ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 29/01 – 4/02

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 29/01 – 4/02

ζωδια Κριός: Ο Κόσμος Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να κατευθύνεται προς ένα γνώριμο μονοπάτι. Ψάχνετε για την ανεξαρτησία σας, ωστόσο μπορεί να το κάνετε αυτό με μεγαλύτερο κόστος για κάτι ή για κάποιον σημαντικό που υπάρχει γύρω σας. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που είναι σημαντικά για το μέλλον σας, χωρίς να παραβλέπετε αυτά που χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο τώρα.

ζωδια Ταύρος: Ο Άσος των Ξιφών Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας, όχι στην ακριβή θέση που πιστεύατε ότι θα ήταν. Η ανυπομονησία σας ή η πίεσή σας προς τους άλλους μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά από γεγονότα ή να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Φροντίστε να σκέφτεστε τα πράγματα καλά πρώτα. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να αξιολογήσετε εκ νέου την τρέχουσα κατάσταση και να βρείτε εφαρμόσιμες λύσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε μόνοι σας.

 

ζωδια Δίδυμοι: Το Τρία των Ράβδων Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε κουτσομπολιά ή να έχετε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που δεν ήταν τόσο αξιόπιστοι όσο πιστεύατε. Θα πρέπει να κρατήσετε τις σκέψεις σας σε σειρά αν θέλετε να περάσετε αυτή την εβδομάδα χωρίς να τρελαθείτε. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας σε αντίθεση με το να κάνετε αυτό που θέλουν οι άλλοι, καθώς αυτό μπορεί να μην σας ευνοήσει.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Ο Κόσμος
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να κοιτά τη ζωή με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Μπορείτε να δείτε αυτή την εποχή ως μια στιγμή φρέσκων ή νέων ξεκινημάτων και περιμένετε με αγωνία να δείτε μερικές από τις εμπειρίες ζωής να αρχίσουν να συμβαίνουν και στη δική σας. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να απολαύσετε την κάθε μέρα και να ξέρετε πως ότι κι αν χρειαστείτε θα φτάσει, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε σχέδια και να δείτε τους στόχους σας να αποδίδουν καρπούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λέων: Το Τέσσερα των Ξιφών Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρεθείτε αγχωμένοι ή να ανησυχείτε υπερβολικά για το τι πρέπει να κάνετε τώρα ή στο εγγύς μέλλον. Μπορεί να παλεύετε με μερικά προβλήματα υγείας ή να τρέχετε σε κύκλους γύρω από ένα θέμα που αισθάνεστε ότι πρέπει οπωσδήποτε να επιλυθεί. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να βρείτε μια εφικτή λύση. Μερικές καταστάσεις μπορούν να διορθωθούν, άλλες είναι καλύτερα να τις αφήσετε όπως είναι για την ώρα.

ζωδια Παρθένος: Ο Βασιλιάς των Ράβδων Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να κάνει μερικά βήματα προς τα εμπρός και ένα πίσω, καθώς ξεκινάτε την εβδομάδα σας χωρίς να ξέρετε πολλά για το τι συμβαίνει ή τι είναι γραφτό να γίνει. Περνάτε μια δραστήρια εποχή, αλλά δεν έχετε καμία πραγματική κατεύθυνση – και με όποιον κι αν μιλάτε δεν φαίνεται να έχει πραγματικές απαντήσεις. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να αξιολογήσετε εκ νέου την τρέχουσα κατάστασή σας και μείνετε ευέλικτοι ή ανοικτοί σε ενδεχόμενες αλλαγές που θα μπορούσαν να είναι πιο επωφελείς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός: Ο Βασιλιάς των Ξιφών Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να πρέπει να δαμάσει τα καπρίτσια του, χωρίς να δημιουργεί δράματα. Φαίνεται ότι έχετε μερικές συγκεκριμένες αποφάσεις να πάρετε ή κάποιους στόχους να αναλάβετε, και μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου που δεν ήταν πάντα ο καλύτερος σύμμαχός σας. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να ελέγχετε το κάθε βήμα σας με προσοχή στο τελικό αποτέλεσμα.

ζωδια Σκορπιός: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να μπείτε σε μια νέα περίοδο στη ζωή σας. Έχετε σχέδια και στόχους που είναι σημαντικά, και πιστεύετε ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να τα εκκολάψετε ή να τα δημοσιοποιήσετε. Βλέπετε αυτή τη φάση ως ένα σκαλοπάτι για μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες στο μέλλον. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να απολαύσετε μια εποχή που είναι λιγότερο προκλητική και περισσότερο παραγωγική και θετική.

ζωδια Τοξότης: Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθετε αβέβαιοι ή μπορεί να αμφισβητείτε θέματα, γιατί νιώθετε ότι κάτι λείπει ή είναι κρυμμένο. Ωστόσο πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, περιμένετε μέχρι να αποκαλυφθούν όλα τα γεγονότα. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να δείτε τις καταστάσεις με νέα ματιά, καθώς αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

zwdia-768

ζωδια Αιγόκερως: Ο Θάνατος
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να θέλετε να μετασχηματίσετε τη ζωή σας και να προετοιμάζεστε για να έρθουν νέες αλλαγές. Προετοιμάζατε τον εαυτό σας αρκετό καιρό τώρα και είστε έτοιμοι να απολαύσετε αυτό το νέο κεφάλαιο. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να αφήσετε πίσω σας τυχόν φόβους ή αμφιβολίες, καθώς μπαίνετε σε μια πιο σταθερή και παραγωγική περίοδο.

ζωδια Υδροχόος: Ο Ιππότης των Ξιφών Αντίστροφα
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρεθείτε να ασχολείστε με μερικές απροσδόκητες εξελίξεις ή εκπλήξεις. Μπορεί να διαπιστώσετε πως αυτό προέρχεται από ένα απρόσμενο μήνυμα, πρόσωπο ή το αποτέλεσμα μιας κατάστασης ή ενός θέματος το οποίο δεν γνωρίζατε ότι υπάρχει ή συνέβαινε. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να παραμείνετε ευέλικτοι και ανοικτοί στις αλλαγές κάποιων σχεδίων, καθώς μπορεί να γίνουν για το καλύτερο.

ζωδια Ιχθύες: Το Έξι των Πεντάκτινων
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αναζητάτε τρόπους για να αυξήσετετο εισόδημά σας. Υπάρχει κάποια βοήθεια που μπορεί να ψάχνετε ή μπορεί να ψάχνετε να κερδίσετε μια ευκαιρία στην οποία θα νιώσετε πιο σταθεροί. Το πνεύμα σας ενθαρρύνει να βρείτε τη χρυσή τομή και να μην υποτιμάτε ή υπερεκτιμάτε την αξία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia