ταρω ερωτικες προβλέψεις 11/12 Κυριακή

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλέψεις 11/12 Κυριακή

ταρω κριός: Η Αρχιέρεια
Η συμβουλή για σήμερα είναι να ακούσετε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Να δίνετε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.
Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, οργανώστε την κρεβατοκάμαρά σας. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.

ταρω ταύρος: Η Εγκράτεια Αντεστραμμένη
Σπαταλάτε το χρόνο σας σε αλληλοκατηγορίες με το ταίρι σας, αντί να αναζητάτε λύση στις διαφωνίες σας. Ξεφύγετε από την προσκόλληση στα οικεία και ασφαλή. Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος να επουλώσετε ή να σώσετε τη σχέση σας, με δεδομένο όμως ότι είτε θα ωριμάσει ή θα πεθάνει… Διευρύνετε τις οπτικές σας και δοκιμάστε καινούργιες επιλογές.
Οι αδέσμευτοι έχουν βαλτώσει στην προσωπική τους ζωή. Ίσως επαναλαμβάνετε ηττοπαθείς συμπεριφορές στην αναζήτηση της αγάπης. Τολμήστε να προσεγγίσετε άτομα που διαφέρουν από τα ως τώρα ζητούμενά σας.

 

ταρω δίδυμοι: Ο Ήλιος Αντεστραμμένος
Σήμερα ίσως να νιώθετε μόνοι και απελπισμένοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος περιστρέφετε γύρω από εσάς. Ό,τι κι αν ισχύει, μειώνει τις πιθανότητές σας για ένα νέο ρομάντζο. Οι προσπάθειες προσέγγισης ατόμων με χιούμορ, θα πέσουν στο κενό. Μην περιμένετε να ακούσετε το κάθετο «όχι», για να καταλάβετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται.
Αν υπάρχει σχέση, ενδέχεται το ένα μέλος να χαίρει εκτίμησης και φροντίδας και το άλλο να νιώθει ότι είναι στη σκιά. Η σεξουαλική έλξη έχει θαμπώσει. Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Η Αυτοκράτειρα
Σήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.
Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους.
Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο.
Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια εγκυμοσύνη.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Ο Τροχός της Τύχης
Προσεγγίζετε κάποιο μεταίχμιο στη ζωή σας, ίσως σας αποκαλυφθούν νέες πορείες στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Η τύχη θα σας συντροφεύει, και ίσως γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ραντεβού στα τυφλά.
Ο Τροχός της Τύχης φέρνει πάντα θετικές ειδήσεις, αλλά μόνο μετά από μεγάλη περίοδο δυσκολιών. Ίσως δεχθείτε πρόταση για νέα εργασία, ίσως βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ίσως νιώσετε έτοιμοι ξανά να αγαπήσετε μετά από ένα διαζύγιο ή έναν χωρισμό.

ταρω παρθένος: Η Αυτοκράτειρα Αντεστραμμένη
Πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σήμερα σε υπερβολικές παραχωρήσεις ή καταστολές. Ίσως έχετε επενδύσει πολύ χρόνο σε συναισθηματικά και ερωτικά, και έχετε αμελήσει τις πρακτικές ανάγκες της καθημερινότητας. Ίσως το ταίρι σας να αισθάνεται πίεση από την υπερβολική σας συνύπαρξη, δώστε χρόνο στη σχέση να αναπνεύσει. Δεν αποκλείεται να πάσχει η σχέση σας από έλλειψη σεξ και ρομάντζου.
Ίσως προκύψουν προβλήματα σε μια εγκυμοσύνη ή για την επίτευξή της.
Οι αδέσμευτοι σπαταλούν χρόνο στην αναζήτηση συντρόφου, και ξεχνούν τους φίλους και τα χόμπι τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω ζυγός: Ο Μάγος
Θα σας προσφερθούν αυτή την περίοδο εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε δημιουργικές αλλαγές στη ζωή σας. Μην μένετε άπραγοι, αξιοποιήστε συνετά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που διαθέτετε. Οι αποφασιστικές κινήσεις θα σας αποφέρουν πλούσια οφέλη, κατευθύνετε λόγια και πράξεις προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα δείτε να περνάει η προσωπική σας ζωή σε πιο αίσια επίπεδα.
Οι αδέσμευτοι διέπονται από αυτοπεποίθηση και ικανότητα να έλξουν κοντά τους το ταίρι που λαχταρούν. Αν έχετε περισσότερα ταίρια, η συμβουλή είναι να εστιάσετε πλέον μόνο σε ένα.

ταρω σκορπιός: Ο Αυτοκράτορας
Η ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.
Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Ο Θάνατος Αντεστραμμένος
Φαίνεται ότι δεν δώσατε σημασία σε κάποιο προμήνυμα ότι φτάνει το τέλος, και η κάρτα σήμερα δηλώνει ότι είναι μάταιο να αντιτάσσεστε στην αλλαγή. Μην κρατάτε άλλο τις πύλες του φράγματος, αποδεχθείτε το αναπόφευκτο. Η εμμονή σε μια νεκρή σχέση, κάνει τον χωρισμό πιο οδυνηρό.
Αν είστε αδέσμευτοι, η ερωτική σας ζωή αλλάζει και θα αρχίσετε να σκέφτεστε αρκετές προτάσεις. Έχει φτάσει η στιγμή να περάσετε σε μια σοβαρή σχέση. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε τις αυταπάτες σε κάποιες εμμονές σας.
Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί η διπροσωπία ενός ατόμου.

ταρω αιγόκερως: Ο Διάβολος Αντεστραμμένος
Αυτή είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να δραπετεύσετε από μια φρικτή κατάσταση. Ίσως να αποφασίσετε να χωρίσετε για λίγο με το ταίρι σας για να λήξουν οι πολλές συγκρούσεις, είτε να δείτε ότι δεν αξίζει πλέον την αγάπη σας. Αναγνωρίζετε εθιστικές σας συνήθειες και αποφασίζετε να τις χειριστείτε.
Η εν λόγω κάρτα αποτελεί υπενθύμιση ότι η ταπεινότητα ή οι οδυνηρές αποφάσεις, σας απελευθερώνουν για να κάνετε μια νέα αρχή. Η απαλλαγή σας προικίζει με σοφία που κερδίσατε με κόπο. Δεν έχετε βγει ακόμη από το σκότος και δεν θα έρθει να σας διασώσει κανείς – μόνο οι δικές σας στιβαρές προσπάθειες θα σας δώσουν την ελευθερία.

ταρω υδροχόος: Ο Πύργος Αντεστραμμένος
Δεν πρέπει να στηρίζεστε πλέον στη διαφυγή και την άρνηση. Ίσως νιώθετε υποσυνείδητα να καραδοκεί κάποιος κίνδυνος στη σχέση σας, αλλά φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να λιμνάσει άλλο. Ίσως επίσης να βιώνετε ακόμη τα αρνητικά ενός έντονου ταρακουνήματος. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να θρηνήσει και να ιαθεί. Ωστόσο μελετήστε τα μαθήματα που δίνει μια τέτοια δόνηση, έχετε τώρα την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πιο στέρεο.

ταρω ιχθύες: Ο Τρελός Αντεστραμμένος
Να κοιτάτε πριν κάνετε τα άλματά σας, αν δεν θέλετε να βρεθείτε πεσμένοι ανάσκελα! Η προσοχή είναι απαραίτητη σήμερα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί θα τις μετανιώσετε, μην μιλάτε παρορμητικά και απερίσκεπτα. Αποδεχθείτε τα λάθη που κάνατε σε πρότερες σχέσεις, προκειμένου να μην τα επαναλάβετε. Το σύμπαν στέλνει σήμερα σε δεσμευμένους και αδέσμευτους, μια σειρά πειρασμούς που θα σας παρασύρουν σε ντροπιαστικά λάθη. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε ώριμες αντιδράσεις, αντί να εμμένετε στην πρακτική του Πίτερ Παν – του αιώνιου έφηβου, απρόθυμου να αναλάβει ευθύνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia