ταρω ερωτικες προβλέψεις 02/01 Δευτέρα

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλέψεις 02/01 Δευτέρα

ταρω κριός: Ο Ήλιος
Ετοιμαστείτε να λάμψετε σήμερα! Εκπέμπετε γοητεία, μαγνητίζετε, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας θα σας ανοίξουν πόρτες. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε μεγάλες ταχύτητες. Οι δεσμευμένοι θα δείτε ότι το ταίρι σας θα σας βρίσκει ακαταμάχητους, και θα καταφέρετε να εξαλείψετε ακόμη και ανταγωνιστές σε αυτό τον τομέα. Θα μπορέσετε ήρεμα να υποδείξετε στο ταίρι τους την ανάγκη για σεβασμό.

Οι αδέσμευτοι θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε μια ρομαντική απόδραση σε έναν ηλιόλουστο προορισμό.

 

ταρω ταύρος: Η Αρχιέρεια
Η συμβουλή για σήμερα είναι να ακούσετε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Να δίνετε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.
Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, οργανώστε την κρεβατοκάμαρά σας. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Η Εγκράτεια Αντεστραμμένη
Σπαταλάτε το χρόνο σας σε αλληλοκατηγορίες με το ταίρι σας, αντί να αναζητάτε λύση στις διαφωνίες σας. Ξεφύγετε από την προσκόλληση στα οικεία και ασφαλή. Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος να επουλώσετε ή να σώσετε τη σχέση σας, με δεδομένο όμως ότι είτε θα ωριμάσει ή θα πεθάνει… Διευρύνετε τις οπτικές σας και δοκιμάστε καινούργιες επιλογές.
Οι αδέσμευτοι έχουν βαλτώσει στην προσωπική τους ζωή. Ίσως επαναλαμβάνετε ηττοπαθείς συμπεριφορές στην αναζήτηση της αγάπης. Τολμήστε να προσεγγίσετε άτομα που διαφέρουν από τα ως τώρα ζητούμενά σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Ο Τροχός της Τύχης
Προσεγγίζετε κάποιο μεταίχμιο στη ζωή σας, ίσως σας αποκαλυφθούν νέες πορείες στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Η τύχη θα σας συντροφεύει, και ίσως γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ραντεβού στα τυφλά.

Ο Τροχός της Τύχης φέρνει πάντα θετικές ειδήσεις, αλλά μόνο μετά από μεγάλη περίοδο δυσκολιών. Ίσως δεχθείτε πρόταση για νέα εργασία, ίσως βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ίσως νιώσετε έτοιμοι ξανά να αγαπήσετε μετά από ένα διαζύγιο ή έναν χωρισμό.

ταρω λέων: Ο Ερημίτης
Έχετε ανάγκη από ειλικρινή ενδοσκόπηση, θα ωφεληθείτε από λίγο χρόνο απομόνωσης. Τα ζευγάρια θα θυμηθούν να εκτιμούν τα καλά του συντρόφου τους αντί να κρίνουν τα ελαττώματά του.
Οι αδέσμευτοι καλούνται τώρα να σκεφτούν τις επιθυμίες τους από τον έρωτα και τι θέλουν από μία σχέση. Ίσως νιώθετε αυτάρκεις και δεν σας ενδιαφέρει το ρομάντζο. Ίσως πάλι θέλετε επανασύνδεση με μια πρώην σχέση. Και να μην ξαναφουντώσει η αγάπη, θα μάθετε τα αίτια του χωρισμού.

ταρω παρθένος: Ο Κόσμος
Επέρχονται επεκτάσεις στην ερωτική σας ζωή, προχωράτε στο επόμενο επίπεδο. Δεν αποκλείεται ένας αρραβώνας και ένα ταξίδι. Ίσως μετακομίσετε στο εξωτερικό με το ταίρι σας, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους.
Οι αδέσμευτοι θα προχωρήσουν σε νέα ρομάντζα. Οι αλλαγές θα είναι συναρπαστικές, όχι όμως απαραίτητα και με ευτυχές τέλος. Η εποχή εστιάζει στη ρεαλιστική ευτυχία, όχι αυτή των παραμυθιών… Η τύχη θα σας φέρει προκλήσεις και καλείστε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, για να ανταποκριθείτε στους νέους ρόλους σας ως σύζυγοι, σύντροφοι ή γονείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω ζυγός: Ο Αυτοκράτορας
Η ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.
Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

ταρω σκορπιός: Η Κρίση
Θα βιώσετε μια περίοδο αφύπνισης στο ρομαντικό πεδίο, μετά από μακρό διάστημα «νάρκης». Η ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας θα αναζωπυρωθεί, και θα νιώσετε να σοβαρεύουν περισσότερο τα αισθήματά σας. Η μέρα σας φέρνει συγχρονισμό και εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ζωής, από γάμο ή την απόκτηση παιδιών, μέχρι τη μετοίκιση σε άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις.
Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δουν να ανθίζει ένα ρομάντζο, και ίσως νιώσετε να γνωρίζεστε με το άλλο άτομο από πάντα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Ο Κρεμασμένος Αντεστραμμένος
Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι έχουν στερέψει οι επιλογές και η ελπίδα σας. Μέσα στη σχέση σας ο ένας νιώθει ως μάρτυρας, που υπηρετεί τον άλλον ο οποίος δεν εκτιμά τις προσπάθειες. Έχετε βαλτώσει κι ίσως κάπου ελλοχεύουν εθισμοί και αυταπάτες…

Επιλέγετε ωστόσο να μην βλέπετε τα σημάδια εξάρτησης από ουσίες ή τζόγο. Φοράτε τα ροζ γυαλιά σας, για να μην βλέπετε τα ψέματα του άλλου. Είναι επιτακτική η ανάγκη να βγείτε από την παθητικότητα, ακόμη κι αν αυτή σημαίνει επίπονες ρήξεις και λήξεις.

ταρω αιγόκερως: Ο Τροχός της Τύχης Αντεστραμμένος
Όταν η τύχη και η επίτευξη βγαίνουν αντεστραμμένες, σημαίνει ότι τα σχέδιά σας για ευτυχία θα αποτύχουν ή θα αναβληθούν, ίσως και για λόγους υγείας ή οικονομικών δυσχερειών. Δεν αποκλείεται να αναβληθεί και ένας γάμος γι’ αυτούς τους λόγους. Δώστε σημασία στους χρόνους σήμερα, γιατί φαινομενικά ασήμαντες αναβολές ίσως υποδεικνύουν βαθύτερα προβλήματα. Ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι σας έχει κουράσει μια σχέση, που θεωρούσατε ότι θα διαρκέσει για πάντα. Συχνά αυτή η κάρτα φωτίζει αρνήσεις ή καθυστερημένη αποδοχή μιας άβολης αλήθειας.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω υδροχόος: Ο Θάνατος Αντεστραμμένος
Φαίνεται ότι δεν δώσατε σημασία σε κάποιο προμήνυμα ότι φτάνει το τέλος, και η κάρτα σήμερα δηλώνει ότι είναι μάταιο να αντιτάσσεστε στην αλλαγή. Μην κρατάτε άλλο τις πύλες του φράγματος, αποδεχθείτε το αναπόφευκτο. Η εμμονή σε μια νεκρή σχέση, κάνει τον χωρισμό πιο οδυνηρό.
Αν είστε αδέσμευτοι, η ερωτική σας ζωή αλλάζει και θα αρχίσετε να σκέφτεστε αρκετές προτάσεις. Έχει φτάσει η στιγμή να περάσετε σε μια σοβαρή σχέση. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε τις αυταπάτες σε κάποιες εμμονές σας.
Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί η διπροσωπία ενός ατόμου.

ταρω ιχθύες: Η Δικαιοσύνη
Οι αδέσμευτοι θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα του συντρόφου που αποζητούν, και θα συναντήσουν το άτομο που θα ταιριάζει στην ιδιαίτερη προσωπικότητά τους.
Αυτή η κάρτα προσδιορίζει τις σχέσεις, άρα δεν αποκλείονται προτάσεις για αρραβώνα ή γάμο. Τα ζευγάρια θα συζητήσουν τη δομή της σχέσης τους, την αρτιότερη σεξουαλική τους ικανοποίηση, ακόμη και τα καθήκοντα του καθενός μέσα στο σπίτι.
Αυτή την περίοδο η ισότητα μεταξύ των συντρόφων θα είναι σημαντική, ενώ θα αποκατασταθούν σχέσεις μέσα από ειλικρινείς απολογίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia