ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 18 – 24/09

reWalls.com-42419

ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 18 – 24/09

 

ζωδια Κριός: Το Εννέα των Κυπέλων
Η ενέργειά σας θα μεταφερθεί σε περιοχές που μπορούν να προσφέρουν ικανοποίηση και θα περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή. Θα θέλετε τα ίδια πράγματα με πριν, αλλά με διαφορετικό σύντροφο ή με διαφορετικό τρόπο. Δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι η κατάσταση όπως ήταν , πρέπει να είναι καλύτερη. Συγκρατείστε την κρίση σας για τώρα και μην κάνετε πρόωρες αξιολογήσεις.

 

ζωδια Ταύρος: Ο Κρεμασμένος
Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την αλλαγή, αλλά είναι συνήθως μια αλλαγή στην ψυχική στάση και όχι σε φυσικές περιστάσεις. Είστε σε κάποιου είδους κενό. Μπορεί να πρέπει να περάσετε το χρόνο σας, ενώ περιμένετε να τελειώσει ένα κεφάλαιο στη ζωή σας για να ξεκινήσει το επόμενο. Για παράδειγμα, μπορεί να είστε στα πρόθυρα ενός διαζυγίου λαχταρώντας να ολοκληρωθεί, έτσι ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε τη ζωή σας εκ νέου. Όποιες κι αν είναι οι παρούσες περιστάσεις, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρόνο για περισυλλογή.

Μπορεί επίσης να υπάρχουν πολύτιμα διδάγματα για να πάρετε. Θα πρέπει να κοιτάξετε τη ζωή από μια διαφορετική σκοπιά. Αυτό συχνά περιλαμβάνει να δείτε κάτι από μια πιο πνευματική γωνία, και να δώσετε λιγότερη έμφαση στα υλικά αγαθά και τις αξίες. Αυτή η κάρτα μπορεί να εμφανιστεί όταν κάποιος θέλει να αφήσει μια καλά αμειβόμενη εργασία και να ακολουθήσει την κλήση του, σε αυτή την περίπτωση οι θυσίες που εμπλέκονται θα αξίζουν τον κόπο.

zodia-taro-45

ζωδια Δίδυμοι: Το Πέντε των Ξιφών
Παρ’ όλα τα όσα συμβαίνουν, θα αντιμετωπίζετε τα προβλήματα κατά κούτελα και κάθε κρίση μία προς μία. Εξετάστε την πηγή των προβλημάτων και αποφύγετε να παραμένετε στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Μην αφήσετε μια ασυνεπή ή αναποφάσιστη στάση να πάρει το πάνω χέρι. Χρησιμοποιήστε θετικές επιβεβαιώσεις και μετρήστετις νίκες σας, ανεξάρτητα με το πόσο μικρές είναι. Θα λαχταράτε την αγάπη, αλλά δεν θα συμβιβαστείτε με κάποιον που σας υποτιμάει ή δεν επιστρέφει την αγάπη σας σε είδος.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος: Η Σελήνη
Μια νέα τάση ή μια ομαδική προσπάθεια θα ξεκινήσει και τα πράγματα θα λειτουργήσουν τελικά. Ένας νέος φίλος μπορεί επίσης να βρεθεί. Πρόκειται να νιώσετε απογοητευμένοι από μια σχέση που νομίζατε ότι μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά δεν το έκανε. Να είστε ουδέτεροι και να ακολουθήσετε το εσωτερικό σας φως.

ζωδια Λέων: Το Εφτά των Ξιφών
Θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, από την άποψη των στόχων και θα βάλετε προτεραιότητες. Και αν εργαζόσασταν πάρα πολύ σκληρά, θα κάνετε ένα διάλειμμα για τη φροντίδα και την περιποίηση του εαυτού σας. Διατηρήστε την ψυχική ή συναισθηματική σας ισορροπία, κρατήστε τα πράγματα στη σωστή τους προοπτική και ασχοληθείτε με τα πάντα αργά και σταθερά. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μην αγωνίζεστε με αυτό. Κάντε ένα διάλειμμα ή απλά αφήστε το για τώρα. Ένας θαυμαστής θα θέλει να σας δει και θα τηλεφωνήσει ή θα σας επισκεφθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Παρθένος: Το Τρία των Ράβδων
Είστε σε εξαιρετική φάση, και σε θέση να ερευνήσετε το τι συμβαίνει γύρω σας και να πάρετε έξυπνες αποφάσεις με βάση αυτή σας τη γνώση. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, είτε προφορικά είτε γραπτά. Οι δημιουργικές σας δυνάμεις είναι έτοιμες να βρουν έκφραση. Η έμπνευσή σας μετατρέπεται σε απτή πραγματικότητα. Υπάρχει μια αίσθηση κίνησης γύρω από αυτή την κάρτα, έτσι, ακόμα κι αν έχετε ήδη θέσει μεγάλη προσπάθεια και έχετε σημειώσει πρόοδο, δεν έχετε την πολυτέλεια να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας για πολύ, γιατί έχετε ακόμα πολλά να επιτύχετε.

ζωδια Ζυγός: Το Εννιά των Ράβδων
Ένας παλιός φίλος ή εραστής θα εμφανιστεί ξαφνικά, φέρνοντας μια νέα ευκαιρία που θα μπορούσε να είναι αυτό ακριβώς που θέλετε ή χρειάζεστε. Θα υπάρχουν δύο αγάπες που ανταγωνίζονται για την αγάπη σας, και θα προσπαθείτε να λύσετε το δίλημμα ή να βρείτε την απάντηση που θα καταστείλει τη σύγκρουση, αλλά η λύση που θα έρθει είτε θα ραγίσει την καρδιά σας ή θα είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί. Μείνετε στο σκοπό της πρόθεσής σας και αυτού που θέλετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός: Το Έξι των Ξιφών
Μια αρνητική περίοδος θα τελειώσει, θα δημιουργηθεί μια νέα σχέση και θα συμμετάσχετε σε ένα νέο σχέδιο ή μια επιχείρηση όπου και οι δύο πλευρές θα βρίσκονται σε συμφωνία. Ωστόσο, ένα ορισμένο πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί από μόνο του. Θα πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας ή να αναλάβετε δράση για την επίλυσή του. Μια πολλά υποσχόμενη ερωτική κατάσταση, θα αποδειχθεί απογοήτευση. Αναμένεται μια καθυστέρηση ή περισσότερα από όσα δεν θέλετε.

ζωδια Τοξότης: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Θα πρέπει να μετράτε τις ευλογίες σας και να είστε ευγνώμονες για τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο που είναι σημαντικός στη ζωή σας τώρα – είναι εξαιρετικά αξιόπιστος και τιμά πάντα το λόγο του. Είναι ίσως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και είναι γενναιόδωρος με τα χρήματα. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή του και μπορεί να σας προσφέρει καλές συμβουλές.

ζωδια Αιγόκερως: Η Κρίση
Σας προσφέρεται μια πνευματική αναγέννηση, η ευκαιρία να επανεξετάσετε πρόσφατα γεγονότα και δράσεις, και να προσφέρετε συγχώρεση ή να επανορθώσετε. Καλείστε να αναλύσετε τις ενέργειές σας, να μελετήσετε τις αποτυχίες σας, τα λάθη σας και τις αδυναμίες σας προσεκτικά, ώστε να πάρετε πολλά μαθήματα για τον εαυτό σας. Αυτή είναι ιδιαίτερα εύστοχη κάρτα, αν κρατάτε μια μνησικακία ή μια πικρή αίσθηση για ένα επεισόδιο που συνέβη στο παρελθόν σας. Δεν πρέπει να ξεχάσετε, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να συγχωρήσετε;

Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να συμβολίζει το τέλος μιας εποχής, οπότε μπορείτε να προβείτε σε απολογισμό του πού στέκεστε, να συγχαρείτε τον εαυτό σας για τις προσπάθειές σας στο παρελθόν, και στη συνέχεια να εξετάσετε με ενθουσιασμό το μέλλον. Εάν εργάζεστε σκληρά για ένα έργο, οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν. Αυτό μπορεί να σημαίνει προαγωγή, μια προσφορά εργασίας ή κάτι πιο αφηρημένο, όπως μια νεοαποκτηθείσα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

tarw-zwdia

ζωδια Υδροχόος: Ο Τρελός
Αυτή είναι μια κάρτα νέων ξεκινημάτων, νέων αρχών ή αλλαγών στη συμπεριφορά, που ξεκινούν με αισιοδοξία. Αυτή η κάρτα ως εκ τούτου συνήθως θεωρείται θετική, αλλά μπορεί να δείξει κατά καιρούς απερισκεψία. Σκεφτείτε πριν δράσετε, αναλύστε και αξιολογήστε τις ενέργειές σας και προσέχετε την αλλοφροσύνη και τη βιασύνη. Ίσως το νέο σας τόλμημα θα πρέπει να προσεγγιστεί με μια ορισμένη προσοχή, διότι μπzwdia-765ορεί να μην είναι ακόμα όλα τα γεγονότα γνωστά. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή είστε υπερβολικά ιδεαλιστικοί, λίγο ανόητοι, ή δεν έχετε δύναμη της θέλησης ή πειθαρχία. Μήπως το εγχείρημα αυτό απαιτεί ένα άλμα της πίστης;

 

 

ζωδια Ιχθύες: Ο Άσος των Ράβδων
Η γονιμότητα και η δημιουργικότητα φέρνουν μια νέα αρχή. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευοίωνη κάρτα, όταν σκέφτεστε την έναρξη μιας νέας επιχείρησης ή ενός έργου που θα περιλαμβάνει άφθονη σκληρή δουλειά. Είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίσει μια σημαντική επιστολή, ένα έγγραφο ή ένα τηλεφώνημα, μια επερχόμενη περιπέτεια ή ευχάριστες διακοπές. Μπορεί επίσης να εκπροσωπεί την αυγή μιας πιο πνευματικής φάσης στη ζωή σας. Η διαίσθηση και η έμπνευση φέρνουν τύχη και ευτυχία.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75