ταρω ερωτικες προβλέψεις 09/02 Πέμπτη

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλέψεις 09/02 Πέμπτη

ταρω κριός: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Η Βασίλισσα έρχεται να σας εφοδιάσει σήμερα με μια πληθώρα ευκαιριών, προκειμένου να επιδείξετε την ευφυΐα σας στον επαγγελματικό τομέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θαμπώσετε όλους τους «ανταγωνιστές» σας – και φροντίστε να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να τους κάνετε συμμάχους σας μακροπρόθεσμα. Όπως και να ‘χει, οι σπουδαίες κινήσεις χρειάζονται πίσω τους μια σπουδαία ομάδα!

ταρω ταύρος: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Από σήμερα θα ανοίξει ένας νέος κύκλος για τη ζωή σας, ένας κύκλος που θα είναι αισθητά πιο υποστηρικτικός όσο αφορά την υλική ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε την κίνησή σας αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα εργασία, μια αλλάξετε σπίτι, να κάνετε οποιαδήποτε πρόοδο. Αξιοποιήστε τη γενναιοδωρία του σύμπαντος!

 

ταρω δίδυμοι: Το 3 των Ξιφών
Κάποιες φορές η ζωή γίνεται σκληρή, όμως ξέρουμε ότι οι δυσκολίες προκύπτουν πάντα για κάποιο λόγο. Άλλες φορές πάλι γινόμαστε υπερευαίσθητοι για πράγματα που μας πλήγωσαν στο παρελθόν – γιατί πάντα θέλουμε αιτίες για να παραπονιόμαστε ότι το σύμπαν μας φέρεται άδικα. Η πρόκληση για εσάς σήμερα είναι να συνειδητοποιήσετε σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκετε. Πρέπει πλέον να μετατρέψετε τη θλίψη σας σε κατανόηση.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Ο Τρελός
Αν νιώθετε την παρόρμηση να κάνετε κάτι εξωφρενικό, αυτή η κάρτα έρχεται να σας προτείνει να το τολμήσετε σήμερα! Φροντίστε όμως να μην πηδήξετε από έναν γκρεμό, χωρίς να φοράτε αλεξίπτωτο – αν το πιάνετε το υπονοούμενο… Βάλτε στη βαλίτσα σας για το ταξίδι στο καινούργιο όλα όσα θα χρειαστείτε, για να μην βρεθείτε απροετοίμαστοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω λέων: Η Δύναμη
Η Έλινορ Ρούσβελτ υποστήριζε ότι «η γυναίκα είναι σαν το φακελάκι του τσαγιού. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατό είναι, μέχρι να το βάλεις σε καυτό νερό»! Όποιο κι αν είναι το φύλο σας, το βέβαιο είναι ότι τον τελευταίο καιρό λουστήκατε πολύ καυτό νερό και ξεπεράσατε το σημείο βρασμού σας. Το ευχάριστο είναι ότι είστε πλέον αρκετά δυνατοί, ώστε να δαμάσετε όσα σας φοβίζουν!

ταρω παρθένος: Το 3 των Κυπέλλων
Ετοιμαστείτε για πολλές χαρές, καθώς η σημερινή μέρα θα είναι από αυτές που σας μένουν αξέχαστες! Τα ευχάριστα θα σας προσεγγίσουν σε ένα οικογενειακό τραπέζι, μια συνάντηση με φίλους ή μέσω μιας ευπρόσδεκτης είδησης. Φροντίστε να πιείτε όλο το ποτήρι της απόλαυσης, γιορτάστε το!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγός: Το 2 των Ξιφών
Σήμερα έχετε να αντιμετωπίσετε μια πρόκληση: να κηρύξετε εκεχειρία σε μια προβληματική κατάσταση. Διατηρήστε την πίστη σας ότι μπορεί να διορθωθεί, απλώς αυτό δεν θα γίνει άμεσα. Κάποιες φορές δεν αρκεί η μετριότητα, είναι σαν να βάζετε επίδεσμο σε ένα τραύμα που απαιτεί ράμματα. Άλλες φορές πάλι, το μέτριο είναι το καλύτερο που μπορείτε να έχετε. Λειτουργήστε με ηρεμία.

ταρω σκορπιός: Το 4 των Ξιφών
Κάποιες φορές οφείλετε να προχωρήσετε μπροστά, παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές πάλι, δεν είναι απαραίτητο. Μια τέτοια μέρα θα είναι η σημερινή, καθώς το επιβεβλημένο για εσάς είναι να επουλώσετε τις πληγές που έχετε στην ψυχή και το σώμα σας. Σήμερα καλείστε να βρείτε ισορροπία, με την αποστασιοποίηση από την καθημερινότητά σας.

ταρω τοξότης: Ο Αυτοκράτορας
Αναρωτιέστε αν είστε έτοιμοι ή αν έχετε τα φόντα να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ο Αυτοκράτορας έρχεται σήμερα να σας παροτρύνει να αξιοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν αυτή η σκέψη σας φοβίζει, αναζητήστε ένα έμπειρο άτομο που θα σταθεί στο πλάι σας. Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να επικρατήσετε!

zwdia-768

ταρω αιγόκερως: Το 9 των Ράβδων
Θεωρείτε ότι εργάζεστε πολύ σκληρά για πολύ καιρό, άρα θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχετε να επιδείξετε ένα αποτέλεσμα. Δεν έχετε όμως. Είστε τόσο εξουθενωμένοι σε αυτό το στάδιο, που σκέφτεστε σοβαρά να τα παρατήσετε όλα! Μην το κάνετε. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να φροντίσετε τις «πληγές» σας, πριν συνεχίσετε την πορεία σας. Ο τερματισμός είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε.

ταρω υδροχόος: Το 7 των Πεντάκτινων
Λένε ότι η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι σε καθετί. Σε αυτή τη φάση βρίσκεστε εσείς αυτή τη στιγμή, αναμένοντας την εξέλιξη ενός σχεδίου σας. Είναι δεδομένο ότι αυτό το στάδιο δεν είναι το πιο ευχάριστο σε κάθε κύκλο δημιουργίας, καθώς απαιτεί πίστη ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Αυτή η κάρτα έρχεται να σας καθησυχάσει, επειδή η αναμονή σας πλησιάζει στο τέλος της. Στο μεταξύ εσείς περιποιηθείτε λίγο τον εαυτό σας, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ταρω ιχθύες: Το 8 των Πεντάκτινων
Μέρα χαράς η σημερινή, καθώς θα μπορείτε πλέον να εστιάσετε στην ουσία των σημαντικών θεμάτων σας. Προχωρήστε ζωηρά και θα εκπληρώσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε μόνο να αποζημιωθείτε για όλο τον αξιόλογο κόπο που έχετε καταβάλει. Αν δεν λαμβάνετε την υλική αναγνώριση που θα θέλατε, είναι καιρός να σκεφτείτε την αναζήτηση νέας εργασίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia