ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 30/10 – 5/11

tarw-kosmos

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 30/10 – 5/11

ζωδια Κριός: Το Δέκα των Ξιφών
Μια νέα ανάθεση εργασίας ή ένα πολύπλοκο έργο πρόκειται να ξεκινήσει, το οποίο θα σας απορροφήσει απόλυτα. Ερωτικά, αν και το χειρότερο έχει περάσει, η αγωνία σας θα συνεχιστεί, επειδή δεν θα είστε σε θέση να θάψετε το παρελθόν ή να ξεκινήσετε εκ νέου. Θα διστάζετε μεταξύ του θέλω κάτι ή δεν το θέλω, και τη στιγμή που θα προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ή να πάρετε μια τελική απόφαση, αυτό θα αλλάξει. Συμβιβαστείτε με αυτό που είναι, αλλά στραφείτε μακριά από αρνητικά πρότυπα σκέψης ή τις συνήθειες, και αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις. Μάθετε να έχετε περισσότερη πίστη σε αυτό που δεν μπορείτε να δείτε, αλλά παρ’όλα αυτά υπάρχει.

ζωδια Ταύρος: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Θα αναλάβετε δράση για να επισκευάσετε, να διορθώσετε ή να επαναφέρετε τον εαυτό σας ή τις σχέσεις σας και θα ξεκινήσετε επίσης μια ευχάριστη αναζήτηση, ψώνια ή νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Θα σκέφτεστε τον έρωτα και θα θέλετε να βρείτε μια σημαντική ερωτική σχέση. Εάν είστε ήδη σε σχέση, θα θέλατε το ταίρι σας να ήταν πιο τρυφερό ή ευαίσθητο. Διατηρήστε μια αισιόδοξη στάση και αφήστε το χρόνο να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας. Επίσης, κάντε ένα διάλειμμα για να παίξετε, και μην φοβάστε να ξοδέψετε χρήματα για ευχάριστες αναζητήσεις ή απολαυστικά αγαθά.

 

ζωδια Δίδυμοι: Η Δύναμη
Μια κατάσταση θα προκύψει με κάποιον που θα ασκήσει μεγάλη εξουσία ή επιρροή πάνω σας. Θα είστε σταθεροί στους στόχους ή στις προθέσεις σας, και σε περίπτωση πρόκλησης θα δεχτείτε και θα κερδίσετε. Τίποτα δεν θα σας νικήσει. Βάλτε στην άκρη την ιδέα ότι οι προσευχές σας μπορούν να απαντηθούν μόνο με πολλή προσπάθεια ή προσωπική αγωνία και αν προσεύχεστε, προσευχηθείτε με πίστη, δεν πρέπει να φοβάστε. Δεν θα είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε ή να μπείτε ολοκληρωτικά σε μια νέα σχέση. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί εξαιτίας ενός συναισθηματικού δέσιμου με το παρελθόν.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Η Σελήνη
Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αν και όλα μπορεί να φαίνονται ήρεμα στην επιφάνεια, υπάρχει ένα υπόγειο ρεύμα δόλου, απάτης ή παρεξήγησης. Ίσως κάποιος σας κοροϊδεύει, ή μπορεί να εξαπατάτε τον εαυτό σας με κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα μπορεί να φοράτε μια μάσκα θάρρους, σε μια σχέση που κρυφά σας προκαλεί λύπη ή θυμό. Εναλλακτικά μπορεί να είστε θύμα κρυμμένων φόβων, που σας αποτρέπουν από το να φτάσετε το μέγιστο συναισθηματικό ή δημιουργικό σας δυναμικό. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να τους ελέγξετε. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να συμβολίζει μια σύγχυση στην οποία μηνύματα χάνονται, κάποιος δεν λέει την αλήθεια ή έχετε αντίθετα συμφέροντα με κάποιον. Αν ετοιμάζεστε να φύγετε σε ταξίδι, θα πρέπει να διπλοτσεκάρετε όλα σας τα σχέδια για να αποφύγετε εμπόδια της τελευταίας στιγμής.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Θα απορροφηθείτε εντελώς σε νέα έργα και δραστηριότητες και αν είχατε αποξενωθεί από κάποιον φίλο ή αγαπημένο πρόσωπο, θα επανενωθείτε ή θα συμβιβάσετε τις διαφορές σας. Να είστε υπομονετικοί, επίμονοι και επιμελείς στις προσπάθειές σας. Περιμένετε ένα ερωτικό αδιέξοδο. Ένας εραστής δεν πρόκειται να κάνει κίνηση ή να σας καλέσει όπως περιμένατε, και αυτό πρόκειται να σας ενοχλήσει γιατί θα νιώσετε ότι φερθήκατε επιπόλαια, απερίσκεπτα ή ανεύθυνα.

ζωδια Παρθένος: Ο Μάγος
Περιμένετε μια αλλαγή στην ερωτική σας ζωή, γιατί μια αύρα ρομαντισμού πρόκειται να επικρατήσει φέρνοντας μια νέα αγάπη ή ενισχύοντας μια παλιά. Αν και δεν το πιστεύετε τώρα, μια νέα ρομαντική αρχή ή η αναζωπύρωση μιας σχέσης είναι μπροστά σας και ένας μεγάλος έρωτας έρχεται. Το αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σας. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την πρόθεσή σας και την επιθυμία σας ή το πόσο πολύ το θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός: Ο Θάνατος
Πρόκειται να έχετε μια νέα κατεύθυνση, εστίαση ή σχέδιο. Ότι βιώνετε αυτή τη στιγμή πρόκειται να αλλάξει, και κάτι που πιστεύατε ότι είναι χαμένη υπόθεση θα αποκατασταθεί ή θα αρχίσει να ανθίζει και πάλι. Μια σχέση πρόκειται να έρθει σε τέλος (αν δεν έχει ήδη τελειώσει), αλλά η αγάπη σας για αυτό το πρόσωπο θα συνεχίσει να καίει σαν κερί στο παράθυρο ενός εγκαταλειμμένου σπιτιού. Αφήστε τις καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον κανένα σκοπό στην εξέλιξή σας. Αν προσπαθήσετε να τις ακολουθήσετε, θα προχωρήσετε μόνο και μόνο για να τραβηχτείτε πάλι πίσω, ή να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε κανέναν γύρω σας για να σας βοηθήσει ή να σας καθοδηγήσει.

ζωδια Σκορπιός: Η Κρίση
Μια νέα εταιρική ή προσωπική σχέση πρόκειται να καθιερωθεί. Οι ενέργειες ή η συμπεριφορά κάποιου θα σας κάνει να σκεφτείτε διπλά το να τους δείτε και πάλι, να ξεκινήσετε και πάλι, ή να συνεχίσει τη σχέση σας μαζί τους. Αποδεχτείτε αυτό που πρόκειται να σας προσφερθεί, θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Το Τέσσερα των Κυπέλλων
Πρόκειται να πρέπει να κάνετε κάποια λογιστικά για τους λογαριασμούς σας και μπορεί να βγείτε για ένα ξεφάντωμα αγορών. Θα θέλετε πίσω τον εραστή σας, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τον θέλετε και θα αναρωτιέστε αν υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρείτε και να προσπαθήσετε για τη σχέση σας. Αποσπάστε το μυαλό σας από τη δουλειά, τον εραστή ή κάποιο πρόβλημα και κάντε κάτι άλλο. Κοιτάξτε τις ανάγκες σας πρώτα.

ζωδια Αιγόκερως: Το Εννιά των Πεντάκτινων
Θα έχετε μια αλλαγή στη συνείδησή σας. Εξαλείψτε τα αδύνατα σημεία σας και προωθήστε τον εαυτό σας, την επιχείρησή σας και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Η φιλία ή η αγάπη θα βρεθούν μέσα από περιβάλλοντα εργασίας, υπηρεσιών, υγείας ή εστιατόριων. Κυνηγήστε το!

ζωδια Υδροχόος: Το Τρία των Πεντάκτινων
Θα βρεθείτε με κάποιον για μια ιδέα ή μια συνεργασία, και θα κάνετε επίσης αναθεωρήσεις στη δουλειά σας ή την παρουσίασή σας, προκειμένου να αυξήσετε τα κέρδη σας ή να κάνετε τις επιστροφές σας πιο προσοδοφόρες. Μην είστε επιφυλακτικοί όταν πρόκειται να αποδεχθείτε νέες ευκαιρίες ή να προωθήσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας ή το προϊόν σας. Οι μνήμες από το παρελθόν σας θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν, απελευθερώνοντάς σας για να δεχτείτε νέες ερωτικές ευκαιρίες.

ζωδια Ιχθύες: Το Τρία των Κυπέλλων
Πρόκειται να βιώσετε μια ανανεωμένη αίσθηση της αξίας σας ή ικανοποίηση για το ποιος είστε, πού πάτε ή τι αντιπροσωπεύετε. Να είστε πρόθυμοι να πάρετε το ρίσκο της αποτυχίας. Δώστε μια ευκαιρία στις ιδέες σας και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφοβιστεί από άλλους. Χρειάζεστε να πάρετε αγάπη και φροντίδα και θα θέλετε να δώσετε την αγάπη σας, αλλά θα πρέπει πρώτα να αισθανθείτε ότι σας αγαπούν και σας ικανοποιούν. Ένα άδειο ποτήρι δεν μπορεί να ξεδιψάσει κανενός την δίψα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66