ταρω ερωτικές προβλέψεις 15/02 Δευτέρα

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 15/02 Δευτέρα taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Πεντάκτινων

zodia-taro-45

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Πεντάκτινων: Δεν επιθυμείτε να μοιραστείτε τις αγωνίες σας, για το μέλλον με τον σύντροφο σας, που ήδη έχει την πρόθεση να σας ασκήσει έντονη κριτική. Οι μέρες με έναν Άρη να σας δίνει πολλά χτυπήματα, απαιτούν ωριμότητα και μέτρο σε λόγους και κινήσεις. Οι αδέσμευτοι θα μπουν σε μια βαθύτερη σκέψη προκειμένου να ξαναδούν με πιο ενδελεχή ματιά, παλιά τους ιστορία…. κάτι που πιθανόν να ήταν και λάθος.

Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Ράβδων: Όλο το αστρολογικό σκηνικό λειτουργεί υπέρ σας. Αυτό έχει την βαρύτερη ισχύ του για όσους κάνουν τις τελευταίες τους προσπάθειες, για μια επανασύνδεση. Οι τρίτοι που θα φανερωθούν υπό την μορφή συμβουλατόρων ή ερωτικών πειρασμών, καλό θα ήταν να αποφευχθούν. Αυτοί που έχουν βρει κάτι νέο που τους ενθουσιάζει, θα καταφέρουν λίαν συντόμως να έρθουν πιο κοντά συναισθηματικά.

Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

 

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Κυπέλλων: Τα πράματα είναι πιο σύνθετα από ότι δείχνουν. Οι μέρες με έναν κυβερνήτη να αλλάζει οίκο, μόνο μπερδέματα και προβλήματα μπορεί να σας φανερώσει. Όσοι έχουν στην προσωπική τους ζωή και τρίτο άτομο, και ιδίως αν αυτό είναι σε επίσημη δέσμευση, θα καταφέρουν να βρουν την χρυσή τομή και να κρατήσουν τις ισορροπίες, ίσως και μέσα από έναν χωρισμό.

Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Σπαθιών: Πολλές και καλές οι εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν από αύριο και τις προσεχείς ημέρες, από τον αγαπημένο άνθρωπο σας. Οι όψεις του Ουρανού με τον υδάτινο Ποσειδώνα στα Ψάρια, θα σας βοηθήσουν πολύ, έτσι ώστε να έρθετε αισθηματικά κοντά με το ταίρι σας… και να λύσετε παλαιότερες παρεξηγήσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με Κρόνο σε τρίτο οίκο , πριν λήξει ο μήνας…. θα έχουν ευθεία προσέγγιση από προσωπικότητα του πρόσφατου παρελθόντος.

Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

 

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Σπαθιών: Η διάθεση σας έχει απότομα σκαμπανεβάσματα. Η θέση της Σελήνης για τις επόμενες μέρες, στις πολύ συγκεκριμένες μοίρες των Καρκίνων , θα σας φέρει κατά μέτωπο σε συναισθηματικές δηλώσεις που θα σας εκπλήξουν. Οι γεννημένοι με Ουρανό…. σε τέταρτο ή δωδέκατο οίκο, θα πιεστούν υπερβολικά από πρόσωπο του παρελθόντος, για περαιτέρω συζητήσεις. Άπειρες και οι επιθετικές- ερωτικές κινήσεις από άτομα του ευρύτερου σας φιλικού περιβάλλοντος…. που θέλουν να σας πλησιάσουν.

Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

 

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Κυπέλλων: Τάση για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες σε όλους τους Παρθένους! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή συγκατοίκησης.! Τύχη πολλή και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική / κοινωνική ζωή   θα φέρει η κινητικότητα του Ερμή εν σχέση με την ερωτική Αφροδίτη…. σε όλα τα ζωδια της γης.

Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Πεντάκτινων: Η αλήθεια είναι ότι o Κρόνος σε δύσκολες όψεις με τον οίκο σας δεν σας έχει βοηθήσει… ακόμα… με τον καλύτερο τρόπο, τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ερωτικός / σεξουαλικός μαγνητισμός, που εκ ζωδιου, σκορπάτε σε όλους αυτούς που σας ενδιαφέρουν θα τους βάλει στην σκέψη να σας γνωρίσουν καλύτερα. Για το προσεχές / άμεσο χρονικό διάστημα, βγείτε από την στασιμότητα και πράξτε εποικοδομητικά. Για τους ρομαντικούς, που είναι μέσα σε σοβαρή σχέση, η συμβουλή των ημερών είναι…, να προσθέστε ποικιλία – εκπλήξεις στα κοινά σας ενδιαφέροντα.

Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

 

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Κυπέλλων: Ο αυστηρός Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, σας επηρεάζει και θα σας βάλει σε ωριμότερες σκέψεις για την ζωή σας σε γενικότερο επίπεδό αλλά ειδικότερα για τον ερωτικό σας τομέα. Όσοι έχουν άλυτα θέματα με το συντροφικό τους ταίρι, θα πρέπει άμεσα να τα διευθετήσουν. Οι χωρισμένοι, θα μπορέσουν να κάνουν επιτέλους σωστές επικοινωνίες και συναντήσεις. Μια μικρή μερίδα του 3ου δεκαημέρου της γενιάς του 1957, θα δεχτεί μοναδικό έρωτα, που θα έχει να κάνει με τον επαγγελματικό χώρο.

Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Πεντάκτινων: Τις επόμενες ημέρες του μήνα αυτού σας ωθεί ο Ουρανός και ο Δίας, με την σταθερότητα τους, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις / επιπρόσθετες επικοινωνίες μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες 20-21/02, και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και πιο σοβαρά την σχέση σας. Για αυτούς, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν μέρες ακραίου πάθους-έντασης ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία.

Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Θα πρέπει να βρείτε την εσώτερη δυναμική που την έχετε από την πύρινη φύση σας, και να πείτε καταφατικά ‘όχι ‘σε οτιδήποτε και οποιοδήποτε σας στεναχωρεί. Για τους γεννημένους του 1ου 10ημέρου, θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις που θα τους φέρουν σε μια κατάσταση αποφάσεων για την ερωτική τους ζωή. Για τους ελεύθερους που παίζουν παντού… κάτι θα τους έλξει την προσοχή μέχρι τις 22/02.

Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

 

tarw-taro-xartomanteia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Κυπέλλων: Μην δώσετε ακόμα και άλλο χρόνο και όχι πάνω από μια ευκαιρία στο άτομο που σας ενδιαφέρει…που στο κοινό σας παρελθόν, σας έχει απογοητεύσει σε διάφορα επίπεδα. Οι γεννημένοι που έχουν ανάδρομο Ποσειδώνα, σε τρίτο  ή ένατο ζωδιακό οίκο, είναι και αυτοί που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν με νέες προϋποθέσεις και συνθήκες. Όσοι ζουν μέσα σε διπλά – τριπλά ‘‘παιχνίδια’‘ στην αισθηματική τους ζωή, πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικοί, καθώς τα σχόλια ή κουτσομπολιά είναι γύρω και παντού.

Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Ράβδων: Πολλά τα καινούργια θέματα και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι στους ερωτικούς τους δεσμούς. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου, ίσως να δεχτούν έντονη κριτική από τον μοναδικό σύντροφο τους, καθώς η ανία και η αδιαφορία είναι μόνιμα ανάμεσα σας… μόνιμα. Όσοι δεν έχουν πλέον… την ανάγκη της ερωτικής κάλυψης, θα αποχωρήσουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα…. και χωρίς πια να αφήνουν ανοιχτές πόρτες για μετέπειτα επιστροφή.

Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

 

  • Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη

πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.