ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 23-29/10

taro-ilios

ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 23-29/10

ζωδια Κριός: Το Πέντε των Κυπέλλων
Μια αίσθηση απογοήτευσης, λύπης, απώλειας ή ακόμα και θρήνου συνοδεύει αυτή την κάρτα. Εμφανίζεται συχνά όταν μια σχέση λήγει ή όταν έχει επιβληθεί χωρισμός ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί να το βρείτε δύσκολο να δείτε το μέλλον σας με μεγάλη αισιοδοξία ή μπορεί να τυλιχτείτε εντελώς μέσα στη μιζέρια σας. Αντί να επικεντρώνεστε σε αυτό που έχετε χάσει, θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτά που παραμένουν και να τα εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε.

ζωδια Ταύρος: Το Τέσσερα των Ξιφών
Θα βιώσετε απογοήτευση, θυμό ή δάκρυα που θα προκύψουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή από ανυπέρβλητες δυσκολίες, αλλά αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει για πολύ. Θα βιώσετε μια αίσθηση σαν να έχετε αποκοπεί ή έχετε χάσει την επαφή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά η αποφασιστικότητά σας να ξεπεράσετε τις αρνητικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε θα σας κάνει να το ξεπεράσετε. Προσευχηθείτε ή ζητήστε αυτό που είναι δικαιωματικά δικό σας, και συνεχίστε να βάζετε όλο σας τον εαυτό στη δουλειά που έχετε μπροστά σας.

 

ζωδια Δίδυμοι: Το Οχτώ των Ξιφών
Νέα ελευθερία θα βρεθεί μέσα από την επίλυση περιοριστικών συνθηκών ή βγαίνοντας από μία καταπιεστική δέσμευση. Θα αισθάνεστε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι σε μια συγκεκριμένη σχέση, αλλά θα είστε στην πραγματικότητα σε ένα προστατευτικό (πνευματικό) κουτί, και έτσι δεν θα εκτρέπεστε από τους ανώτερους σκοπούς σας. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για τα λάθη των άλλων. Απομακρυνθείτε ή πείτε όχι.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Ο Τροχός της Τύχης
Η ζωή δουλεύει σε κύκλους και πάντα αλλάζει. Μεγάλες αλλαγές είναι στον δρόμο – είστε έτοιμοι να μπείτε σε έναν καινούριο κύκλο, ένα νέο κεφάλαιο. Οπότε αν η ζωή σας ήταν δυστυχής ή δύσκολη τελευταία, αυτό σύντομα θα αλλάξει. Μπορεί να μην συμβεί εν μία νυκτί σε μια δραματική αλλαγή της μοίρας, αλλά η τύχη σας θα αρχίσει να καλυτερεύει. Η αλλαγή μπορεί κάλλιστα να έρθει από μέσα σας, αντί για κάποιο άλλο άτομο ή κατάσταση. Για παράδειγμα, αν νιώθατε λυπημένοι τελευταία, μπορεί να είναι η συμπεριφορά σας που θα αλλάξει, από τις καταστάσεις γύρω σας, κάνοντάς σας πιο αισιόδοξους ή αντικειμενικούς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Ο Ερημίτης
Θα πρέπει να αποσυρθείτε από τη ζωή, γιατί χρειάζεστε να περάσετεχρόνο σε περισυλλογή, για να επαναφορτίσετε τις συναισθηματικές ή σωματικές σας μπαταρίες, ή απλά για να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Αν αναρωτιέστε ποια διαδρομή ή κατεύθυνση πρέπει να πάρετε στη ζωή, θα είστε σύντομα σε θέση να καταλήξετε σε μια ικανοποιητική απάντηση και τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα.

Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, να κρατήσετε ανοικτό το μυαλό σας και να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας. Δεν γνωρίζετε ακόμη όλα τα γεγονότα – ίσως μια νέα πτυχή της σημερινής κατάστασης σύντομα να αποκαλυφθεί. Δεν χρειάζεται να υπομείνετε μια τρέχουσα δυσκολία μόνοι σας, και καλά θα κάνετε να ζητήσετε από άλλους ανθρώπους τη βοήθεια και τις συμβουλές τους.

Ζωδια Παρθένος: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Μπορείτε να περιμένετε ένα απότομο κύμα στην ερωτική σας ζωή, με φλερτ από κάποιον ενδιαφέροντα ξένο ή κάποιον από μια διαφορετική χώρα, πολιτισμό ή υπόβαθρο. Ένας θαυμαστής ή ο αγαπημένος σας θα εμφανιστεί ξαφνικά, και μια πολύ παθιασμένη ερωτική σχέση ή ένα ειδύλλιο σας περιμένει. Είτε ένα αίνιγμα θα λυθεί, και θα ξέρετε πόσο πολύ κάποιος σας σκεφτόταν και πόσο νοιάζεται για εσάς. Ζητήστε βοήθεια ή καθοδήγηση και στη συνέχεια ακολουθήστε τα στοιχεία, τις διαισθήσεις, ή τις εσωτερικές επιθυμίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Ζυγός: Ο Πύργος
Η αλλαγή είναι στον ορίζοντα. Μια δραματική στροφή της μοίρας είναι έτοιμη να συμβεί στη ζωή σας, και αυτό μπορεί να χτυπήσει σαν κεραυνός στα ξαφνικά. Αυτό μπορεί να είναι μια αλλαγή στις καταστάσεις ή μπορεί να είναι μια αλλαγή στη στάση σας. Θα είναι ένα πλήγμα για το εγώ σας, οπότε μπορεί να χάσετε την υπόληψή σας, να αισθανθείτε αμηχανία ή να πρέπει να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος με κάποιο τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η εμπειρία μπορεί να είναι δυσάρεστη εκείνη τη στιγμή, μόλις η σκόνη κατακαθίσει θα νιώσετε ευχαριστημένοι με την αλλαγή που συνέβη, ενώ μπορεί επίσης να αισθανθείτε υπερήφανοι για τον τρόπο που την αντιμετωπίσατε. Μερικές φορές αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν ανακαλύπτετε την αλήθεια για κάποιον στη ζωή σας. Το άτομο αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει πολύ ή να αποκαλύψει μια νέα, δυσάρεστη, πλευρά του χαρακτήρα του. Παρά το γεγονός ότι θα είστε δυστυχισμένοι εκείνη την περίοδο, τελικά θα συνειδητοποιήσετε ότι είχατε μια τυχερή διαφυγή…

ζωδια Σκορπιός: Το Έξι των Πεντάκτινων
Θα νιώθετε ανασφαλείς για την επιτυχία της τρέχουσας επιχείρησης σας και αβέβαιοι για το πώς θα προχωρήσετε στο μέλλον – αλλά αυτά τα αρνητικά συναισθήματα δεν θα υπάρχουν για πολύ ακόμα. Θα εύχεστε ή θα ελπίζετε ένας εραστής να σας καλέσει ή να έρθει. Ακολουθήστε την αρχική σας απόφαση και αν χρειαστεί να αναβάλετε τη στιγμιαία ικανοποίηση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Ο Ήλιος
Ιδέες για μια νέα γραμμή εργασίας θα αρχίσουν να σχηματίζονται, μια δελεαστική επιχειρηματική προσφορά ή μια πρόταση για συνεργασία, ή μια πιθανή δικαστική δράση θα συζητηθούν. Δεν θα δείτε τον άνθρωπο τον οποίο λαχταράει η καρδιά σας, αλλά άλλοι θα αγωνιστούν για να πάρουν τη θέση του. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας, και θα μπορέσετε να δείτε ή να ακούσετε την αλήθεια που θα σας οδηγήσει έξω από την έρημο και θα σας απελευθερώσει.

ζωδια Αιγόκερως: Το Δύο των Ράβδων
Ένας ένθερμος θαυμαστής, μια επιχειρηματική παραπομπή ή ένας ευεργέτης θα έρθει στη ζωή σας, και θα ξεκινήσει μια πολυπόθητη αλλαγή ή μια καθυστερημένη προαγωγή. Μια μοναχική ή δυστυχισμένη ψυχή πρόκειται να μπει στη ζωή σας, η οποία μπορεί να προσφερθεί να σας φροντίσει ή να προτείνει κάποιου είδους συμφωνία διαβίωσης. Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είναι (αλλά δεν είναι απαραίτητο) κάποιος που είναι ήδη παντρεμένος. Προχωρήστε με ένα βήμα τη φορά, κάνοντας μόνο ότι απαιτείται. Μην κάνετε τίποτα για το οποίο δεν είστε απόλυτα σίγουροι ή που δεν θέλετε να κάνετε, αλλιώς θα καταλήξετε να το μετανιώσετε.

ζωδια Υδροχόος: Η Δύναμη
Αυτή η κάρτα έχει ένα πολύ απλό μήνυμα – δείχνει τη δύναμη του σκοπού και της θέλησης. Όταν εμφανίζεται, σας λέει ότι έχετε πολύ περισσότερη δύναμη από όση συνειδητοποιείτε. Αυτή μπορεί να είναι ωμή δύναμη και απόλυτη φυσική αντοχή – που σε αυτή την περίπτωση είναι θαυμάσια κάρτα για κάποιον που είναι αθλητικός. Είναι επίσης μια καλή κάρτα για κάποιον που αναρρώνει από μια ασθένεια ή από αίσθημα κατάθλιψης, επειδή δείχνει ότι η δύναμή σας θα επιστρέψει. Εναλλακτικά, η κάρτα μπορεί να αναφέρεται στη νοητική ή συναισθηματική σας αντοχή, λέγοντάς σας ότι έχετε το θάρρος, την αποφασιστικότητα, την αντοχή και τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις σημερινές προκλήσεις σας και στο τέλος θα τις κερδίσετε.

ζωδια Ιχθύες: Το Εφτά των Ράβδων
Αν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη πρόκληση ή έναν αγώνα, ή κάποια μορφή αντιρρήσεων σε ένα ισχύον καθεστώς, θα πετύχετε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θέλησής σας, το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας. Αυτό δεν θα είναι εύκολο και δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά θα κερδίσετε στο τέλος. Αν σκέφτεστε να πάρετε μια συγκεκριμένη πορεία δράσης, αυτή η κάρτα σας λέει να το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia