ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 27/11 -3/12

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 27/11 -3/12

ζωδια Κριός: Το Έξι των Κυπέλλων
Κάποιος ή κάτι από το παρελθόν σας θα επιστρέψει, με έναν τρόπο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το μέλλον σας. Για παράδειγμα κάποιος φίλος που έχετε χάσει καιρό, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ή μια παλιά σας δεξιότητα μπορεί να σας βάλει σε μια καλή θέση. Ζείτε πολύ στο παρελθόν ή νιώθετε μια νοσταλγία, που είναι κατά κύριο λόγο αβάσιμη ή άστοχη.

ζωδια Ταύρος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Αν μια κατάσταση έχει καθυστερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ή έμοιαζε σαν χαμένη υπόθεση, σύντομα θα επιλυθεί. Οι μεθοδικοί και υπομονετικοί σας τρόποι αντικαθιστούν την έλλειψη έμπνευσης αυτή τη στιγμή. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ένα άτομο κλειδί στη ζωή σας τώρα – είναι κάποιος που είναι αξιόπιστος, υπεύθυνος, φερέγγυος και εργάζεται σκληρά. Δεν του αρέσει να παίρνει ρίσκα και αυτή η προσεκτική προσέγγιση μπορεί μερικές φορές να σας εκνευρίζει και να εύχεστε να ήταν λιγότερο ρεαλιστικοί.

 

ζωδια Δίδυμοι: Το Τέσσερα των Ράβδων
Αυτή είναι μια υπέροχη κάρτα, γιατί προμηνύει επιτυχία, ικανοποίηση και κατορθώματα μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς. Αν τα είχατε δώσει όλα για να τα καταφέρετε στην επιχείρησή σας ή τη σταδιοδρομία σας, θα κερδίσετε το σεβασμό των άλλων, θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας και μπορεί να ανταμειφθείτε με μια αύξηση στο μισθό σας ή με μια προαγωγή. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σημαίνει ότι σύντομα θα αυξηθεί το αίσθημα της συναισθηματικής ασφάλειας που νιώθετε και θα φυτέψετε ρίζες, ίσως και κυριολεκτικά με τη δημιουργία ενός κήπου ή με μια μετακόμιση.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Η Δύναμη
Αυτή η κάρτα έχει ένα πολύ απλό μήνυμα: δείχνει τη δύναμη του σκοπού και της θέλησης. Όταν εμφανίζεται, σας λέει ότι έχετε πολύ περισσότερη δύναμη από όση συνειδητοποιείτε. Αυτή μπορεί να είναι ωμή δύναμη και απόλυτη φυσική αντοχή, που σε αυτή την περίπτωση είναι θαυμάσια κάρτα για κάποιον που είναι αθλητικός. Είναι επίσης μια καλή κάρτα για κάποιον που αναρρώνει από μια ασθένεια ή από αίσθημα κατάθλιψης, επειδή δείχνει ότι η δύναμή σας θα επιστρέψει. Εναλλακτικά, η κάρτα μπορεί να αναφέρεται στη νοητική ή συναισθηματική σας αντοχή, λέγοντάς σας ότι έχετε το θάρρος, την αποφασιστικότητα, την αντοχή και τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις σημερινές προκλήσεις σας και στο τέλος θα τις κερδίσετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Το Δύο των Πεντάκτινων
Υπάρχει μια εξισορροπητική δράση όποτε εμφανίζεται αυτή η κάρτα. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να τα βγάλετε πέρα ή μπορεί τα χρήματα που έρχονται στα χέρια σας να εξαφανίζονται απευθείας. Εναλλακτικά, θα αιωρείται ο χρόνος ή η ενέργειά σας με κάποιο τρόπο, ίσως μέσω οικογενειακών δεσμών ή παραπάνω δουλειάς. Ακόμα και αν το παρόν σας είναι δύσκολο, αν μπορέσετε να στηριχτείτε στα αποθέματα της υπομονής και της αντοχής σας, όλα θα πάνε καλά.

ζωδια Παρθένος: Οι Εραστές
Υπάρχουν δύο κύριες ερμηνείες για αυτή την κάρτα. Η πρώτη, όπως μπορεί να περιμένατε, αφορά μια ερωτική σχέση. Οι Εραστές μπορεί να δείχνουν έναν εξαιρετικά ισχυρό συναισθηματικό δεσμό, όπως σε μια φιλία, σε μια συνεργασία, σε μια ερωτική σχέση ή σε έναν γάμο. Εάν πρόσφατα έχετε έρθει σε ρήξη με το σύντροφό σας, αυτή η κάρτα δείχνει πως θα συμφιλιωθείτε. Η δεύτερη ερμηνεία αφορά την επιλογή: θα πρέπει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση και συνήθως αυτή περιλαμβάνει και ένα σημαντικό επίπεδο αυτοθυσίας. Μπορεί να διχαστείτε ανάμεσα σε αυτό που πιστεύετε πως πρέπει να κάνετε, και αυτό που θα θέλατε να κάνετε. Για παράδειγμα μπορεί να χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο δουλειές, που η μία προσφέρει οικονομικά οφέλη, ενώ η άλλη σας υπόσχεται δημιουργική ικανοποίηση. Είτε μπορεί να πρέπει να ισορροπήσετε τις πνευματικές σας ανάγκες με τις υλικές σας. Αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά ποιο μονοπάτι θα πρέπει να ακολουθήσετε, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Ζυγός: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Θα πρέπει να μετράτε τις ευλογίες σας και να είστε ευγνώμονες για τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο που είναι σημαντικός στη ζωή σας τώρα, ο οποίος είναι εξαιρετικά αξιόπιστος και τιμά πάντα το λόγο του. Είναι ίσως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και είναι γενναιόδωρος με τα χρήματα. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή του και μπορεί να σας προσφέρει καλές συμβουλές.

ζωδια Σκορπιός: Η Δικαιοσύνη
Είστε σε ισχυρή θέση για να φτάσετε στη σωστή απόφαση, για μια τρέχουσα πρόκληση ή κάποιο πρόβλημα. Θα ενεργήσετε δίκαια, θα σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά και θα δείξετε ότι έχετε το θάρρος της γνώμης σας. Εάν εμπλακείτε σε ένα νομικό θέμα ή σε μια λογομαχία με ένα μεγάλο ίδρυμα, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό αρκεί να ενεργήσετε με τον τρόπο που προτείνεται από αυτή την κάρτα. Ορισμένες φορές εμφανίζεται όταν χρειάζεται να εισαγάγετε την αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σας. Είναι πολύ καλό σημάδι αν εμφανίζεται όταν είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια νέα σχέση, όπως σε μια επιχειρηματική συνεργασία, διότι αυτή θα χαρακτηρίζεται από αρμονία και δικαιοσύνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ξεχωριστές δυνάμεις σας της κατανόησης, για να δώσετε ελπίδα και να διαλύσετε το φόβο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Είστε έξυπνοι και ευφυείς. Η αντίληψή σας δεν αποτυγχάνει ποτέ και οι άλλοι μπορούν να επωφεληθούν από εσάς. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που βρίσκετε τώρα στη ζωή σας. Είναι κάπως σοβαρή και υπεύθυνη, πιθανότατα ζει μόνη της και έχει συνηθίσει να φροντίζει τον εαυτό της χωρίς να ζητάει βοήθεια από τους άλλους. Αυτή μπορεί να είναι μάλλον μοναχική και είχε το μερίδιό της από προβλήματα, τα οποία ξεπερνάει με δύναμη και υπομονή. Ωστόσο, καλές εποχές θα επιστρέψουν για εκείνη. Αυτή η κάρτα σας λέει να υιοθετήσετε τη στωική στάση της Βασίλισσας των Ξιφών.

ζωδια Αιγόκερως: Το Δύο των Ξιφών
Αδιέξοδο! Είστε κολλημένοι σε μια κατάσταση, στην οποία δεν φαίνεται να υπάρχει περιθώριο. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε, αλλά φαίνεται πως δεν μπορείτε και να ξεφύγετε επίσης. Αυτή η κάρτα συχνά εμφανίζεται μετά από έναν άγριο τσακωμό, όταν μπλέκεστε σε ένα νομικό αδιέξοδο ή όταν είστε τόσο φοβισμένοι από κάτι, που νιώθετε ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε γι’ αυτό. Ωστόσο μέχρι να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το φόβο σας, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα και θα παραμένετε παγιδευμένοι…

ζωδια Υδροχόος: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Είστε σε θέση να μοιραστείτε τον υλικό σας πλούτο με άλλους. Αγαπάτε την πολυτέλεια και την άνεση, αλλά θα ενεργήσετε με υπευθυνότητα. Μια γυναίκα, που είναι επιχειρηματικό πνεύμα, βρίσκεται στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Είναι ικανή, αξιόπιστη και κατά πάσα πιθανότητα δεν ανέχεται τους ανόητους εύκολα. Η δουλειά της μπορεί να περιλαμβάνει οικονομικά θέματα, να ασχολείται με την ιδιοκτησία ή τη γη. Εργάζεται πολύ σκληρά και απολαμβάνει τις υλικές ανέσεις που της προσφέρουν τα χρήματα. Δυσκολεύεται να δείξει τα συναισθήματά της, αλλά η οικογένειά της είναι σημαντική για την ίδια και θα την υποστηρίξει όποτε χρειαστεί. Αυτή η υποστήριξη είναι διαθέσιμη και για εσάς τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη ζητήσετε.

ζωδια Ιχθύες: Το Εφτά των Ράβδων
Αν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη πρόκληση ή έναν αγώνα, είτε κάποια μορφή αντιρρήσεων σε ένα ισχύον καθεστώς, θα πετύχετε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θέλησής σας, το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας. Αυτό δεν θα είναι εύκολο και δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά θα κερδίσετε στο τέλος. Αν σκέφτεστε να πάρετε μια συγκεκριμένη πορεία δράσης, αυτή η κάρτα σας λέει να το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia