ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 6 – 12/11

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 6 – 12/11

ζωδια Κριός: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Ένας θαυμαστής θα μπορούσε να έρθει να σας επισκεφθεί και να μείνει. Πρόκειται να γνωρίσετε ή να σας ελκύσει ένα πολύ ασυνήθιστο ή εντυπωσιακό πρόσωπο, που θα δείξει εξίσου ενδιαφέρον για εσάς! Αποσαφηνίστε τους στόχους σας και όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που προηγουμένως θα σας είχε γονατίσει, δείτε τη ως μια ευκαιρία να είστε η αιτία (αντί για το αποτέλεσμα) και ξεπεράστε τη αλώβητοι.

ζωδια Ταύρος: Ο Άσος των Ράβδων
Η παραγωγικότητα στον τομέα των καινοτόμων ιδεών ή στη δική σας επιχείρηση θα αυξηθεί, και ένα νέο και χρήσιμο προϊόν θα γίνει πραγματικότητα ή θα ζητηθεί. Κάντε κάτι διαφορετικό και να είστε σε εγρήγορση ή δεκτικοί σε νέες ιδέες. Ενεργείστε σύμφωνα με τις εναλλακτικές που θα παρουσιαστούν. Δεν θέλετε να βιώνετε τη ζωή μόνοι σας ή να έχετε μια σχέση «μερικής απασχόλησης», θέλετε μια ολοκληρωμένη σχέση. Και αν και θα είστε πρόθυμοι και δεκτικοί σε αυτούς που σας φλερτάρουν, δεν έχει έρθει ο χρόνος ακόμα για να αποκομίσετε όλα όσα έχετε σπείρει.

 

ζωδια Δίδυμοι: Η Αρχιέρεια
Ακούστε την σοφία μέσα σας, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και την πνευματική σας έμπνευση και εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας. Σύντομα θα μάθετε νέα μαθήματα και θα αποκτήσετε μια φρέσκια εικόνα για τον κόσμο, με την προϋπόθεση να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση, τη σοφία και τη γνώση σας. Αυτή η κάρτα μπορεί μερικές φορές να παρουσιάζει έναν άνδρα ή μια γυναίκα, συχνά μεγαλύτερους από εσάς, οι οποίοι θα ενεργήσουν ως σύμβουλοι και βοηθοί.

zodia-taro-45

Εναλλακτικά, μπορεί να δείχνει τη δική σας διαίσθηση και τη διορατικότητα, λέγοντάς σας ότι πρέπει να ακολουθήσετε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας και να ενεργήσετε σύμφωνα με τη διαίσθησή σας. Εάν ανησυχείτε για κάτι, αυτή η κάρτα δείχνει ότι δεν κατέχετε ακόμα πλήρως όλα τα γεγονότα, και θα πρέπει να καθυστερήσετε τυχόν σημαντικές αποφάσεις μέχρι να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το τι παίζεται. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τη μάθηση – ίσως μια τυπική περίοδο σπουδών ή έναν χρόνο, όπου θα αποκτήσετε γνώσεις μέσα από τις εμπειρίες της ζωής σας.

ζωδια Καρκίνος: Το Αστέρι
Θα λάβετε βοήθεια ή καθοδήγηση από έναν δάσκαλο ή έναν φίλο – ακούστε τις συμβουλές τους. Ακολουθήστε αυτά που ξέρετε πως είναι αληθινά για εσάς, με βαθιά ειλικρίνεια και σταθερή αποφασιστικότητα, και εγκαίρως το αστέρι σας θα λάμψει. Θα νιώθετε την έλλειψη αγάπης ή εκπλήρωσης στη ζωή σας και θα ονειρεύεστε, ή θα ελπίζετε να γνωρίζετε κάποιον ξεχωριστό και κάτι θα συμβεί που θα σας εμπνεύσει ή θα ενθαρρύνει αυτή την επιθυμία σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Ο Ιππότης των Κυπέλων
Μια ευκαιρία θα βγει στο προσκήνιο για την επιχείρησή σας ή για τις προσωπικές σας υποθέσεις, που θα σας επιτρέψει να δικτυωθείτε σε νέους και αδοκίμαστους τομείς. Ένα νέο στοιχείο ή μια αλλαγή περιβάλλοντος, θα απαλύνει την υπάρχουσα ένταση στην ερωτική σας σχέση ή τη μοναξιά σας. Αφήστε το περιβάλλον του σπιτιού σας (ακόμα και μόνοι σας, αν πρέπει) και δεχτείτε προτάσεις ή προσκλήσεις, γιατί θα σας βγουν σε καλό αργότερα. Επίσης πάρτε μια απόφαση σχετικά με το τι θέλετε, και μην αφήσετε άλλους να σας πιέσουν. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.

ζωδια Παρθένος: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Μια γνωριμία θα σας βοηθήσει να κάνετε μια αλλαγή προς το καλύτερο, με την αποκάλυψη μιας νέας προσέγγισης ή μιας εναλλακτικής λύσης σε ένα ζήτημα μεγάλης ανησυχίας. Να είστε πρόθυμοι να ακούσετε ή να ενεργήσετε πάνω σε νέες ιδέες. «Πώς το χειρίζομαι αυτό;» θα είναι το θέμα που αφορά ένα ρομαντικό ενδιαφέρον και επειδή θα το αντιμετωπίσετε με το αίσθημα ευθύνης για τις ενέργειές σας, θα αισθανθείτε πολύ καλά για τον εαυτό σας, είτε η σχέση σας έχει μέλλον είτε όχι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός: Το Άρμα
Αυτή η κάρτα έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά το κύριο μήνυμά της αφορά έναν αγώνα. Αυτός μπορεί να έχει ήδη συμβεί ή μπορεί να είναι στο μέλλον σας, αλλά θα τεστάρει το χαρακτήρα σας και την αντοχή σας και θα απαιτήσει μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Όπως και να ‘χει, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα κερδίσετε πολλά – τόσο διανοητικά όσο και πνευματικά – από την εμπειρία. Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδεικνύει μια σχέση που περνά μια δοκιμαστική περίοδο, στην οποία χρειάζεται σταθερός έλεγχος και δυνατά νεύρα.

Κάποιες φορές αυτή η κάρτα αναφέρεται σε κάποια οικονομική δυσκολία, με εσάς να προσπαθείτε να υπερασπιστείτε τη θέση σας, να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από το νερό ή να διεκδικείτε αυτά που είναι δικαιωματικά δικά σας. Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεστε να πάρετε μια πορεία δράσης που θα απαιτήσει πολύ χρόνο, χρήματα και ενέργεια. Όποια και αν είναι η δοκιμασία, το Άρμα σας καθησυχάζει, γιατί θα επιτύχετε και η προσπάθειά σας θα αξίζει τον κόπο.

ζωδια Σκορπιός: Το Τρία των Ξιφών
Μια αγχωτική κάρτα, γεγονός που υποδηλώνει συναισθηματικές δυσκολίες ή θλίψη. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε να σημάνει το τέλος μιας σχέσης, μια αίσθηση προδοσίας που προκλήθηκε από την απιστία, μια διακοπή της επικοινωνίας, έναν χωρισμό ή έναν πικρό τσακωμό. Μερικές φορές αυτή η κάρτα υποδηλώνει μια ασθένεια ή μια ιατρική επέμβαση – από μια ένεση μέχρι μια εγχείριση. Τα προβλήματα θα επιλυθούν και από το κακό θα προκύψει καλό, ειδικά αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το πού ακριβώς είναι το λάθος. Όλες οι δοκιμασίες σας είναι μέρος του να ξεπεράσετε το παρελθόν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Το Δέκα των Κυπέλλων
Κάτι πρόκειται να προκύψει, που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας ήθα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε – κάτι ευχάριστο ή διασκεδαστικό, όπως ένα καλλιτεχνικό έργο, μια κοινωνική εκδρομή ή ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι. Το συναίσθημα θα ταράξει τα νερά σε μια πολύ ασυνήθιστη ερωτική σχέση! Εμπιστευτείτε λίγο περισσότερο.

ζωδια Αιγόκερως: Ο Κρεμασμένος
Θα αντισταθείτε σε μια ιδέα γιατί δεν θα είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, γιατί θα νιώθετε πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη ή γιατί εμπλέκεται πολύ σκληρή δουλειά. Θα περιμένετε να δείτε τι θα κάνει κάποιος εραστής. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια ξαφνική φυγή από το σπίτι, αλλά όχι μία μόνιμη. Μην λυπάστε – αφήστε τον έλεγχο στις Ανώτερες Δυνάμεις και αφήστε τα γεγονότα να κάνουν την πορεία τους.

ζωδια Υδροχόος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Θα περάσετε χρόνο με ένα χαλαρό, έξυπνο και συμπαθή πρόσωπο και θα απολαύσετε την παρέα του πάρα πολύ. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί μια σημαντική σύνδεση στους καιρούς που έρχονται. Θα βιώσετε ανησυχία ή δυσαρέσκεια για ένα πρόγραμμα, γιατί θα νιώθετε ότι θα εξαλείψει τις πιθανότητές σας για σχέση και θα αισθανθείτε διαισθητικά ότι αυτή πρόκειται να έρθει. Ακολουθήστε την καρδιά σας, τις «εικασίες» σας ή το «στομάχι» σας – κάντε ότι εσείς νιώθετε σωστό και μην κάνετε αυτά που δεν τα νιώθετε.

ζωδια Ιχθύες: Ο Διάβολος
Θα απηυδήσετε με την έλλειψη αποτελεσμάτων των προσπαθειών σας, να κρατάτε ψηλά το κεφάλι σας μέσα σε οπισθοδρομήσεις και ανατροπές, και θα αποφασίσετε να αποσύρετε την ενέργειά σας ή να τα παρατήσετε. Μην προχωρήσετε στα τυφλά. Επιβραδύνετε, σχεδιάστε προσεκτικά και προχωρήστε με σύνεση. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη αν είναι απαραίτητο. Θα εξακολουθείτε να φέρετε τη φλόγα μιας παλιάς αγάπης σας και θα ελπίζετε να ανακτήσετε ότι χάθηκε και να αρχίσετε και πάλι από την αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia