ταρω ερωτικες προβλέψεις 09/01 Δευτέρα

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλέψεις 09/01 Δευτέρα

ταρω κριός: Ο Ήλιος Αντεστραμμένος
Σήμερα ίσως να νιώθετε μόνοι και απελπισμένοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος περιστρέφετε γύρω από εσάς. Ό,τι κι αν ισχύει, μειώνει τις πιθανότητές σας για ένα νέο ρομάντζο. Οι προσπάθειες προσέγγισης ατόμων με χιούμορ, θα πέσουν στο κενό. Μην περιμένετε να ακούσετε το κάθετο «όχι», για να καταλάβετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται.
Αν υπάρχει σχέση, ενδέχεται το ένα μέλος να χαίρει εκτίμησης και φροντίδας και το άλλο να νιώθει ότι είναι στη σκιά. Η σεξουαλική έλξη έχει θαμπώσει. Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

ταρω ταύρος: Το Αστέρι Αντεστραμμένο
Η ζωή σας προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση, όμως κάτι σας κρατάει πίσω. Ο φόβος της απογοήτευσης λόγω των εμπειριών σας, δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ, αλλά η καρδιά σας δεν νιώθει την ελπίδα. Η επούλωση χρειάζεται χρόνο. Όσο αφορά τα ζευγάρια, ίσως ο ένας να αναζητά ανανέωση της σχέσης και ο άλλος χωρισμό.
Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν ένα άτομο που κουβαλά τις δικές του πληγές, άρα είναι και οι δύο διστακτικοί. Μπορεί να νιώσετε πιο ασφαλείς με μια φιλία αντί για το πάθος.

 

ταρω δίδυμοι: Η Αρχιέρεια
Η συμβουλή για σήμερα είναι να ακούσετε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Να δίνετε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.
Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, οργανώστε την κρεβατοκάμαρά σας. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Η Δικαιοσύνη Αντεστραμμένη
Έχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή ανεπιθύμητες ξαφνικές αποκαλύψεις. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει ότι λήγει τη σχέση ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Φοβάστε την αίσθησή σας για επερχόμενες αλλαγές. Μια σειρά συγκυριών θα αποκαλύψει ψέματα και απάτες. Οι επικρίσεις ρίχνουν σκιές στη σχέση σας, είτε από τρίτους είτε από δικές σας παρερμηνείες.
Συχνά αυτή η κάρτα απαιτεί να αφυπνιστείτε, πριν να είναι αργά.

ταρω λέων: Η Κρίση
Θα βιώσετε μια περίοδο αφύπνισης στο ρομαντικό πεδίο, μετά από μακρό διάστημα «νάρκης». Η ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας θα αναζωπυρωθεί, και θα νιώσετε να σοβαρεύουν περισσότερο τα αισθήματά σας. Η μέρα σας φέρνει συγχρονισμό και εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ζωής, από γάμο ή την απόκτηση παιδιών, μέχρι τη μετοίκιση σε άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις.
Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δουν να ανθίζει ένα ρομάντζο, και ίσως νιώσετε να γνωρίζεστε με το άλλο άτομο από πάντα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω παρθένος: Η Δύναμη Αντεστραμμένη
Κάπου υπάρχουν ανισορροπίες στη σχέση σας, κάποιες σκιώδεις πλευρές και επιβολές ισχύος δικές σας ή του ετέρου σας ήμισυ. Ακόμη και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες δεν ταυτίζονται χρονικά. Ο εγωισμός και η περηφάνια υψώνουν τείχη, διαφωνείτε για οικονομικά θέματα. Αντί να μην αντιδράτε ή να βγάζετε θυμό, θα έπρεπε να χειρίζεστε τη σχέση σας με ωριμότητα.
Οι αδέσμευτοι είναι προσηλωμένοι σε μια παλιά σχέση, κι αυτό τους εμποδίζει να προχωρήσουν την προσωπική τους ζωή. Μην φτάσετε στο σημείο να είστε με ένα άτομο που δεν εκτιμάτε, προκειμένου να αποφύγετε τη μοναξιά.

ταρω ζυγός: Ο Κρεμασμένος Αντεστραμμένος
Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι έχουν στερέψει οι επιλογές και η ελπίδα σας. Μέσα στη σχέση σας ο ένας νιώθει ως μάρτυρας, που υπηρετεί τον άλλον ο οποίος δεν εκτιμά τις προσπάθειες. Έχετε βαλτώσει κι ίσως κάπου ελλοχεύουν εθισμοί και αυταπάτες… Επιλέγετε ωστόσο να μην βλέπετε τα σημάδια εξάρτησης από ουσίες ή τζόγο. Φοράτε τα ροζ γυαλιά σας, για να μην βλέπετε τα ψέματα του άλλου. Είναι επιτακτική η ανάγκη να βγείτε από την παθητικότητα, ακόμη κι αν αυτή σημαίνει επίπονες ρήξεις και λήξεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω σκορπιός: Η Αρχιέρεια Αντεστραμμένη
Σήμερα εμπιστευθείτε την κρίση σας και μόνο, και μην αποκαλύψετε προσωπικά μυστικά σε άλλους. Ίσως άτομα του περιβάλλοντός σας να έχουν απώτερους στόχους, να σας κουτσομπολεύουν ή να προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια στη σχέση σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να κατευνάσετε τις ανασφάλειές σας και μην κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο!

Μιλήστε με το ταίρι σας με ευαισθησία και ειλικρίνεια και μην κάνετε υποθέσεις για τα αισθήματά του.
Οι αδέσμευτοι πρέπει να βγουν από την απομόνωσή τους και να φορτίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες. Κανένα ταίρι δεν θα σας βρει στο σπίτι. Μην έχετε βλέψεις για αδιάφορα ή μη διαθέσιμα άτομα, γιατί θα πληγωθείτε.

ταρω τοξότης: Ο Θάνατος
Μην αντιδράτε με φόβο, αυτή είναι μια θετική κάρτα για τα ταρώ γιατί δηλώνει το απαραίτητο πρώτο βήμα για μια μεταμόρφωση. Μπορεί να μεταμορφωθεί η σχέση σας, αλλάζοντας ρόλους εντός ή εκτός σπιτιού. Ίσως να πεθαίνουν οι ψευδαισθήσεις για τη σχέση και να τα βλέπετε όλα στη ρεαλιστική τους μορφή. Δεν αποκλείεται να χωρίσετε και έτσι να ανοίξει η πόρτα για να βρείτε το καρμικό σας ταίρι. Ίσως πρέπει πλέον να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες που πληγώνουν τη σχέση σας. Το μήνυμα πάντως είναι να αποδεχθείτε την αλλαγή με ευγνωμοσύνη.

zodia-zvdia-75

ταρω αιγόκερως: Ο Τρελός Αντεστραμμένος
Να κοιτάτε πριν κάνετε τα άλματά σας, αν δεν θέλετε να βρεθείτε πεσμένοι ανάσκελα! Η προσοχή είναι απαραίτητη σήμερα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί θα τις μετανιώσετε, μην μιλάτε παρορμητικά και απερίσκεπτα. Αποδεχθείτε τα λάθη που κάνατε σε πρότερες σχέσεις, προκειμένου να μην τα επαναλάβετε. Το σύμπαν στέλνει σήμερα σε δεσμευμένους και αδέσμευτους, μια σειρά πειρασμούς που θα σας παρασύρουν σε ντροπιαστικά λάθη. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε ώριμες αντιδράσεις, αντί να εμμένετε στην πρακτική του Πίτερ Παν – του αιώνιου έφηβου, απρόθυμου να αναλάβει ευθύνες.

ταρω υδροχόος: Ο Τροχός της Τύχης Αντεστραμμένος
Όταν η τύχη και η επίτευξη βγαίνουν αντεστραμμένες, σημαίνει ότι τα σχέδιά σας για ευτυχία θα αποτύχουν ή θα αναβληθούν, ίσως και για λόγους υγείας ή οικονομικών δυσχερειών. Δεν αποκλείεται να αναβληθεί και ένας γάμος γι’ αυτούς τους λόγους. Δώστε σημασία στους χρόνους σήμερα, γιατί φαινομενικά ασήμαντες αναβολές ίσως υποδεικνύουν βαθύτερα προβλήματα. Ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι σας έχει κουράσει μια σχέση, που θεωρούσατε ότι θα διαρκέσει για πάντα. Συχνά αυτή η κάρτα φωτίζει αρνήσεις ή καθυστερημένη αποδοχή μιας άβολης αλήθειας.

ταρω ιχθύες: Ο Αυτοκράτορας
Η ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.
Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia