ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 13 – 19/11

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 13 – 19/11

ζωδια Κριός: Ο Βασιλιάς των Κυπέλων
Προβλήματα στο σπίτι ή με την οικογένειά σας θα αρχίσουν να εξασθενούν, αλλά η επιθυμία σας για αγάπη και έρωτα θα αυξηθεί. Θα είστε σε ρομαντική ή ερωτική διάθεση και η ζωή θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για σχέση, αλλά αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας κερδίσουν θα έρθουν αντιμέτωποι με σκληρό ανταγωνισμό: τη δουλειά σας και τον ιδανικό εραστή σας. Ωστόσο, μην αφήσετε την επιθυμία σας να χρωματίσει την πραγματικότητα. Αρνηθείτε να δεχθείτε λιγότερα από όσα θεωρείτε εσείς σωστά στους άλλους ή να συμβιβαστείτε με τα μέτρια. Η απομίμηση, ακόμα και αν είναι ντυμένη ως μεταξωτή τσάντα, είναι μια απομίμηση. Βάλτε τις ιδέες σας σε δοκιμασία.

ζωδια Ταύρος: Το Οχτώ των Πεντάκτινων
Θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας και θα μπορούσατε να μετατρέψετετα ιδιαίτερα ταλέντα σας, σε χρήματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι εύκολα χρήματα ή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας ικανοποιητικής καριέρας που βασίζεται στη δημιουργική ή καλλιτεχνική σας κλίση. Εφόσον είστε έτοιμοι να δαπανήσετε πολλή προσπάθεια και πρακτική ικανότητα, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια καριέρα που θα είναι συναισθηματικά και οικονομικά ικανοποιητική.

 

ζωδια Δίδυμοι: Το Έξι των Ράβδων
Επιτυχία και επίτευξη είναι οι έννοιες αυτής της κάρτας. Εμφανίζεται συχνά όταν έχετε εργαστεί σκληρά για να τελειώσετε μια δουλειά ή να κλείσετε μια συμφωνία, και σημαίνει ότι σύντομα θα συγκεντρώσετε τις ανταμοιβές της προσπάθειάς σας. Όχι μόνο θα είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, αλλά και άλλοι θα εκτιμήσουν επίσης ότι έχετε κάνει. Ως εκ τούτου, αυτή η κάρτα μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας επικείμενης προαγωγής ή βελτιωμένες προοπτικές απασχόλησης.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Ο Ιππότης των Ξιφών
Μια νέα πραγματικότητα πρόκειται να ξημερώσει για εσάς – μία πραγματικότητα απλότητας, αποδοχής και χάρης: η πλήρης συνειδητοποίηση ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εφευρίσκετε λύσεις ή να υποστηρίζετε καθορισμένες ιδέες, και μια προθυμία να αφήσετε το Σύμπαν να κατευθύνει την πορεία σας. Μην τα παρατάτε. Πρόκειται να λάβετε μια απάντηση ή μια σαφή κατεύθυνση που θα λύσει το πρόβλημά σας και θα μπείτε ξανά στο σωστό δρόμο. Αν και δεν το περιμένετε, σύντομα θα σας ξεσηκώσει μια ισχυρή ερωτική σχέση που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή σας δραματικά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Ο Τροχός της Τύχης
Ένας νέος κύκλος είναι έτοιμος να ξεκινήσει στις υποθέσεις σας, ακολουθούμενος από την άφιξη κάποιων πολύ σημαντικών ειδήσεων ή πληροφοριών, και θα κάνετε μόνιμες αλλαγές στον τομέα της εργασίας ή της υγείας σας (αλλαγές προς το καλύτερο). Μην κολλήσετε στα σχέδια. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και θα σας φέρουν καλή τύχη. Κάποιος από το παρελθόν σας πρόκειται να επιστρέψει, αλλά εσείς θα είστε αναποφάσιστοι για αυτή τη σχέση ή για τον τρόπο που πρόκειται να εξελιχθεί.

ζωδια Παρθένος: Το Εφτά των Ράβδων
Όλα τα εμπόδια ή τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα βρεθείτε με μια πολύ πιο θετική στάση. Αγνοήστε την αντίθεση και μην αφήσετε τίποτα να σας παρεκκλίνει από την πορεία σας. Θα σκεφτείτε για την αγάπη και πώς θα ήταν να συζείτε με κάποιον ή να παντρευτείτε. Ξεκαθαρίστε τις σχέσεις σας και κάντε βήματα προς τη δέσμευση, και μην δεχθείτε τίποτα λιγότερο από αυτά που είναι ουσιαστικά τα σωστά. Να είστε πιστοί στον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ζυγός: Ο Τρελός
Θα έχετε την πεποίθηση πως ό,τι και να σας ρίξει η ζωή στο δρόμο σας, όλα πρόκειται να πάνε καλά. Θα ξεκινήσετε επίσης ένα νέο πρόγραμμα ή μια δημιουργική προσπάθεια, που θα συμπεριλαμβάνει έγγραφα, μεθόδους ή μελέτες που θα σας ανταμείψουν είτε χρηματικά, είτε συναισθηματικά. Απελευθερώστε τα θέλω σας, αυτά που σας ενδιαφέρουν ή τις ανησυχίες σας και αφεθείτε. Μην κρέμεστε από μια ιδέα ή ένα σύστημα υποστήριξης, από το φόβο της αποτυχίας ή της ζημίας. Θα έχετε ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με κάποιον, που θα θέλει περισσότερα από όσα είστε έτοιμοι να δώσετε ή να δεσμευτείτε. Ένα μέρος σας θα θέλει να μπει σε αυτή τη σχέση με πλήρη αφοσίωση, ενώ ένα άλλο θα σας κρατάει πίσω.

ζωδια Σκορπιός: Ο Άσος των Κυπέλλων
Θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους άλλους και θα επιδιώξετε να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη – οι οποίοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την εμπειρία σας – και θα είστε στα πρόθυρα να πείτε «ναι» σε μια μεγάλη επιχείρηση ή ένα έργο. Ορίστε σαφώς τι θα θέλατε ή ελπίζετε να πετύχετε, και αν δεν μπορείτε να το πάρετε ή να το κάνετε μόνοι σας, ζητήστε βοήθεια. Θα είστε ανήσυχοι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον στον ερωτικό τομέα, αλλά θα ελπίζετε ότι θα πάνε καλά. Ωστόσο η εξέλιξη θα είναι αργή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Το Δέκα των Πεντάκτινων
Θα καλέσετε κάποιον σε μια προσπάθεια να επιλύσετε ένα πρόβλημα, να εντοπίσετε μια νέα θέση εργασίας ή να χειριστείτε κάτι που συνδέετε με την εργασία σας. Παρακολουθείστε την καθημερινή σας ζωή ή τις οικιακές υποθέσεις σας που χρειάζονται συντήρηση ή προσοχή, και παραμείνετε κοντά σε αυτούς που σας υποστηρίζουν ή στον τρόπο που θέλετε να αισθάνεστε για τον εαυτό σας. Δεν θα υπάρξει κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή (ο μόνος δεσμός σας, θα είναι ψυχικός δεσμός), επειδή το σύνολο των δραστηριοτήτων σας θα στρέφεται προς την καθημερινή σας ζωή, τους οικογενειακούς δεσμούς σας ή το σπίτι σας.

ζωδια Αιγόκερως: Το Εφτά των Πεντάκτινων
Έχετε εργαστεί σκληρά και έχετε καλό λόγο να αισθάνεστε ικανοποιημένοι με όλες τις προσπάθειές σας. Ωστόσο ακόμα κι αν μπορεί να αξίζετε ένα διάλειμμα, δεν θα πρέπει να αισθανθείτε εφησυχασμό, επειδή υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να διανύσετε έτσι ώστε να μπορέσετε να φτάσετε το στόχο σας. Εάν διστάσετε ή σταματήσετε τώρα, όλη η σκληρή σας δουλειά θα πάει χαμένη. Τώρα είναι η ώρα να αντλήσετε ενέργεια. Θα πρέπει να προβείτε σε απολογισμό των όσων έχετε επιτύχει μέχρι τώρα και αυτών που έχετε ακόμα να επιτύχετε.

ζωδια Υδροχόος: Το Τρία των Ράβδων
Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά, νέες σχέσεις θα δημιουργηθούν και μια υπάρχουσα σχέση θα δυναμώσει. Ωστόσο μια δύσκολη απόφαση (του τύπου πρέπει ή δεν πρέπει) σύντομα θα παρθεί σχετικά με μια νέα σχέση. Εμπιστευτείτε πως οι ιδέες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν και περιμένετε το καλύτερο.

ζωδια Ιχθύες: Το Δέκα των Ράβδων
Θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε, γιατί ένας νέος τρόπος ζωής αναδύεται (τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά) και θα πρέπει να ολοκληρωθεί το παλιό και να ξεκινήσει το νέο ταυτόχρονα. Στην επιχείρησή σας ή τις υλικές σας υποθέσεις, περιμένετε μέχρι η σωστή δράση να γίνει εμφανής. Μέχρι τότε, να επιμείνετε ή να τελειώσετε αυτό που αρχίσατε. Αλλά σε θέματα της καρδιάς, μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε μια αδύνατη σχέση. Θα είστε στο σκοτάδι σχετικά με την ερωτική σας ζωή ή θα αναρωτιέστε τι συμβαίνει με τον εραστή σας, και θα εύχεστε να επικοινωνήσει μαζί σας ή να σας ενημερώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66