ταρω ερωτικες προβλέψεις 06/01 Παρασκευή

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλέψεις 06/01 Παρασκευή

ταρω κριός: Ο Ιεροφάντης Αντεστραμμένος
Εσάς και το ταίρι σας σάς έχει καταβάλει η συγκατάβαση. Αν μαλώνετε, θα είναι για μια τελετή γάμου που θα ικανοποιεί τις οικογένειες και των δυο σας. Είναι φυσικό να νιώθετε ανία μέσα στην καθημερινότητά σας, άρα πρέπει να βρείτε τρόπο να επιστρέψει ο ενθουσιασμός στη σχέση σας.

Οι αδέσμευτοι δυσκολεύονται να ζευγαρώσουν, γιατί δεν συνάδουν με τους «κανόνες» του περίγυρού τους. Πολλοί θεωρούν ότι χλευάζετε τους νόμους που εκείνοι υπηρετούν. Τώρα καλείστε να υποταχτείτε ή να αλλάξετε κοινωνικό κύκλο.

 

ταρω ταύρος: Η Σελήνη
Σήμερα καλείστε να θυμηθείτε ότι η αβεβαιότητα και το μυστήριο είναι υπαρκτές και απαραίτητες πτυχές της ζωής. Οι άνθρωποι και οι σχέσεις τους περνάνε από φάσεις, άλλοτε γεμάτες έκσταση και άλλοτε με ενοχλήσεις για το παραμικρό.
Αντίστοιχα μπορεί να αλλάζουν τα γούστα και οι διαθέσεις των συντρόφων.
Η Σελήνη υποδεικνύει επίσης την αγορά σπιτιού ή ότι θα γίνετε γονείς
Ενδέχεται να εξαπατηθείτε από έναν ερωτικό σύντροφο, είτε από τις δικές σας ελπίδες και τους φόβους σας. Οι αδέσμευτοι να δώσουν σημασία στα όνειρα και στο ένστικτό τους, ίσως τους οδηγήσουν στην εύρεση της αγάπης.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω δίδυμοι: Ο Διάβολος
Κάποια παγίδα ελλοχεύει, νιώθετε τη σχέση σας σαν φυλακή. Δεν βλέπετε πουθενά περιθώριο αλλαγής ή διαφυγής. Εσείς ή το ταίρι σας έχετε βυθιστεί στα χρέη ή κάποιον εθισμό, είτε νιώθετε παγιδευμένοι σε μια δουλειά που μισείτε. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν συνεχείς καβγάδες ή μια εμμονή με ένα άτομο που δεν είναι διαθέσιμο.
Το βέβαιο είναι ότι νιώθετε ανίσχυροι. Ωστόσο η κάρτα υποδεικνύει ότι υπάρχει διαφυγή, και ο περιορισμός σας είναι μια ψευδαίσθηση. Το θέμα είναι ότι η «θεραπεία» θα είναι εξαιρετικά επίπονη, γι’ αυτό επιλέγετε να εμμένετε σε ένα ψεύτικο προσωπείο…

ταρω καρκίνος: Ο Ήλιος
Ετοιμαστείτε να λάμψετε σήμερα! Εκπέμπετε γοητεία, μαγνητίζετε, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας θα σας ανοίξουν πόρτες. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε μεγάλες ταχύτητες. Οι δεσμευμένοι θα δείτε ότι το ταίρι σας θα σας βρίσκει ακαταμάχητους, και θα καταφέρετε να εξαλείψετε ακόμη και ανταγωνιστές σε αυτό τον τομέα. Θα μπορέσετε ήρεμα να υποδείξετε στο ταίρι τους την ανάγκη για σεβασμό.
Οι αδέσμευτοι θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε μια ρομαντική απόδραση σε έναν ηλιόλουστο προορισμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Ο Πύργος
Ένας κεραυνός που χτυπά τον Πύργο, ταράζει τα θεμέλιά του. Ίσως προκύψει τώρα ένα δυσχερές συμβάν – όπως ένα ατύχημα – ή μια συναισθηματική σύγκρουση μεταξύ συντρόφων. Καταπιεσμένος θυμός μπορεί να εκραγεί ξαφνικά και να συντρίψει την αρμονία. Σε προσωπικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει μια εσωτερική δόνηση. Θετικά στοιχεία που βλέπατε στον εαυτό σας, το ταίρι σας ή τη σχέση σας, ίσως αποδειχθούν ξαφνικά απατηλά. Επίσης συμβολίζει την απελευθέρωση και τη μεταμόρφωση, κάτι όμως που θα φανεί στα επακόλουθα του κεραυνού…
Για τους αδέσμευτους, έχει έρθει η ώρα να συναντήσουν το ταίρι τους.

ταρω παρθένος: Ο Τροχός της Τύχης
Προσεγγίζετε κάποιο μεταίχμιο στη ζωή σας, ίσως σας αποκαλυφθούν νέες πορείες στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Η τύχη θα σας συντροφεύει, και ίσως γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ραντεβού στα τυφλά.
Ο Τροχός της Τύχης φέρνει πάντα θετικές ειδήσεις, αλλά μόνο μετά από μεγάλη περίοδο δυσκολιών. Ίσως δεχθείτε πρόταση για νέα εργασία, ίσως βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ίσως νιώσετε έτοιμοι ξανά να αγαπήσετε μετά από ένα διαζύγιο ή έναν χωρισμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω ζυγός: Η Αρχιέρεια Αντεστραμμένη
Σήμερα εμπιστευθείτε την κρίση σας και μόνο, και μην αποκαλύψετε προσωπικά μυστικά σε άλλους. Ίσως άτομα του περιβάλλοντός σας να έχουν απώτερους στόχους, να σας κουτσομπολεύουν ή να προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια στη σχέση σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να κατευνάσετε τις ανασφάλειές σας και μην κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο! Μιλήστε με το ταίρι σας με ευαισθησία και ειλικρίνεια και μην κάνετε υποθέσεις για τα αισθήματά του.
Οι αδέσμευτοι πρέπει να βγουν από την απομόνωσή τους και να φορτίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες. Κανένα ταίρι δεν θα σας βρει στο σπίτι. Μην έχετε βλέψεις για αδιάφορα ή μη διαθέσιμα άτομα, γιατί θα πληγωθείτε.

ταρω σκορπιός: Ο Αυτοκράτορας Αντεστραμμένος
Υπάρχει μια ανισορροπία που αφορά την εξουσία και το καθήκον. Νιώθετε ότι η σχέση σας έχει καταστεί χαοτική, γιατί κανείς από τους δύο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ίσως πάλι ο ένας από τους δύο να θέλει να κυριαρχεί. Οι κανόνες της σχέσης χρειάζονται αναθεώρηση και αναβάθμιση. Ίσως και η σεξουαλική σας ζωή να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Η έλλειψη ισορροπίας και ισότητας θα επιφέρει συγκρούσεις, ίσως και τον χωρισμό. Αναρωτηθείτε αν έχετε καταπιέσει τα συναισθήματα και τον σεξουαλισμό σας. Έχετε υψώσει ασυναίσθητα ένα τείχος άρνησης σε κάποιες πτυχές της ζωής σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Η Αυτοκράτειρα
Σήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.
Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους.
Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο.
Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια εγκυμοσύνη.

ταρω αιγόκερως: Το Αστέρι Αντεστραμμένο
Η ζωή σας προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση, όμως κάτι σας κρατάει πίσω. Ο φόβος της απογοήτευσης λόγω των εμπειριών σας, δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ, αλλά η καρδιά σας δεν νιώθει την ελπίδα. Η επούλωση χρειάζεται χρόνο. Όσο αφορά τα ζευγάρια, ίσως ο ένας να αναζητά ανανέωση της σχέσης και ο άλλος χωρισμό.
Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν ένα άτομο που κουβαλά τις δικές του πληγές, άρα είναι και οι δύο διστακτικοί. Μπορεί να νιώσετε πιο ασφαλείς με μια φιλία αντί για το πάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω υδροχόος: Η Κρίση Αντεστραμμένη
Έχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή θα γίνουν απρόθυμες αποκαλύψεις. Ετοιμαστείτε για βίαιη αφύπνιση. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει το τέλος της σχέσης ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Η σχέση σας περνά δοκιμασία. Νιώθετε φόβο για επερχόμενες αλλαγές, ενώ οι συγκυρίες θα αποκαλύψουν σωρεία από ψέματα και απάτες. Μια τάση κριτικής ρίχνει σκιές στην ερωτική σας ζωή, είτε δικές σας διαστρεβλωμένες κρίσεις βλάπτουν τη σχέση σας.
Αυτή η κάρτα αποτελεί προειδοποίηση, να ξυπνήσετε πριν να είναι αργά.

ταρω ιχθύες: Ο Ερημίτης
Έχετε ανάγκη από ειλικρινή ενδοσκόπηση, θα ωφεληθείτε από λίγο χρόνο απομόνωσης. Τα ζευγάρια θα θυμηθούν να εκτιμούν τα καλά του συντρόφου τους αντί να κρίνουν τα ελαττώματά του.
Οι αδέσμευτοι καλούνται τώρα να σκεφτούν τις επιθυμίες τους από τον έρωτα και τι θέλουν από μία σχέση. Ίσως νιώθετε αυτάρκεις και δεν σας ενδιαφέρει το ρομάντζο. Ίσως πάλι θέλετε επανασύνδεση με μια πρώην σχέση. Και να μην ξαναφουντώσει η αγάπη, θα μάθετε τα αίτια του χωρισμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις