ταρω ερωτικες προβλέψεις 12/02 Κυριακή

tarw-trelos

ταρω ερωτικες προβλέψεις 12/02 Κυριακή

ταρω κριός: Το 8 των Κυπέλλων
Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τη μέρα λίγο πιο όμορφη, για ένα ιδιαίτερο άτομο. Πρόκειται για κάποιο που η μόνη του επιλογή αυτή τη στιγμή, είναι να στηριχθεί πάνω σας για κάποιες αναγκαιότητες.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε στο καθιστικό σας κάποιο σύμβολο ή πίνακα που να περιέχει τα χρώματα του Γιν και του Γιανγκ. Αυτό θα ενισχύσει την αρμονία και τις φιλικές διαθέσεις στον χώρο σας.

 

ταρω ταύρος: Ο Ερημίτης
Δεν μπορούν όλοι να κατανοήσουν τα όνειρά σας, πόσο μάλλον τις σκέψεις σας. Γι’ αυτό πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σήμερα με τα άτομα που θα επιλέξετε να μοιραστείτε τα εσώψυχά σας.
Συμβουλή της ημέρας: Να έχετε πάντα κλειστή την πόρτα του μπάνιου σας. Αυτή η εύκολη πρακτική θα αποτρέψει τη θετική ενέργεια του Τσι να απορροφηθεί από τις σωληνώσεις και θα προστατεύσετε την ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 8 των Πεντάκτινων
Προετοιμάζετε τον εαυτό σας για μια πρόκληση που νιώθετε ότι προσεγγίζει, παρόλο που δεν ξέρετε από πού ή πότε θα εμφανιστεί μπροστά σας. Να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για μια θετική νέα ευκαιρία, που δεν είναι πια μακριά.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε κίτρινα λουλούδια στην κουζίνα σας, κατά προτίμηση σε ένα πράσινο βάζο. Το κίτρινο είναι το χρώμα του ήλιου και του χρυσού, που θα φέρει χαρά και πλούτο στο σπίτι σας όπως τα λουλούδια που ανθίζουν. Η κουζίνα ενισχύει την ευημερία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω καρκίνος: Το 4 των Ξιφών
Μπορεί το ζητούμενό σας αυτή την περίοδο να είναι η απομόνωση. Όμως δεν θα καταφέρετε να την χαρείτε, αν πρώτα δεν περάσετε από πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και δεν συναναστραφείτε με πολύ κόσμο!
Συμβουλή της ημέρας: Δέστε δύο κινέζικα νομίσματα με μια κόκκινη κορδέλα και τοποθετήστε τα κοντά στο κρεβάτι σας. Έτσι θα ενισχύσετε τον δεσμό με το ταίρι σας.

ταρω λέων: Το 10 των Κυπέλλων
Ίσως να σας προβληματίσει λίγο σήμερα η ασυνέπεια του περιβάλλοντός σας. Επειδή εσείς φέρετε τη μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτό, πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο να εστιάσετε στις ανειλημμένες υποχρεώσεις σας.
Συμβουλή της ημέρας: Να αντικαθιστάτε αμέσως τις καμένες λάμπες στο σπίτι σας, ειδικά στο υπνοδωμάτιο. Το φως ενισχύει τη θετική ενέργεια στον χώρο, γι’ αυτό μια καμένη λάμπα αντιπροσωπεύει τομείς της ζωής σας που δεν αποδίδουν. Αυτή η απλή πρακτική θα διατηρήσει την αγάπη, για να μην «σβήσει».

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Το 6 των Ράβδων
Η ελπίδα είναι μια πηγή που αναβλύζει εσαεί, κι εσείς είστε από τα άτομα που πίνουν συνεχώς από αυτήν! Αυτό είναι το όπλο σας να χειρίζεστε καταστάσεις, που άλλοι θεωρούν μέχρι και εκφοβιστικές.
Συμβουλή της ημέρας: Αν έχετε τζάκι, τοποθετήστε ένα κομμάτι καθρέφτη στα τοιχώματα της πυράς. Έτσι θα τονώσετε τη χαρά και τον πλούτο στο σπίτι σας, καθώς οι φλόγες θα φαίνονται διπλές!

ταρω ζυγός: Ο Ιεροφάντης
Ίσως θεωρείτε ότι κάποιες κινήσεις που κάνετε αυτή την περίοδο στον ρομαντικό τομέα, θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Αυτή η άποψή σας είναι απατηλή, καθώς η αλήθεια είναι ότι κάποιος άλλος κρατά τα ηνία…
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να υπάρξει πρόοδος στην αγάπη, να τοποθετήσετε έναν πίνακα με παιώνιες στο καθιστικό σας, στον νότιο τοίχο που ανήκει στην αγάπη.

ταρω σκορπιός: Το 2 των Πεντάκτινων
Δεν είστε υποχρεωμένοι να εκθέτετε κάθε λεπτομέρεια της ζωής σας σε όποιον σας ρωτά. Αντιθέτως, αυτή την περίοδο θα ωφεληθείτε πολύ περισσότερο αν μοιράζεστε ελάχιστα.
Συμβουλή της ημέρας: Βγάλτε από τον χώρο σας φυτά που έχουν μυτερά φύλλα ή αγκάθια. Οι κάκτοι και άλλα συναφή, προκαλούν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω τοξότης: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Νιώθετε στην ατμόσφαιρα ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο κάποιου πολύ σημαντικού γεγονότος, χωρίς να μπορείτε ακόμη να το προσδιορίσετε. Επιδείξτε λίγη υπομονή ακόμη και σύντομα θα αντιληφθείτε ποιος είναι ο ρόλος σας.
Συμβουλή της ημέρας: Επιλέξτε να βάλετε κρυστάλλινες μπάλες στους χώρους που εργάζεστε ή μελετάτε. Οι κρυστάλλινες μπάλες θα σας βοηθούν να συγκεντρώνεστε καλύτερα και προάγουν την επιτυχία, τις αίσιες εξελίξεις και την αναγνώριση.

ταρω αιγόκερως: Ο Τρελός
Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας στα χέρια κάποιου άλλου ατόμου. Να έχετε εμπιστοσύνη ότι το εν λόγω άτομο ξέρει τι να κάνει και πότε.
Συμβουλή της ημέρας: Κάντε απλές κινήσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια μου μοσχοβολούν στον εργασιακό σας χώρο, θα ανορθώσουν πολύ το κέφι και τη διαύγειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ. Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω υδροχόος: Το Αστέρι
Μια διαφορά απόψεων θα επιλυθεί σήμερα – και μάλιστα με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Το βέβαιο είναι ότι αυτή τη λύση θα την σκεφτείτε εσείς.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να φωτίσετε γωνιές του υπνοδωματίου σας που ίσως είναι σκοτεινές. Έτσι θα μειώσετε τις αρνητικές επιρροές του σκότους και της κατάπτωσης στη σχέση σας.

ταρω ιχθύες: Το 6 των Πεντάκτινων
Ίσως να υπάρξουν άτομα στο περιβάλλον σας που να παρεξηγούν τα κίνητρά σας σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις. Όμως το αποτέλεσμα των δικών σας κινήσεων να είστε βέβαιοι ότι θα το εκτιμήσουν στο τέλος.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να αφυπνίσετε τη θετική ενέργεια σε κάθε είδους σχέση, ένας είναι ο τρόπος. Να είστε απόλυτα ειλικρινείς, ξεκάθαροι και σαφείς στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia