ταρω ερωτικες προβλέψεις 07/05 Κυριακή

taro-mythoi-alitheies

ταρω ερωτικες προβλέψεις 07/05 Κυριακή

ταρω κριός: Το 5 των Κυπέλλων
Τη μέρα σας θα διέπει κάποια θλίψη, ίσως και λίγη ατυχία. Θα είναι καλύτερα να μην ασχοληθείτε με τεχνικά θέματα του σπιτιού, γιατί ενδέχεται να προκύψουν ατυχήματα. Στον εργασιακό χώρο επίσης, ένα εγχείρημά σας δεν εξελίσσεται όσο θετικά θα θέλατε. Δώστε περισσότερη σημασία στην ομαλή σχέση σας με υψηλά ιστάμενους.

ταρω ταύρος: Η Σελήνη
Η σημερινή μέρα ενδέχεται να συνοδεύεται από κάποιους φόβους και ανησυχίες, συναισθήματα που θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά και να εντοπίσετε την πηγή τους. Κάποιες δυσχερείς ειδήσεις ίσως να φτάσουν ως εσάς. Δεν πρέπει να τις αφήσετε να σας αποθαρρύνουν ως προς τους στόχους σας, γι’ αυτό συνεχίστε την πορεία σας απρόσκοπτα και με εστιασμένη προσοχή.

 

ταρω δίδυμοι: Το 9 των Κυπέλλων
Μια πολύ θετική μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς, που θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Απολαύστε και αξιοποιήστε τη φιλική διάθεση, με την οποία θα σας προσεγγίζουν τα άτομα του επαγγελματικού αλλά και του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η κοινωνική σας ζωή θα δεχθεί επίσης μια αίσια ώθηση, καθώς κάποια πρόσκληση που θα λάβετε θα έχει πολλά θετικά να σας αποδώσει.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 3 των Πεντάκτινων
Σήμερα θα χρειαστεί να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Να είστε προετοιμασμένοι για δοκιμασίες ή ελέγχους, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην ενημερωθείτε εκ των προτέρων. Φροντίστε για την ομαλή εξέλιξη της σημερινής ημέρα, για να ακολουθήσουν αρκετά θετικά στο μέλλον – μέχρι και μια προαγωγή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω λέων: Ο Άσος των Κυπέλλων
Είναι πιθανό να βρίσκεστε σε μια φάση αλλαγής του επαγγελματικού σας προσανατολισμού ή καλείστε να κάνετε κάποιες επιλογές στα επαγγελματικά σας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να καταλήξετε, χωρίς να αποκλείεται να σας συναντήσει η πρόταση για την εργασία των ονείρων σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά σήμερα γιατί η τύχη θα είναι δίπλα σας – αλλά πρέπει να την αναγνωρίσετε για να αδράξετε την ευκαιρία!

ταρω παρθένος: Η Κρίση
Ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που έχετε να δείτε καιρό, σήμερα θα έρθει σε επαφή μαζί σας. Ένα αντικείμενο που θεωρούσατε ότι είχατε χάσει και σας έλειπε πολύ, σήμερα θα το βρείτε. Προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει, σήμερα θα λυθούν ως διά μαγείας από μόνα τους. Αυτή η ιδιαίτερη μέρα διέπεται από θεϊκή δύναμη, που θα σας φέρει ανακούφιση και απελευθέρωση από παλιές πρακτικές.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγός: Το 5 των Πεντάκτινων
Ένα κλίμα αβεβαιότητας και πίεσης ίσως να επικρατήσει σήμερα στο περιβάλλον σας, που ενδέχεται να οφείλεται σε μειωμένη δική σας δραστηριότητα σε πνευματικό ή σωματικό επίπεδο. Το στάδιο αυτό θα περάσει γρήγορα, γι’ αυτό προσπαθήστε να το χειριστείτε με ψυχραιμία και ελαστικότητα. Η μέρα ίσως φέρει κάποιες επαγγελματικές δυσχέρειες ή απώλειες, ενώ είναι πιθανό να πιεστείτε λίγο οικονομικά.

ταρω σκορπιός: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Ένα ευφυές και επινοητικό άτομο θα σας προσεγγίσει σήμερα, και θα σας δώσει κάποια πολύτιμη συμβουλή ή μια πολύ καλή πρόταση. Θα είναι συνετό να ακούσετε τι έχει να σας πει, γιατί θα σας ωφελήσει. Ακόμη κι αν δεν κατανοήσετε αμέσως σε ποιο τομέα της ζωής σας θα αναφέρετε η συμβουλή του, ακολουθήστε τη για να προοδεύσετε. Σύντομα θα σας αποκαλυφθεί η σημασία του.

ταρω τοξότης: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με ένα ευαίσθητο άτομο ανδρικού φύλου, που θα σας βοηθήσει πολύ με ένα πρόβλημά σας. Ίσως να πρόκειται για έναν γιατρό ή θεραπευτή – αν το πρόβλημά σας είναι σωματικό, είτε για έναν δάσκαλο ή μέντορα – αν το πρόβλημα είναι πνευματικό. Η ισορροπία και η διαύγεια αυτού του ατόμου θα σας κάνει να νιώσετε προστατευμένοι όσο αφορά τα αισθήματά σας.

ταρω αιγόκερως: Ο Ιεροφάντης
Η μέρα θα ξεκινήσει λίγο ιδιόρρυθμα για εσάς, με μικρές ανησυχίες ή ταλαιπωρίες. Προσπεράστε τις, με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και στις επιλογές ζωής που έχετε κάνει. Τα εμπόδια προκύπτουν για να τα χειρίζεστε και να τα ξεπερνάτε. Προκειμένου να μείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας, σήμερα προτιμήστε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας.

ταρω υδροχόος: Ο Αυτοκράτορας
Σήμερα καλείστε να βγείτε από το καβούκι σας και να περάσετε χρόνο στον ήλιο και τη φύση. Θα δείτε ότι αυτό θα ανανεώσει το σκεπτικό σας και τις ιδέες σας, χαλαρώνοντας το σώμα και το πνεύμα σας. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή πορεία. Συνεχίστε την καλή δουλειά για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν.

ταρω ιχθύες: Το 7 των Ράβδων
Σήμερα υποστηρίξτε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Είναι πιθανό να δεχθούν επίθεση κάποια από τα «κεκτημένα» σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας για να αντεπεξέλθετε. Μην εμπλακείτε σε διαφωνίες ή συγκρούσεις και μην προσπαθήσετε να λειτουργήσετε δόλια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia