ταρω ερωτικες προβλέψεις 01/05 Δευτέρα

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλέψεις 01/05 Δευτέρα

ταρω κριός: Η Δικαιοσύνη
Φροντίστε να γνωρίζουν οι προϊστάμενοί σας τις δυνατότητές σας, αν θέλετε να σημειώσετε περισσότερη πρόοδο στα εργασιακά σας.

Ένα άτομο του κύκλου σας θα προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη, σε ένα θέμα που θεωρείτε σημαντικό. Μην ενδώσετε.
Συμβουλή της ημέρας: Αν τοποθετήσετε ένα δενδρύλλιο με αμέθυστους στον εργασιακό σας χώρο, θα διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

 

ταρω ταύρος: Το 6 των Ξιφών
Θα είναι συνετό να μην βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας αυτή την περίοδο, αν πριν δεν την έχετε συζητήσει με την οικογένειά σας.
Προσπαθήστε να μην βγάζετε επιπόλαια συμπεράσματα για άτομα που συναντάτε, πριν τα γνωρίσετε καλά. Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα, που κάποιες στιγμές επηρεάζουν τη συμπεριφορά του.

zodia-taro-45

Συμβουλή της ημέρας: Ο αποδοτικός εργασιακός χώρος έχει άμεση σχέση με τον καλά φωτισμένο χώρο. Φυσικά ο φυσικός φωτισμός είναι ο καλύτερος, γι’ αυτό θα είστε ευνοημένοι αν υπάρχουν πολλά παράθυρα στο γραφείο σας. Αν δεν υπάρχει αρκετός φυσικός φωτισμός, να χρησιμοποιείτε λάμπες με έντονο λευκό φως.

tarw-zwdia

ταρω δίδυμοι: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Θα δυσκολευτείτε να σημειώσετε πρόοδο στα επαγγελματικά σας αυτή την εποχή, αν δεν έχετε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες και τις πηγές που χρειάζεστε.
Ενόσω οι περισσότεροι μπαίνουν στη διαδικασία να αντιδρούν, εσείς ασχοληθείτε με την οργάνωση και διεκπεραίωση των καθηκόντων σας.

Συμβουλή της ημέρας: Το Τσι Λιν είναι ένα κινέζικο μυθικό πλάσμα, με κεφάλι δράκου, σώμα αλόγου και λέπια ψαριού. Τοποθετήστε ένα τέτοιο διακοσμητικό στο χώρο σας για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και την τύχη σας. Το προτιμούν ιδιαίτερα οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω καρκίνος: Το 8 των Ράβδων
Μην βιαστείτε να παρεξηγήσετε τη γενναιοδωρία κάποιων ατόμων στο περιβάλλον σας αυτή την περίοδο. Δεν έχουν ύπουλα κίνητρα.
Αποζητάτε την κατανόηση, γι’ αυτό θα βρεθείτε μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα μυστήριο που σας βασάνιζε.

Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να φωτίζετε τις γωνίες που είναι πιο σκοτεινές στον εργασιακό σας χώρο. Η κίνηση αυτή θα ανακινεί τη θετική ενέργεια για να μην λιμνάζει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Ο Θάνατος
Ίσως σήμερα να έρθετε αντιμέτωποι με την οργή ενός ατόμου που έχετε προσβάλλει στο παρελθόν. Διατηρήστε ελαστική στάση.
Ενώ όλα θα κυλήσουν ομαλά στο πρώτο μισό της ημέρας, αργότερα ενδέχεται να σας εκπλήξει ένα γεγονός και να σας ωθήσει προς λανθασμένες αποφάσεις. Να είστε σε επαγρύπνηση!

Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι κενός και καθαρός ο χώρος κάτω από τα έπιπλά σας. Μόνο έτσι θα μπορεί να διαχέεται απρόσκοπτα η θετική ενέργεια.

ταρω παρθένος: Το 2 των Πεντάκτινων
Βάλτε σήμερα σε μια αποδοτική σειρά τις υποχρεώσεις που αφορούν το νοικοκυριό σας, για να μην βρεθείτε πελαγωμένοι.
Σήμερα θα κληθείτε να κάνετε μια επιλογή. Επειδή το θέμα θα αφορά και τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας, πρέπει να πάρετε την απόφαση από κοινού.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε μια ταΐστρα για πουλιά στην αυλή σας. Η προσέλκυση της ζωντανής ζωής, θα αυξήσει τη θετική ενέργεια στο σπιτικό σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω ζυγός: Το 2 των Ξιφών
Θα υπάρξει μια αναχώρηση από τη ζωή σας, η οποία θα δημιουργήσει ένα κοινό. Να ξέρετε ωστόσο ότι αυτό θα είναι προσωρινό.
Πρέπει να γίνετε πιο αυτάρκεις και αυτοσυντηρούμενοι. Μην ακούσετε την κριτική κανενός επί αυτού!
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε αντικείμενα που απεικονίζουν τον Βούδα στο καθιστικό σας. Επιλέξτε χαρωπές εκφράσεις, για να ενισχύσετε τη χαρά στο σπιτικό σας.

ταρω σκορπιός: Το 6 των Κυπέλλων
Αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο κάποιο άτομο που να σας εμψυχώνει, βρείτε τα κίνητρα μέσα σας.
Ίσως η ομάδα εργασίας σας να είναι μικρή για όσα πρέπει να διεκπεραιώσετε. Θα αποδώσετε καλύτερα, αν λειτουργήσετε όλοι με τους ίδιους κανόνες.
Συμβουλή της ημέρας: Ανάψτε αρωματικά ξυλάκια στο χώρο σας. Αυτό θα προσελκύσει το ταίρι σας με πιο ερωτική διάθεση και θα ενισχύσει την αγάπη σας, καθώς το ξύλο συμβολίζει την ανάπτυξη.

ταρω τοξότης: Η Αρχιέρεια
Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι λίγο μειωμένη, γι’ αυτό είναι αναμενόμενο να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις.
Σήμερα δεν πρέπει να ξεχάσετε μια υπόσχεση που έχετε δώσει στο ταίρι σας ή σε ένα φιλικό άτομο, ακόμη κι αν δεν σας βολεύει η πραγμάτωσή της.
Συμβουλή της ημέρας: Να αλλάζετε άμεσα τις λάμπες που καίγονται. Μια καμένη λάμπα «μαυρίζει» τη ροή της ενέργειας σε κάθε χώρο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω αιγόκερως: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Αξιοποιήστε το χάρισμά σας του λόγου σήμερα, για να κλείσετε μια εξαιρετικά προσοδοφόρα συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα.
Επιστρατεύστε την εμπειρία ως τον καλύτερό σας φίλο αυτή την περίοδο. Θα αποδειχθεί ο πιο πολύτιμος δάσκαλος.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε κοχύλια σε ένα ξύλινο μπολ ή ένα κουτί και τοποθετήστε το στο κομοδίνο σας. Αυτή η κίνηση θα ευνοήσει τους άντρες να προσελκύσουν ταίρι, και τα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν.

ταρω υδροχόος: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Μην αμελήσετε μια υπόσχεσή σας σήμερα, ακόμη κι αν αυτό θα δυσχεράνει το πρόγραμμά σας.
Συζητήστε τις σκέψεις για ένα σχέδιό σας, με ένα άτομο που μπορεί να σας δώσει απαντήσεις. Μην στηριχτείτε σε εικασίες.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να μένετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, φροντίστε να υπάρχει στο χώρο σας μια οπτική απεικόνισή τους σε σημείο που να το βλέπετε συχνά.

ταρω ιχθύες: Το 10 των Κυπέλλων
Πρέπει να κάνετε πλέον πιο ουσιαστικές κινήσεις για το μέλλον σας στον επαγγελματικό τομέα.
Δεν είστε μακριά από την επίτευξη των στόχων σας. Ενδέχεται όμως να βρίσκεστε σε ένα ευαίσθητο σημείο, που ίσως καταστεί προβληματικό ένα φιλικό σας άτομο.
Συμβουλή της ημέρας: Έχει σημασία η διάθεσή σας στον κάθε χώρο του σπιτιού για να αποδίδετε εκεί – και το χρώμα είναι κύριος παράγοντας σημασίας επί αυτού. Για την κουζίνα ενδείκνυνται οι αποχρώσεις του κίτρινου και του καφέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις