ταρω εβδομαδιαια πρόβλεψη 9 – 15/10

osiris-tarw

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 9 – 15/10

ζωδια Κριός: Το Οχτώ των Κυπέλλων
Έχετε φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Υπάρχουν αλλαγές στον δρόμο για μια σχέση. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας ρομαντικός δεσμός, μια επιχειρηματική σχέση ή μια φιλία που έχει φτάσει σε ένα φυσικό τέλος. Νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε νέα βοσκοτόπια, ακόμα κι αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται επώδυνες αποφάσεις και να χρειάζεται να πληγώσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Αυτό σηματοδοτεί το τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή σας και την έναρξη ενός νέου. Η κατάληξη θα οδηγήσει σε μια αρχή.

ζωδια Ταύρος: Ο Ιππότης των Ράβδων
Είτε ένας εραστής θα καλέσει, ή ένας αγαπημένος θα φτάσει, ή θα σας κυνηγήσουν πολλοί θαυμαστές. Οι εγκάρδιες επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα με την είσοδο μιας αδελφής ψυχής (κάποιον που έχετε συναντήσει ή αισθάνεστε ότι έχετε συναντήσει ξανά), με τον οποίο θα δημιουργήσετε μια βαθιά συμπάθεια και μια αμοιβαία αίσθηση συγγένειας, πάθους και εμπιστοσύνης. Μην προσπαθήσετε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις και να επιδράσετε στις λύσεις εκ των προτέρων. Ο χρόνος θα έρθει, που θα ξέρετε τι είναι αληθινό ή τι πρέπει να κάνετε. Και αν περιμένετε για εκείνη την στιγμή, θα αφήσετε ένα άνοιγμα για το Σύμπαν να παρέμβει και να επιλύσει τα πράγματα για σας.

 

ζωδια Δίδυμοι: Το Δύο των Κυπέλλων
Εκεί που δεν το περιμένατε και από μία πηγή που δεν περιμένατε, θα βοηθηθείτε ή θα εξελιχθείτε στα οικονομικά σας, στο επάγγελμα ή στην κοινωνική σας ζωή. Δεν θα υπάρξει ένωση, ούτε ολική δέσμευση με αυτόν/ η που αγαπάτε ή αυτόν/ η που θέλετε να είστε μαζί, μέχρι να λύσετε μια εσωτερική σας διαμάχη (όπως το να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε). Επικοινωνήστε τις ανάγκες σας, μετά αφεθείτε και δείτε τι θα συμβεί.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Το Τέσσερα των Πεντάκτινων
Θα κατευθύνετε την ενέργειά σας προς το υλικό κέρδος ή το όφελος, και θα ξεκινήσετε σύντομα ένα νέο εγχείρημα με κάποιον που συμπαθείτε πολύ. Θα υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σας για να βρεθείτε με κάποιον ξεχωριστό, αλλά αν και οι δυο σας θέλετε να είστε μαζί, τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Αν μια κατάσταση έχει καθυστερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ή έμοιαζε σαν χαμένη υπόθεση, σύντομα θα επιλυθεί. Οι μεθοδικοί και υπομονετικοί σας τρόποι αντικαταστούν την έλλειψη έμπνευσης αυτή τη στιγμή. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ένα άτομο κλειδί στη ζωή σας τώρα – είναι κάποιος που είναι αξιόπιστος, υπεύθυνος, φερέγγυος και εργάζεται σκληρά. Δεν τους αρέσει να παίρνουν ρίσκα και αυτή η προσεκτική προσέγγιση μπορεί μερικές φορές να σας εκνευρίζει και να εύχεστε να ήταν λιγότερο ρεαλιστικοί.

ζωδια Παρθένος: Το Τέσσερα των Κυπέλλων
Ένα αίσθημα δυσαρέσκειας και πλήξης σχετίζεται με αυτή την κάρτα. Είστε κολλημένοι σε ένα τέλμα ή τόσο παγιδευμένοι στη ρουτίνα της ζωής σας, που έχει παύσει να κατέχει οποιαδήποτε ευχαρίστηση ή ενθουσιασμό. Ωστόσο η ζωή δεν είναι τόσο θλιβερή ή βαρετή όσο φαντάζεστε, γιατί σας περιμένει μια ευκαιρία. Ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά διορατικοί για να την αναγνωρίσετε – μπορεί να εμφανιστεί με έναν απροσδόκητο τρόπο ή μπορεί να χρειαστεί να διευρύνετε την προοπτική σας για τη ζωή για να μπορέσετε να δείτε αυτό που σας προσφέρεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός: Το Οχτώ των Ράβδων
Νέες ιδέες ή ευκαιρίες που αφορούν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα θέσουν μια νέα κλίση στη ζωή σας ή θα σας ανοίξουν νέες πόρτες. Αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, πρωτοβουλίες ή λογοδοσία για τα αποτελέσματα. Φύγετε από το σπίτι (αν χρειάζεται) ή κάνετε κάποια ψώνια και μην φοβάστε να αρπάξετε μια ευκαιρία ή να κάνετε τον εαυτό σας πιο διαθέσιμο ή προσβάσιμο στους άλλους. Αυτή είναι μια θετική εποχή για τον έρωτα. Εάν μια σημαντική ερωτική σχέση δεν ξεκινήσει (μια πολύ ζεστή και γοητευτική), τουλάχιστον θα γοητευτείτε από ένα – δύο θαυμαστές.

ζωδια Σκορπιός: Ο Ιππότης των Ράβδων
Παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ταλανίζεστε από πολλά προβλήματα, θα αντιμετωπίσετε ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε με το κεφάλι ψηλά και θα συνεχίσετε. Ερωτικά προβλήματα θα σας κάνουν να κλειστείτε συναισθηματικά, αλλά το να μην απελευθερώνετε αυτό που πραγματικά συμβαίνει μέσα σας θα κάνει την πίεση να συσσωρευτεί. Χαλαρώστε και θα διαπιστώσετε ότι η αγάπη είναι παντού. Να έχετε αυτοπεποίθηση και αυτοδύναμη και συνεχίστε να κατευθύνετε την ενέργειά σας προς την εργασία σας, την έρευνα ή τις ιδέες σας, και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση απαιτεί ηγετικές ικανότητες, επειδή σε αυτό τον τομέα βρίσκεται η δύναμή σας τώρα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Το Τρία των Πεντάκτινων
Η σκληρή δουλειά θα φέρει αποτελέσματα όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα. Δείχνει ότι έχετε ήδη πραγματοποιήσει την προεργασία του σχεδίου ή του έργου που συνδέεται με ένα υλικό ζήτημα, με την περιουσία ή την επιχείρησή σας, και τώρα είστε έτοιμοι να εργαστείτε πάνω στις πιο λεπτές λεπτομέρειες. Αν το κάνετε αυτό, μπορείτε να περιμένετε ανταμοιβές και αναγνώριση για τις προσπάθειές σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια οικονομική ανταμοιβή ή θα μπορούσε να είναι μια βαθιά αίσθηση ικανοποίησης και υπερηφάνειας. Μπορείτε να συνδυάσετε τις πρακτικές σας δεξιότητες με τα επιχειρηματικά σας ταλέντα. Έχετε δημιουργική ικανότητα και μεγάλες δυνατότητες.

ζωδια Αιγόκερως: Το Έξι των Κυπέλλων
Κάποιος ή κάτι από το παρελθόν σας θα επιστρέψει, με έναν τρόπο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το μέλλον σας. Για παράδειγμα κάποιος φίλος που έχετε χάσει για καιρό, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ή μια παλιά σας δεξιότητα μπορεί να σας βάλει σε μια καλή θέση. Ζείτε πολύ στο παρελθόν ή νιώθετε μια νοσταλγία, που είναι κατά κύριο λόγο αβάσιμη ή άστοχη.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος: Ο Διάβολος
Είστε σκλάβοι κάποιου ανθρώπου ή κάποιου πράγματος. Μπορεί να είναι μια ιδέα, μια σχέση, ένας τρόπος ζωής, μια ανυπόφορη δουλειά, μια κακιά συνήθεια ή μια αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Αυτή αντιπροσωπεύει μια παγίδα για εσάς, η οποία όμως είναι δική σας εφεύρεση – και ακόμα και αν δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς μπορείτε να ξεφύγετε από αυτή, υπάρχει τρόπος να το κάνετε αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας.

Πολύ συχνά αυτή η κάρτα σημαίνει πως πρέπει να σταματήσετε να κατηγορείτε τους άλλους για τις ατυχίες σας, και να αρχίσετε να εξετάζετε τη δική σας συμμετοχή σε ότι πήγε στραβά. Αυτό μπορεί να μην είναι ούτε εύκολο ούτε άνετο, όμως θα παραμείνετε φυλακισμένοι σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, μέχρι να σπάσετε τις ψυχολογικές ή συναισθηματικές αλυσίδες που σας δένουν με αυτή. Κάποιος μπορεί να δημιουργεί προβλήματα πίσω από την πλάτη σας. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσετε τη συνείδησή σας, και να φροντίσετε να μη δράσετε με οποιονδήποτε τρόπο που μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Σύντομα θα απολαύσετε μια παθιασμένη, πρόστυχη και σέξι σχέση.

ζωδια Ιχθύες: Το Δέκα των Κυπέλλων
Η μακρόχρονη ευτυχία και η ικανοποίηση, ειδικά στο σπίτι ή στην οικογένειά σας, θα είναι σύντομα δικές σας. Σύντομα θα πετύχετε τις επιθυμίες σας, και οι πιο αγαπητές ευχές σας θα γίνουν πραγματικότητα. Θα περιβάλλεστε από πολλή αγάπη και θα μπορείτε επίσης να την δείχνετε και εσείς στους άλλους. Αυτή είναι μια θαυμάσια κάρτα, αν είστε έτοιμοι να παντρευτείτε ή συγκατοικήσετε με κάποιον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia