ταρω ερωτικες προβλέψεις 10/02 Παρασκευή

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλέψεις 10/02 Παρασκευή

ταρω κριός: Ο Ιππότης των Ξιφών
Τι είναι αυτό που σας περιορίζει τον τελευταίο καιρό; Μπορεί να είναι ένα άτομο, μια κατάσταση, μια δύναμη της φύσης. Ό,τι κι αν είναι, πρέπει να το λήξετε σήμερα άπαξ δια παντός! Υψώστε το ανάστημά σας και υποβάλετε τις σωστές ερωτήσεις, για να λάβετε τις σωστές πληροφορίες. Έφτασε η στιγμή να χρησιμοποιήσετε το σπαθί σας, για να κόψετε κάθε γόρδιο δεσμό!

ταρω ταύρος: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Σήμερα η Μητέρα Γη σας καλεί, ζητώντας σας να αλλάξετε τις πρακτικές σας για να φέρετε περισσότερη αρμονία μέσα στο σπιτικό σας. Αυτό μπορεί να αφορά τη φροντίδα της οικογένειάς σας, την αλλαγή διακόσμησης στους χώρους σας, είτε την περιποίηση του εαυτού σας. Η πρόκληση για εσάς σήμερα είναι να βρείτε εκείνους τους τρόπους που θα ενεργοποιήσουν την ηρεμία μέσα σας και στο περιβάλλον σας.

 

ταρω δίδυμοι: Ο Διάβολος
Μήπως έχετε μια απόκοσμη αίσθηση σήμερα, σαν κάτι να κεντρίζει τη σκοτεινή πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια; Όπως έλεγε ο Όσκαρ Ουάιλντ, «ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από έναν πειρασμό, είναι να του παραδοθείτε άνευ όρων»! Ενδώστε λοιπόν και απολαύστε το, χωρίς όμως να το παρακάνετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να θυμάστε ότι τον έλεγχο τον έχετε εσείς. Διαφορετικά ίσως κληθείτε να πληρώσετε βαρύ τίμημα.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 4 των Κυπέλλων
Ένα ποτηράκι κρασί, κάνει το αίμα να κυλά πιο γρήγορα. Το δεύτερο ποτήρι, κάνει τον κόσμο πιο όμορφο και αισιόδοξο. Από το τέταρτο ποτήρι και μετά όμως, έρχεται το μεθύσι. Τι διδάσκει αυτή η παραβολή; Ότι κάποιες φορές η υπερβολή σε κάτι καλό, αλλοιώνει τη θετική του φύση. Σήμερα επιλέξτε την μετριοπάθεια για σύντροφό σας…

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω λέων: Η Δύναμη
Η Έλινορ Ρούσβελτ υποστήριζε ότι «η γυναίκα είναι σαν το φακελάκι του τσαγιού. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατό είναι, μέχρι να το βάλεις σε καυτό νερό»! Όποιο κι αν είναι το φύλο σας, το βέβαιο είναι ότι τον τελευταίο καιρό λουστήκατε πολύ καυτό νερό και ξεπεράσατε το σημείο βρασμού σας. Το ευχάριστο είναι ότι είστε πλέον αρκετά δυνατοί, ώστε να δαμάσετε όσα σας φοβίζουν!

ταρω παρθένος: Ο Ιεροφάντης
Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας – και θα έχετε απόλυτο δίκιο. Αντί να σας τρομάξει αυτό, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία για να τονώσετε την ισχύ σας σε κάποια θέματα. Αναρωτηθείτε αν η δημόσια εικόνα σας στηρίζει τους στόχους σας, και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να συνάδετε με τους κοινά αποδεκτούς κανόνες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγός: Η Σελήνη
Μήπως τελευταία να είστε υπερβολικά ευαίσθητοι είτε βλέπετε παράξενα όνειρα; Αυτά είναι σινιάλα, που σας λένε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δώσετε στοργή στο παιδί που υπάρχει μέσα σας. Αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος περιμένετε να το κάνει; Παράλληλα θα είναι καλό να δίνετε σημασία στα προαισθήματά σας: ακόμη κι αν δεν έχουν λογική, θα σας βοηθήσουν.

ταρω σκορπιός: Το 8 των Πεντάκτινων
Μέρα χαράς η σημερινή, καθώς θα μπορείτε πλέον να εστιάσετε στην ουσία των σημαντικών θεμάτων σας. Προχωρήστε ζωηρά και θα εκπληρώσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε μόνο να αποζημιωθείτε για όλο τον αξιόλογο κόπο που έχετε καταβάλει. Αν δεν λαμβάνετε την υλική αναγνώριση που θα θέλατε, είναι καιρός να σκεφτείτε την αναζήτηση νέας εργασίας.

zwdia-768

ταρω τοξότης: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Λένε ότι η εμπειρία είναι η χτένα που μας χαρίζει η ζωή, αφού έχουμε χάσει τα μαλλιά μας… Η Βασίλισσα έρχεται να σας θυμίσει σήμερα ότι πρέπει να αξιοποιείτε όλα όσα φέρνει η ζωή στον δρόμο σας. Η αποστολή σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας, για να επουλώσετε τις πληγές που σας πονάνε.

ταρω αιγόκερως: Το 9 των Ράβδων
Θεωρείτε ότι εργάζεστε πολύ σκληρά για πολύ καιρό, άρα θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχετε να επιδείξετε ένα αποτέλεσμα. Δεν έχετε όμως. Είστε τόσο εξουθενωμένοι σε αυτό το στάδιο, που σκέφτεστε σοβαρά να τα παρατήσετε όλα! Μην το κάνετε. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να φροντίσετε τις «πληγές» σας, πριν συνεχίσετε την πορεία σας. Ο τερματισμός είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε.

zodia-zvdia-75

ταρω υδροχόος: Οι Εραστές
Αυτή η κάρτα σας καλεί σήμερα να αναζητήσετε νέες οπτικές, όσο αφορά την ουσία της παθιασμένης αγάπης! Με ποιον τρόπο άραγε θα την βιώσετε στο έπακρο; Ίσως να συναντήσετε έναν καινούργιο έρωτα ή να ενστερνιστείτε την βαθύτερη έννοια του σύμπαντος. Το καλύτερο θα είναι να βρείτε την αγάπη μέσα σας, να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να γίνετε ο δικός σας καλύτερος φίλος. Αν δεν αγαπήσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος άλλος θα το κάνει;

ταρω ιχθύες: Το 9 των Πεντάκτινων
Κάποιες φορές η μόνη υποχρέωση που έχετε, είναι προς τον εαυτό σας ώστε να απολαύσετε τα υλικά αγαθά σας στον ρεαλιστικό κόσμο. Αυτό σας υπογραμμίζει αυτή η κάρτα, γιατί ποιος είναι ο λόγος να δουλεύετε σκληρά αν δεν χαρείτε τους καρπούς των κόπων σας; Σήμερα χαρείτε τη ζωή, γελάστε και κάντε έρωτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia