ταρω ερωτικες προβλέψεις 05/01 Πέμπτη

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλέψεις 05/01 Πέμπτη

ταρω κριός: Ο Κρεμασμένος
Η προσφορά, η αναμονή αλλά και οι θυσίες υπογραμμίζονται σήμερα. Ίσως η σχέση σας να περνά μια στασιμότητα, εξαιτίας γεωγραφικής απόστασης. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ανιδιοτελή και πνευματική σας οπτική, να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του ταιριού σας. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι είστε και οι δύο άνθρωποι, με αδυναμίες και ελαττώματα. Ίσως προκύψει κάποια ασθένεια ή απώλεια εργασίας, και να κληθεί ο ένας σύντροφος να στηρίξει τον άλλο.

Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν, αν στραφούν σε άτομα με λιγότερο υλιστικά οράματα. Είναι πιθανό να εντοπίσετε το ιδανικό ταίρι σε χώρους που θα προσφέρετε εθελοντική εργασία, αντί για το διαδίκτυο ή τα μπαρ. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας οπτική.

 

ταρω ταύρος: Ο Ερημίτης
Έχετε ανάγκη από ειλικρινή ενδοσκόπηση, θα ωφεληθείτε από λίγο χρόνο απομόνωσης. Τα ζευγάρια θα θυμηθούν να εκτιμούν τα καλά του συντρόφου τους αντί να κρίνουν τα ελαττώματά του.
Οι αδέσμευτοι καλούνται τώρα να σκεφτούν τις επιθυμίες τους από τον έρωτα και τι θέλουν από μία σχέση. Ίσως νιώθετε αυτάρκεις και δεν σας ενδιαφέρει το ρομάντζο. Ίσως πάλι θέλετε επανασύνδεση με μια πρώην σχέση. Και να μην ξαναφουντώσει η αγάπη, θα μάθετε τα αίτια του χωρισμού.

zodia-taro-45

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω δίδυμοι: Η Κρίση Αντεστραμμένη
Έχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή θα γίνουν απρόθυμες αποκαλύψεις. Ετοιμαστείτε για βίαιη αφύπνιση. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει το τέλος της σχέσης ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Η σχέση σας περνά δοκιμασία. Νιώθετε φόβο για επερχόμενες αλλαγές, ενώ οι συγκυρίες θα αποκαλύψουν σωρεία από ψέματα και απάτες. Μια τάση κριτικής ρίχνει σκιές στην ερωτική σας ζωή, είτε δικές σας διαστρεβλωμένες κρίσεις βλάπτουν τη σχέση σας.
Αυτή η κάρτα αποτελεί προειδοποίηση, να ξυπνήσετε πριν να είναι αργά.

ταρω καρκίνος: Ο Ιεροφάντης
Οι διδαχές, οι πεποιθήσεις, οι παραδόσεις και τα έθιμα θα σας κατευθύνουν σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ανανεώσετε γαμήλιους όρκους. Δεν αποκλείεται να νιώθετε επίσης ότι έχετε ανάγκη από καθοδήγηση. Είναι η ιδανική στιγμή να επισκεφθείτε έναν ιερωμένο ή έναν σύμβουλο.
Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν αν ενταχθούν σε μια ομάδα, γιατί θα έρθουν σε επαφή με πολλά άτομα που έχουν ίδιες απόψεις. Ίσως τώρα να είστε εσείς σε θέση να διδάξετε κάτι τους ανθρώπους γύρω σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Οι Εραστές
Η αγάπη σας είναι θέμα επιλογής, έχετε επιλέξει αυτό το ταίρι και θέλετε να ευχαριστείτε ο ένας τον άλλον. Λειτουργείτε σαν ομάδα για να ενδυναμώσετε τη σχέση. Σήμερα όμως ίσως να έχετε μια διαφωνία για τα σχέδια της ημέρας, είτε πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο ταίρι σας και μια άλλη υποχρέωση.

Η απόφασή σας θα είναι να στηρίξετε ή να εγκαταλείψετε το έτερο ήμισύ σας. Αν πάλι έχετε περισσότερα από ένα άτομα στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς.

ταρω παρθένος: Η Δικαιοσύνη
Οι αδέσμευτοι θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα του συντρόφου που αποζητούν, και θα συναντήσουν το άτομο που θα ταιριάζει στην ιδιαίτερη προσωπικότητά τους.
Αυτή η κάρτα προσδιορίζει τις σχέσεις, άρα δεν αποκλείονται προτάσεις για αρραβώνα ή γάμο. Τα ζευγάρια θα συζητήσουν τη δομή της σχέσης τους, την αρτιότερη σεξουαλική τους ικανοποίηση, ακόμη και τα καθήκοντα του καθενός μέσα στο σπίτι.
Αυτή την περίοδο η ισότητα μεταξύ των συντρόφων θα είναι σημαντική, ενώ θα αποκατασταθούν σχέσεις μέσα από ειλικρινείς απολογίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω ζυγός: Ο Κόσμος
Επέρχονται επεκτάσεις στην ερωτική σας ζωή, προχωράτε στο επόμενο επίπεδο. Δεν αποκλείεται ένας αρραβώνας και ένα ταξίδι. Ίσως μετακομίσετε στο εξωτερικό με το ταίρι σας, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους.
Οι αδέσμευτοι θα προχωρήσουν σε νέα ρομάντζα. Οι αλλαγές θα είναι συναρπαστικές, όχι όμως απαραίτητα και με ευτυχές τέλος. Η εποχή εστιάζει στη ρεαλιστική ευτυχία, όχι αυτή των παραμυθιών… Η τύχη θα σας φέρει προκλήσεις και καλείστε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, για να ανταποκριθείτε στους νέους ρόλους σας ως σύζυγοι, σύντροφοι ή γονείς.

ταρω σκορπιός: Ο Ερημίτης Αντεστραμμένος
Το ταίρι σας ίσως έχει αποτραβηχτεί από κοντά σας εξαιτίας συναισθηματικών προβλημάτων – μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού. Ίσως πάλι εσείς να μην θέλετε να μένετε μόνοι γιατί φοβάστε την ενδοσκόπηση, και περιφέρεστε σε κάθε κοινωνικό κύκλο. Για να δεθείτε με τους άλλους, πρέπει να έχετε καλή επαφή με τον δικό σας εσώτερο εαυτό. Εσείς και το ταίρι σας έχετε χάσει την αίσθηση της συνένωσης, κι ο καθένας νιώθει μόνος μέσα στη σχέση.
Οι ελεύθεροι νιώθουν περισσότερο μόνοι παρά αυτάρκεις. Παλαιότερες εμπειρίες εγκατάλειψης στοιχειώνουν τα συναισθήματά σας. Ίσως εμμένετε σε μια νοσηρή σχέση, από φόβο μην μείνετε μόνοι.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Η Εγκράτεια
Βρίσκεστε σε μια διαδικασία συνδυασμών για να βρείτε τον σωστό, απαιτείται υπομονή. Τα ζευγάρια καλούνται να αναπροσαρμόσουν τη σχέση τους, συζητώντας ειλικρινά για το σπιτικό σας, τα συναισθήματα, τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή. Αποφασίστε από κοινού τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί μια περίοδος διάστασης.

Οι αδέσμευτοι θα πειραματιστούν σε νέες μεθόδους προσέγγισης. Μην πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα σχέση, αφήστε να περάσει χρόνος προσαρμογής στις καταστάσεις που αλλάζουν. Απαιτείται συνεργασία, συμβιβασμοί και ελεγχόμενοι πειραματισμοί.

ταρω αιγόκερως: Ο Πύργος
Ένας κεραυνός που χτυπά τον Πύργο, ταράζει τα θεμέλιά του. Ίσως προκύψει τώρα ένα δυσχερές συμβάν – όπως ένα ατύχημα – ή μια συναισθηματική σύγκρουση μεταξύ συντρόφων. Καταπιεσμένος θυμός μπορεί να εκραγεί ξαφνικά και να συντρίψει την αρμονία. Σε προσωπικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει μια εσωτερική δόνηση. Θετικά στοιχεία που βλέπατε στον εαυτό σας, το ταίρι σας ή τη σχέση σας, ίσως αποδειχθούν ξαφνικά απατηλά. Επίσης συμβολίζει την απελευθέρωση και τη μεταμόρφωση, κάτι όμως που θα φανεί στα επακόλουθα του κεραυνού…
Για τους αδέσμευτους, έχει έρθει η ώρα να συναντήσουν το ταίρι τους.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω υδροχόος: Ο Πύργος Αντεστραμμένος
Δεν πρέπει να στηρίζεστε πλέον στη διαφυγή και την άρνηση. Ίσως νιώθετε υποσυνείδητα να καραδοκεί κάποιος κίνδυνος στη σχέση σας, αλλά φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να λιμνάσει άλλο. Ίσως επίσης να βιώνετε ακόμη τα αρνητικά ενός έντονου ταρακουνήματος. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να θρηνήσει και να ιαθεί. Ωστόσο μελετήστε τα μαθήματα που δίνει μια τέτοια δόνηση, έχετε τώρα την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πιο στέρεο.

ταρω ιχθύες: Ο Αυτοκράτορας
Η ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.
Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera