ταρω ερωτικες προβλέψεις 11/05 Πέμπτη

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλέψεις 11/05 Πέμπτη

ταρω κριός: Το 5 των Κυπέλλων
Τη μέρα σας θα διέπει η θλίψη και η ατυχία. Θα είναι καλύτερα να μην ασχοληθείτε με τεχνικά θέματα του σπιτιού, γιατί ενδέχεται να προκύψουν ατυχήματα. Στον εργασιακό χώρο επίσης, ένα εγχείρημά σας δεν εξελίσσεται όσο θετικά θα θέλατε. Δώστε περισσότερη σημασία στην ομαλή σχέση σας με υψηλά ιστάμενους. Προβλέπεται μια αδέξια συγκυρία ή κάποια απώλεια.

ταρω ταύρος: Ο Αυτοκράτορας
Η μέρα σήμερα σας καλεί να προσεγγίσετε τα προβλήματά σας με ρεαλισμό και συνετή σκέψη. Να είστε σε επαγρύπνηση και να μην παραδοθείτε στα αρνητικά που μπορεί να ανακύψουν. Αν χρονοτριβήσετε σε ονειροπολήσεις, θα χάσετε την ευκαιρία να επιλύσετε τα θέματά σας. Να είστε προσεκτικοί στο δρόμο, για αμέλειες στο οδήγημα που θα σας στοιχίσουν κλήσεις.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/05  αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω δίδυμοι: Η Σελήνη
Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιους φόβους και ανησυχίες. Πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας αυτά τα συναισθήματα και να εντοπίσετε την πηγή τους. Ίσως να λάβετε κάποιες δυσχερείς ειδήσεις, που δεν πρέπει να τις αφήσετε να σας αποθαρρύνουν ως προς τους στόχους σας. Συνεχίστε την πορεία σας απρόσκοπτα και με εστιασμένη την προσοχή σας. Να είστε σήμερα λίγο επιφυλακτικοί, όσο αφορά τις προθέσεις των φιλικών σας ατόμων.

ταρω καρκίνος: Η Αυτοκράτειρα
Σήμερα το σύμπαν σας καλεί να βγείτε από τους τέσσερεις τοίχους, να κάνετε μια μικρή απόδραση στη φύση. Θα ανανεώσετε έτσι το σκεπτικό και τη διάθεσή σας. Κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σας αναμένουν σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα προχωρήσουν αίσια και ταχύτατα αν εργαστείτε αποφασιστικά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Το 2 των Ράβδων
Η νωθρότητα και η απραξία θα κυριαρχήσουν σήμερα, κάτι που οφείλεται σε ένα αίσθημα μελαγχολίας που σας έχει καταβάλει τελευταία. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αιτία για να νιώθετε έτσι, γι’ αυτό είναι στο χέρι σας να απομακρυνθείτε από τη λύπη και την κατάθλιψη. Σκεφτείτε μόνο ότι υπάρχουν πραγματικά προβλήματα στις ζωές ατόμων του περιβάλλοντός σας, για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε σε τόσο άσχημη θέση όσο θεωρείτε.

ταρω παρθένος: Η Δύναμη
Εξαιρετική θα είναι αυτή η μέρα για εσάς, καθώς θα διέπεστε από έντονη δύναμη σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Θα έχετε επιτυχία σε ό,τι κι αν καταπιαστείτε, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε στις κινήσεις σας σήμερα, είναι να παραμείνετε ρεαλιστές και να εντάξετε το πάθος στα προσωπικά σας θέματα.

zwdia-fotia

ταρω ζυγός: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Κάποιες κριτικές που θα δεχθείτε σήμερα, θα είναι η αφορμή να σκεφτείτε κατά πόσο έχετε δίκιο σε όσα νομίζετε και νιώθετε. Η συμβουλή για εσάς, είναι να μην αντιδράσετε με άρνηση ή θυμό προς αυτή την κριτική. Ακόμη κι αν σας αδικήσουν, είναι βέβαιο ότι κάποιο μάθημα έχετε να πάρετε από την εμπειρία και πρέπει να το εντοπίσετε.

ταρω σκορπιός: Το 10 των Πεντάκτινων
Σήμερα θα κυριαρχήσει ένα αίσθημα ασφάλειας και προστασίας, γι’ αυτό αξιοποιήστε και απολαύσετε αυτό το κλίμα χωρίς άγχος και βιασύνη. Ένα μυστικό που θα φτάσει ως εσάς, θα θελήσετε να το αποκαλύψετε.

ταρω τοξότης: Το 4 των Πεντάκτινων
Σήμερα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιμελείς, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Είστε νωχελικοί, και εργάζεστε με σκέψη και δεν αποδίδετε. Μια ανάλογη ανία πλανάται και στην προσωπική σας ζωή, σε σημείο να γίνεστε βαρετοί προς τους άλλους όπου βρεθείτε. Καλύτερα αφιερώστε τη σημερινή μέρα στον εαυτό σας, περνώντας χρόνο μόνοι σας, καθώς αύριο έρχεται μια καινούργια και πιο αίσια μέρα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/05  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω αιγόκερως: Το 4 των Κυπέλλων
Η σημερινή μέρα θα είναι λίγο δυσχερής για εσάς, καθώς θα σας διέπει πείσμα και εγωισμός που θα σας κάνουν ευκολόθικτους. Προσπαθήστε να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τέτοιες μέρες έρχονται και παρέρχονται, για να μην εμμένετε πολύ στα γεγονότα τους. Το σημαντικό είναι να κρατήσετε ανοικτά τα μάτια σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες και τις προσφορές που θα έρθουν στο δρόμο σας.

ταρω υδροχόος: Το 10 των Κυπέλλων
Μια ιδιαίτερη κοινωνική μέρα αναμένεται να είναι η σημερινή. Ακόμη κι αν μείνετε στο σπίτι, να ξέρετε ότι ευνοούνται οι τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας ή η ψυχαγωγία με φιλικά σας άτομα. Το ρομάντζο και ο έρωτας θα είναι στα ύψη απόψε. Όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα, σήμερα καλείστε να εργαστείτε ομαδικά για την επίλυση ενός προβλήματος που έχει ανακύψει.

ταρω ιχθύες: Η Κρίση
Ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που έχετε να δείτε καιρό, σήμερα θα έρθει σε επαφή μαζί σας. Ένα αντικείμενο που θεωρούσατε ότι είχατε χάσει και σας έλειπε πολύ, σήμερα θα το βρείτε. Προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει, σήμερα θα λυθούν ως διά μαγείας από μόνα τους. Αυτή η μέρα διέπεται από ιδιαίτερη δύναμη, που θα σας φέρει ανακούφιση και απελευθέρωση από παλιές πρακτικές.

zwdia-3-zodia