ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 25/09- 1/10

taro-sex

ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 25/09- 1/10

ζωδια Κριός: Η Αυτοκράτειρα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια πολύ δημιουργική και παραγωγική φάση. Μπορεί σύντομα να γίνετε γονείς, είτε ένας στενός φίλος ή συγγενής σας πρόκειται να κάνει παιδί.

Αυτή είναι μια ευνοϊκή κάρτα όταν έχετε ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση ή σκέφτεστε να παντρευτείτε, διότι προμηνύει ότι η σχέση θα είναι ευτυχισμένη, ικανοποιητική και μακράς διαρκείας. Είναι εξίσου καλή αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, γιατί δείχνει ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Αυτή η μετακίνηση θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή εάν σας φέρνει πιο κοντά στη φύση, ίσως επειδή το σπίτι είναι στην εξοχή ή έχει μεγάλο κήπο.

zodia-taro-45

Αυτή είναι μια καλή εποχή για να επενδύσετε σε όμορφα, περίτεχνα ή άνετα αντικείμενα. Να είστε περήφανοι για τις ιδέες σας, να καθησυχάζετε τους άλλους και να μοιραστείτε τη σταθερότητα και την πρόοδό σας.

 

ζωδια Ταύρος: Το Έξι των Ράβδων

Επιτυχία και επίτευξη, είναι οι έννοιες αυτής της κάρτας. Εμφανίζεται συχνά όταν έχετε εργαστεί σκληρά για να τελειώσετε μια δουλειά ή να κλείσετε μια συμφωνία, και σημαίνει ότι σύντομα θα συγκεντρώσετε τις ανταμοιβές της προσπάθειάς σας.

Όχι μόνο θα είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, αλλά και άλλοι θα εκτιμήσουν επίσης ότι έχετε κάνει. Ως εκ τούτου, αυτή η κάρτα μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας επικείμενης προαγωγής ή βελτιωμένες προοπτικές απασχόλησης.

zodia-99

ζωδια Δίδυμοι: Ο Ιεροφάντης

Επίσης γνωστός και ως Πάπας, ο Ιεροφάντης είναι μια ισχυρή κάρτα που μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα άτομο, αλλά συνήθως αναφέρεται σε μια κατάσταση. Συμβολίζει πεποιθήσεις που είναι παραδοσιακές, συντηρητικές και σοφές. Εάν ο Ιεροφάντης αντιπροσωπεύει ένα άτομο, θα είναι κάποιος που ενεργεί ως σύμβουλος με κάποιο τρόπο. Θα πρέπει να ζητήσετε επαγγελματικές συμβουλές ή να εμπιστευθείτε ένα φίλο του οποίου σέβεστε πραγματικά τη γνώμη και τις απόψεις.

Αν η κάρτα αντιπροσωπεύει μια κατάσταση, θα είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να ακολουθήσετε τη δοκιμασμένη προσέγγιση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να απομακρυνθείτε από τη λογική ή να ενεργήσετε αντισυμβατικά.

Αντ’ αυτού θα πρέπει να δράσετε με έναν λογικό, έντιμο και αξιόπιστο τρόπο. Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίζει επίσης την ανάγκη σας να βρείτε περισσότερο νόημα στη ζωή. Σας λέει να κοιτάξετε βαθιά μέσα στον εαυτό σας, και να ανακαλύψετε τις πνευματικές σας αξίες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος: Το Δύο των Ξιφών

Θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες από τις ανησυχίες σας σχετικά με μια συγκεκριμένη κατάσταση ή ένα πρόβλημα, ήταν εντελώς αβάσιμες. Επιτρέψτε στους άλλους να σας βοηθήσουν, και μη φοβάστε να αρπάξετε μια ευκαιρία. Το απρόσμενο πρόκειται να συμβεί: ένα νέο ειδύλλιο ή μια πιθανή ερωτική σχέση με κάποιον που είναι εξαιρετικά γοητευτικός, παρήγορος ή ευκατάστατος.

ζωδια Λέων: Το Άρμα

Θα εξετάσετε την πιθανότητα μιας ένωσης με κάποιον που σας αρέσει ή αγαπάτε – πώς θα ήταν τότε; Θα θέλετε να μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, αλλά θα τα κρατάτε για τον εαυτό σας, επειδή δεν μπορείτε να βρείτε μια διέξοδο ή δεν θα θέλετε να πάρετε το ρίσκο να δείξετε ευάλωτοι και θα έχετε επιφανειακές σχέσεις ή σύντομες με ξένους. Κοιτάξτε στον εσωτερικό σας κόσμο, αλλάξτε τον τρόπο που αντιδράτε στα γεγονότα και επιλέξτε να είστε ευτυχισμένοι. Όταν αφήσετε το φόβο ή την αμφιβολία, η επιτυχία θα έρθει.

ζωδια Παρθένος: Ο Αυτοκράτορας

Αυτή η κάρτα μπορεί να δείχνει ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Αν αντιπροσωπεύει ένα άτομο, τότε αυτό το άτομο είναι έγκυρο και ισχυρό, ίσως μεγαλύτερο από εσάς και ενδεχομένως πλουσιότερο επίσης. Μπορεί να είναι ένας εταίρος ή ένας στενός συγγενής, ο οποίος είναι το αφεντικό στη σχέση σας. Μπορεί να είναι δικτατορικό κατά καιρούς και ίσως να βλέπει τη ζωή με σοβαρό τρόπο. Μπορεί να μην έχει καλή αίσθηση του χιούμορ, αλλά μπορείτε να στηριχθείτε στη σταθερή του φύση, στον αξιόπιστο χαρακτήρα του και τις κοσμικές – σοφές συμβουλές του.

Έχετε υπό έλεγχο μια συγκεκριμένη κατάσταση, χάρη στη δύναμη της θέλησής σας, τη λογική και τις αναλυτικές σας ικανότητες. Θα είστε σύντομα σε παρόμοια θέση εξουσίας με εκείνη του αυτοκράτορα, ίσως μέσω μιας προαγωγής, μιας νέας θέσης εργασίας ή μιας αύξησης της κοινωνικής σας κατάστασης. Χρησιμοποιήστε τις ηγετικές σας δυνάμεις, τη λογική και την καλοσύνη σας και μην αφήνετε τη διάνοιά σας να κυβερνά τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Ζυγός: Το Τέσσερα των Ράβδων

Θα αισθανθείτε αποδιοργανωμένοι ή αναστατωμένοι, αλλά θα εφαρμόσετε μια νέα δράση που θα σας επιτρέψει να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας από ένα πρόβλημα ή να απελευθερωθείτε από μια υποχρέωση. Παράγετε το καλύτερο που μπορείτε, όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε, και μην προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε μια αντίληψη για το πώς νομίζετε ότι θα έπρεπε να είναι – ή τι σκέφτεται οποιοσδήποτε άλλος για το θέμα αυτό. Θα απογοητευτείτε, διότι τα σχέδιά σας να ενωθείτε με αυτόν που θέλετε να δείτε ή να είστε, θα αποτύχουν ή θα ακυρωθούν, τουλάχιστον για τώρα.

ζωδια Σκορπιός: Το Τρία των Κυπέλλων

Παραδοσιακά, αυτή η κάρτα σημαίνει μια χαρούμενη γιορτή, γι’ αυτό και είναι ένας εξαιρετικός οιωνός για ένα επικείμενο πάρτι ή μια εκδήλωση. Εναλλακτικά, σηματοδοτεί το τέλος ενός προβλήματος.

Ένα ευτυχές αποτέλεσμα μπορεί να μην συμβεί αυτόματα, γιατί θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για αυτό, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν το κάνετε, όλα θα πάνε καλά. Αυτή είναι επίσης μια ευνοϊκή κάρτα στην περίπτωση που ήσασταν άρρωστοι ή λυπημένοι, γιατί δείχνει μια στροφή της τύχη σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Ο Άσος των Πεντάκτινων

Μπορεί να υπάρξει μια μικρή βελτίωση στα οικονομικά σας και μπορεί επίσης να υπάρχει η ευκαιρία να βγάλετε κάποια χρήματα, αλλά αυτό θα περιλαμβάνει άφθονη σκληρή δουλειά. Είστε από τη φύση σας μαθητές και η ικανότητά σας να εφαρμόζετε τον εαυτό σας με ενέργεια, σας κάνει πολύτιμους.

Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίζει ένα άτομο που βρίσκεταιστη ζωή σας αυτή τη στιγμή – είναι αξιόπιστο, πρακτικό, συστηματικό, υπεύθυνο και αποτελεσματικό. Μπορεί να έχει ένα ώριμο κεφάλι, πάνω σε νέους ώμους.

ζωδια Αιγόκερως: Ο Πύργος

Θα εργαστείτε πάνω σε νέα έργα, και κάτι που πιστεύατε ότι ήταν χαμένο ή αδύνατον να ανακάμψει, ξαφνικά θα βρεθεί ή θα αποκατασταθεί. Ένα αναπάντεχο γεγονός θα διαταράξει την εμπιστοσύνη σας σε αυτόν που αγαπάτε, ή την αγάπη σας για το συγκεκριμένο άτομο.
Θα μπορούσε ακόμη και να υπάρχει μια κρυφή ερωτική σχέση. Παραμείνετε ήρεμοι στο πρόσωπο των απροσδόκητων αλλαγών ή των επιθέσεων, και ακούστε την εσωτερική σας φωνή που σας εγγυάται ότι όλα θα πάνε καλά.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος: Το Πέντε των Ράβδων

Οι επιχειρήσεις θα επεκταθούν, τα οικονομικά θα αυξηθούν και οι μη παραγωγικές, ελαττωματικές ή αρνητικές περιοχές θα ξεκαθαριστούν. Ψάξτε τα ελαττώματα και διορθώστε τα.
Μεταρρυθμίστε κάποιες από τις ιδέες σας ή τις συμπεριφορές σας, και επιλέξτε μια οπτική νίκης αντί για ήττας. Μην συμβιβάζεστε ή αποδέχεστε την ήττα, είστε πολύ κοντά στη νίκη. Ενώ η αγάπη και ο έρωτας θα σας βρουν, τα συναισθήματά σας θα ανασταλούν γιατί το μυαλό σας θα είναι σε άλλα πράγματα.

zwdia-765

ζωδια Ιχθύες: Το Αστέρι

Αυτή είναι η κάρτα των ευχών της Μεγάλης Αρκάνα, που σας λέει ότι ένα όνειρό σας πρόκειται να πραγματοποιηθεί, είτε ένας συγκεκριμένος τομέας της ζωής σας θα σας φέρει σύντομα εκπλήρωση και ευτυχία. Θα πρέπει να είστε θετικοί, να έχετε ελπίδα και να πιστέψετε ότι όλα θα πάνε καλά.

Εάν ήσασταν πρόσφατα άρρωστοι, δυστυχισμένοι ή είχατε κατάθλιψη, θα νιώσετε σύντομα πολύ καλύτερα. Φέρνει επίσης καλά νέα αν αναμένατε τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων, το αποτέλεσμα ενός διαγωνισμού, μιας συνέντευξης για δουλειά ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να σας ανησυχούσε.

Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα και τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ταλέντα με νέους τρόπους που θα σας φέρουν τεράστια ικανοποίηση. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική κάρτα αν εμφανιστεί όταν ξεκινάτε μια νέα σχέση, γιατί δείχνει ότι ευχάριστες εμπειρίες και ευκαιρίες βρίσκονται στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia