ταρω ερωτικες προβλέψεις 07/02 Τρίτη

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλέψεις 07/02 Τρίτη

ταρω κριός: Το 6 των Πεντάκτινων
Λένε ότι δείχνει φροντίδα το να μοιράζεσαι. Εσείς σήμερα καλείστε να μοιραστείτε την ευημερία σας με άλλους. Δεν έχεις σημασία αν θα κάνετε μια χρηματική δωρεά ή θα προσφέρετε μια χείρα βοηθείας σε άλλους. Η ουσία είναι αυτό που ζητά ο κύκλος της ζωής: δούναι και λαβείν. Μην σας απασχολήσει αν θα εκτιμηθεί η γενναιοδωρία σας, το σύμπαν ξέρει να εκτιμά.

ταρω ταύρος: Ο Κρεμασμένος
Αν η διάθεσή σας αυτή την περίοδο είναι να προχωρήσετε μπροστά, η ζωή έρχεται να ανάψει ένα κόκκινο φως στην πορεία σας σήμερα. Αντί να πατήσετε το γκάζι, καλείστε να μελετήσετε τους οιωνούς. Όσο κι αν σας αποθαρρύνει αυτό, ο καλύτερος δρόμος είναι να ενδίδετε στις παρούσες δυνάμεις. Υπάρχει κάποιο μάθημα που πρέπει να πάρετε πριν προχωρήσετε, εντοπίστε το.

 

ταρω δίδυμοι: Το 2 των Ράβδων
Στροβιλίζετε μια ιδέα στο μυαλό σας; Σήμερα καλείστε να βρείτε έναν «σύμμαχο», για να την βγάλετε πλέον από το μυαλό σας και να την γνωστοποιήσετε. Είναι ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, με δεδομένο ωστόσο ότι δεν θα διστάσετε να δουλέψετε σκληρά. Αξιοποιήστε τη δύναμή σας για να κάνετε πράξη τις ιδέες σας.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 8 των Ράβδων
Αν περνούσατε δυσκολίες τελευταία, το σύμπαν σας ενημερώνει ότι όλα πλέον θα αλλάξουν. Σημαντικές επαφές θα σας προσεγγίζουν εντελώς αναπάντεχα, μέσω τηλεφώνου είτε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Όλα θα τείνουν να πάρουν από πάνω σας την αβεβαιότητα που σας βασανίζει. Αν πάλι το τηλέφωνό σας δεν χτυπά, δοκιμάστε να κάνετε εσείς κάποιες σημαντικές επικοινωνίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Ο Κόσμος
Η σημερινή μέρα σας καλεί να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να τα παρουσιάσετε σε ευρύτερο κοινό. Τολμήστε μάλιστα να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας προωθήσουν και μην χάνετε την πίστη σας στην ανώτερη δύναμη που φροντίζει για όλους. Εμπιστευτείτε ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος.

ταρω παρθένος: Ο Τροχός της Τύχης
Κάποιες φορές κάθεστε εσείς στο τιμόνι της ζωής σας, άλλες φορές όχι. Αυτή η κάρτα έρχεται να σας πει ότι οι δυνάμεις της τύχης έχουν σήμερα τα ηνία! Μπορεί αυτή η απώλεια ελέγχου να σας φέρνει άγχος και φόβο, όμως καλείστε να εμπιστευθείτε τη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Όλα είναι προδιαγεγραμμένα, ακόμη κι αν τώρα φαντάζουν αλλόκοτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω ζυγός: Το 5 των Ξιφών
Αν έχετε την αίσθηση ότι τα χάνετε σήμερα, να θυμάστε ότι κάθε δυσκολία έρχεται για κάποιο λόγο. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει, αν εξοπλίζεστε για μια πιθανή επίθεση. Προσέξτε μόνο να μην πάτε γυρεύοντας, σε μια κατάσταση που κανείς δεν έχει πρόθεση να αντιδικήσει… Η σημερινή σας πρόκληση είναι να παραμείνετε σε επαγρύπνηση.

ταρω σκορπιός: Το 10 των Ράβδων
Το μήνυμα της σημερινής μέρας είναι «τόσο κοντά, κι όμως τόσο μακριά»… Το ευχάριστο νέο είναι ότι κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει σκληρά, είναι πλέον έτοιμο να βγει στην επιφάνεια. Το αρνητικό σημείο σε αυτό, είναι ότι η δουλειά που υπολείπεται σας φαίνεται τεράστια. Είστε τόσο κουρασμένοι, που σας είναι εύκολο να τα παρατήσετε. Μην το κάνετε τώρα! Η απόσταση από τον τερματισμό είναι μικρή και μπορείτε να την διανύσετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Ο Αυτοκράτορας
Αναρωτιέστε αν είστε έτοιμοι ή αν έχετε τα φόντα να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ο Αυτοκράτορας έρχεται σήμερα να σας παροτρύνει να αξιοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν αυτή η σκέψη σας φοβίζει, αναζητήστε ένα έμπειρο άτομο που θα σταθεί στο πλάι σας. Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να επικρατήσετε!

ταρω αιγόκερως: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Αυτή είναι μια κάρτα που θέλει να σας τονίσει να διατηρείτε ρεαλισμό στα όνειρά σας. Σκεφτείτε όσα θέλετε πραγματικά και ουσιαστικά. Αν υπάρχει κάποια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με την πραγματικότητα της αγοράς, είναι το παρόν! Εναλλακτικά, ίσως αρκεί να θυμηθείτε όσους ισορρόπησαν την καλλιτεχνική τους αξιοπρέπεια με την παγκόσμια επιρροή. Πάρτε τα μαθήματα που πρέπει από αυτούς.

zwdia

ταρω υδροχόος: Η Αυτοκράτειρα
Αυτή η κάρτα έρχεται σήμερα να σας επισημάνει ότι υπάρχει κάτι μέσα σας που το κυοφορείτε πολύ καιρό τώρα. Μπορεί να είναι έτσι ρεαλιστικά, μπορεί να είναι και μεταφορικό. Όπως και να ‘χει, είναι πλέον απόλυτα έτοιμο να δει το φως του ήλιου. Ετοιμαστείτε, προχωρήστε, ανθίστε!

ταρω ιχθύες: Το 9 των Κυπέλλων
Τι είναι αυτό που λαχταράτε πιο πολύ; Αγάπη; Οικονομική ευημερία; Συναισθηματική πληρότητα; Ό,τι κι αν είναι αυτό που ποθείτε, σήμερα θα έρθει στον δρόμο σας με τον πιο αρμονικό τρόπο. Εσείς αρκεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να βυθιστεί στην απόλυτη ικανοποίηση, να ευχαριστήσει το σύμπαν και να μοιραστεί την καλή τύχη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia