαι ότι είναι εκεί έξω.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Το Τρία των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την αναγνώριση στην καριέρα σας. Έχετε κάνει άλματα όσο αφορά την καριέρα σας και δέχεστε την επιβεβαίωση, καθώς επεκτείνετε τις δεξιότητές σας. Θα διαπιστώσετε ότι σας κάνει να νιώθετε αρκετή ικανοποίηση το να μετατρέπεστε στο άτομο που στρέφονται όλοι, που μπορεί να κάνει τα πάντα… και από στόμα σε στόμα τα νέα εξαπλώνονται.

Έχετε ταλέντο στην πορεία της σταδιοδρομίας που διαλέξατε και αρχίζετε να παίρνετε δίκαιη αναγνώριση για τη χρήση αυτού του ταλέντου.
Αυτό είναι καλό σημάδι για την απόκτηση πελατών και την αύξηση της δυνατότητάς σας να κερδίσετε περισσότερα. Ή μπορεί να λάβετε ένα βραβείο καλής δουλειάς ή να πάρετε μια πολλή καλή αξιολόγηση επιδόσεων. Αν είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες, θα έχετε την ευκαιρία να πείτε ναι σε νέα έργα αυτή την εβδομάδα και αυτά θα οδηγήσουν σύντομα σε ακόμα περισσότερα. Συγχαρητήρια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως: : Το Δέκα των Ξιφών
Κάτι που θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό, βαραίνει ακόμα το μυαλό σας. Βάζετε ακόμα ενέργεια σε μια κατάσταση (ή σε μια σχέση ή σε μια φιλοσοφία ζωής ή στον τρόπο που καθορίζετε τον εαυτό σας, κλπ) που έχει περάσει κατά πολύ την ημερομηνία λήξης της. Το να προσπαθείτε να ξαναζωντανέψετε αυτή την κατάσταση, είναι σπατάλη της ενέργειας και των πόρων σας, αγαπητοί μου – και πιθανότατα δεν είμαι ο μόνος που σας το λέει αυτό.

Κάντε στον εαυτό σας την χάρη και αφήστε τη. Θρηνήστε την απώλεια αλλά αποδεχτείτε το τέλος, γιατί το να εξακολουθείτε να την κρατάτε στη ζωή δεν είναι καλό για την εξέλιξή σας. Μόλις την αφήσετε, θα δημιουργήσετε χώρο για κάτι άλλο. Μπορείτε να βρείτε την ικανοποίηση στην άλλη πλευρά αυτής της κατάστασης. Το χειρότερο έχει περάσει, αλήθεια, και μπορούν τα πράγματα να γίνουν μόνο καλύτερα από εδώ και στο εξής.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος: Ο Ιεροφάντης
Ο Ιεροφάντης είναι ο μεγάλος δάσκαλος. Είναι αυτός που μεταδίδει την παραδοσιακή σοφία, ένας από τους πυλώνες της κοινότητας, ένας σοφός ηγέτης. Είναι η δουλειά του να υπενθυμίζει στο λαό τις απλές αξίες, όπως: να συμπεριφέρεστε στους άλλους με τον τρόπο που θέλετε να σας συμπεριφέρονται, όλα τα πράγματα με μέτρο, η ομορφιά βρίσκεται στα μάτια αυτού που κοιτάει.

Αυτός ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει την αγνή και συμπονετική επιρροή που μπορείτε να είστε αυτή την εβδομάδα. Ακόμα κι αν φαίνεται λίγο λαϊκός ή παραδοσιακός, οδηγήστε με ήπια παραδείγματα. Αυτή την εβδομάδα, όταν σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε το άγριο και το ακραίο είτε το δοκιμασμένο και το αληθινό, επιλέξτε το δεύτερο.

ζωδια Ιχθύες: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα, όπως όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει.
Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητάτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-3-zodia