ταρω ερωτικες προβλέψεις 09/05 Τρίτη

ταρω ερωτικες προβλέψεις 09/05 Τρίτη

ταρω κριός: Το 8 των Ξιφών
Κάποιοι περιορισμοί θα σας τεθούν σήμερα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αν αναρωτιέστε τους λόγους που συνέβη αυτό, αναλογιστείτε πόσο πραγματικά εργάζεστε και πόσο σπαταλάτε χρόνο σε άλλες δραστηριότητες (στο διαδίκτυο ή σε άλλα γραφεία…). Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα είναι να αναβάλετε για λίγες μέρες τα μεγαλεπήβολα σχέδια. Αυτό είναι ένα χρονικό διάστημα με κάποιες προκλήσεις που θα κληθείτε να χειριστείτε, με σκληρή δουλειά και ψυχραιμία.

ταρω ταύρος: Ο Ακόλουθος των ράβδων
Σήμερα σας αναμένει μια πολύ καλή πρόταση ή μια εξαιρετική ευκαιρία. Να έχετε ανοικτά τα μάτια και τα αφτιά σας για να την αδράξετε αμέσως, γιατί θα εξελιχθεί προς όφελός σας. Η μέρα ενδείκνυται για ρίσκα γενικότερα, μιας και η θεά της τύχης είναι με το μέρος σας.

 

ταρω δίδυμοι: Ο Άσος των Κυπέλλων
Η μέρα είναι ιδανική για να πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις, όσο αφορά κάποιους προβληματισμούς σας. Ταλαντεύεστε ανάμεσα στην αλλαγή καριέρας ή την επιλογή μίας; Σήμερα ίσως σας προσεγγίσει η πρόταση των ονείρων σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας για να την εντοπίσετε και να την αξιοποιήσετε.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Η Δικαιοσύνη
Μέρα κρίσης θα είναι η σημερινή για εσάς, προς ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Κάποια απόφαση καλείστε να πάρετε, για την οποία πρέπει να φανείτε αντικειμενική και να παραμερίσετε το συναίσθημα. Λάβετε υπόψιν σας ότι εσείς και μόνο είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις επιλογές σας. Γι’ αυτό αποφύγετε σήμερα να ρίξετε ευθύνες σε άλλους, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Η Δύναμη
Εξαιρετική θα είναι αυτή η μέρα για εσάς, καθώς θα διέπεστε από την απόλυτη δύναμη σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Θα έχετε επιτυχία σε ό,τι κι αν καταπιαστείτε, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε στις κινήσεις σας σήμερα, είναι να παραμείνετε ρεαλιστές και να εντάξετε το πάθος στα προσωπικά σας θέματα.

ταρω παρθένος: Το 5 των Ράβδων
Κάποια πρόκληση θα σας προσεγγίσει σήμερα, που καλείστε να τη χειριστείτε για να αποδείξετε την αξία σας. Δεν έχει σημασία αν θα βγείτε κερδισμένοι από αυτή, σημασία έχει η εμπειρία από το μάθημα που θα πάρετε και θα ενισχύσει την πρόοδό σας. Τολμήστε να ρισκάρετε ένα μικρό ποσό σήμερα, σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

ταρω ζυγός: Το 10 των Ξιφών
Μια αίσθηση κούρασης και θλίψης θα σας διέπει σήμερα, εξαιτίας ενός προβλήματος που σας βαραίνει. Είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε από αυτό, παίρνοντας την απόφαση να αλλάξετε οπτική. Να ξέρετε ότι εσείς οι ίδιοι ορίζετε τα συναισθήματά σας, γι’ αυτό δεν θα νιώσετε καλύτερα αν δεν κάνετε τις καίριες κινήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω σκορπιός: Το 4 των Ράβδων
Σήμερα καλείστε να επιστρατεύσετε την κοινωνικότητά σας. Βρεθείτε με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε, γιατί κάποιες από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Η μέρα ενδείκνυται για επενδύσεις. Η ασφάλεια και η ισορροπία που σας διέπει αυτή την εποχή, είναι τα όπλα σας για να αντεπεξέλθετε σε κρίσιμες συγκυρίες.

ταρω τοξότης: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Κάποιες σημαντικές συμβουλές ή πληροφορίες θα φτάσουν σε εσάς σήμερα, από μια γυναίκα με ιδιαίτερη σοφία. Ακούστε τι έχει να σας πει, γιατί θα ωφελήσει την περαιτέρω πορεία σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα λόγια της θα σας ενισχύσουν και στα προσωπικά σας, ακόμη κι αν δεν το συνειδητοποιήσετε άμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω αιγόκερως: Ο Αυτοκράτορας
Σήμερα καλείστε να βγείτε από το καβούκι σας και να περάσετε χρόνο στον ήλιο και τη φύση. Θα δείτε ότι αυτό θα ανανεώσει το σκεπτικό σας και τις ιδέες σας, χαλαρώνοντας το σώμα και το πνεύμα σας. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή πορεία. Συνεχίστε την καλή δουλειά για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν.

ταρω υδροχόος: Το 4 των Κυπέλλων
Η σημερινή μέρα θα είναι λίγο δυσχερής για εσάς, καθώς θα σας διέπει πείσμα και εγωισμός που θα σας κάνουν ευκολόθικτους. Βάλτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τη σκέψη ότι τέτοιες μέρες έρχονται και παρέρχονται, χωρίς να εμείνετε πολύ στα γεγονότα τους. Το σημαντικό είναι να κρατήσετε ανοικτά τα μάτια σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες και τις προσφορές που θα έρθουν στο δρόμο σας.

ταρω ιχθύες: Το 7 των Πεντάκτινων
Μια ευχάριστη μέρα σας περιμένει σήμερα. Στον επαγγελματικό τομέα να αναμένετε να λάβετε πολλές επιβραβεύσεις, χωρίς να αποκλείεται και ένα οικονομικό όφελος. Φυσικά αυτή η επιτυχία οφείλεται στη σκληρή δουλειά που έχετε ήδη καταβάλει. Η προσωπική σας ζωή επίσης θα είναι εξαιρετικά ευοίωνη και δημιουργική. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε κάποιο χόμπι σας, καθώς το σύμπαν σας καλεί να απολαύσετε τη μέρα και να χαλαρώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia