ταρω ερωτικες προβλέψεις 12/05 Παρασκευή

taro-mythoi-alitheies

ταρω ερωτικες προβλέψεις 12/05 Παρασκευή

ταρω κριός: Η Σελήνη
Η μέρα ενδέχεται να συνοδεύεται από κάποιους φόβους και ανησυχίες, που πρέπει να πάρετε στα σοβαρά και να εντοπίσετε την πηγή τους. Δεν αποκλείεται επίσης να λάβετε κάποιες δυσχερείς ειδήσεις. Μην τις αφήσετε να σας αποθαρρύνουν ως προς τους στόχους σας, συνεχίστε την πορεία σας απρόσκοπτα και με εστιασμένη προσοχή. Σήμερα θα είναι συνετό να είστε λίγο επιφυλακτικοί όσο αφορά τις προθέσεις των φιλικών σας ατόμων.

ταρω ταύρος: Ο Αυτοκράτορας
Σήμερα θα σας κάνει καλό να βγείτε από το καβούκι σας και να περάσετε χρόνο στον ήλιο και τη φύση. Θα δείτε ότι αυτό θα ανανεώσει την οπτική και τις ιδέες σας, χαλαρώνοντας ταυτόχρονα το σώμα και το πνεύμα σας. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε καλή πορεία. Συνεχίστε τη συνετή δουλειά, για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν από σήμερα κιόλας.

 

ταρω δίδυμοι: Το 5 των Πεντάκτινων
Μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας και πίεσης θα επικρατεί σήμερα στο περιβάλλον σας. Αυτό είναι πιθανό να οφείλεται στη μειωμένη δραστηριότητά σας, σε πνευματικό ή σωματικό επίπεδο. Επειδή το στάδιο αυτό θα περάσει γρήγορα, προσπαθήστε να το χειριστείτε με ψυχραιμία και ελαστικότητα. Η μέρα ίσως να σας φέρει κάποιες επαγγελματικές δυσχέρειες ή απώλειες, ενώ είναι πιθανό να πιεστείτε λίγο οικονομικά.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Ο Ερημίτης
Με σύνεση και χαμηλούς τόνους καλείστε να χειριστείτε τη σημερινή μέρα. Εστιάστε την προσοχή σας στα καλά που έχετε και φροντίστε λίγο περισσότερο για την ατομική σας ευημερία σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Σήμερα μείνετε μακριά από εντάσεις και συγκρούσεις. Ειδικά αν αποτραβηχτείτε σε χώρους που σας παρέχουν αίσθημα ασφάλειας, θα καταφέρετε να συντονιστείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο χωρίς περισπασμούς. Απευθυνθείτε στη σοφία που κρύβετε μέσα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω λέων: Το 9 των Κυπέλλων
Μια πολύ θετική μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς και θα διέπεται από χαρά και ικανοποίηση. Απολαύστε και αξιοποιήστε τη φιλική διάθεση με την οποία θα σας προσεγγίζουν τα άτομα του επαγγελματικού και του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η κοινωνική σας ζωή θα δεχθεί πολύ αίσια ώθηση, καθώς κάποια πρόσκληση που θα λάβετε θα έχει πολλά θετικά να σας αποδώσει.

ταρω παρθένος: Ο Μάγος
Το σύμπαν σήμερα σας καλεί να ενεργοποιηθείτε και να δράσετε. Οι ιδέες σας είναι πρωτότυπες, η ενέργειά σας είναι στα ύψη και θα νιώσετε να επηρεάζετε άτομα και καταστάσεις. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να κλείσετε πολλές εκκρεμότητες και να δώσετε λύση σε αρκετά προβλήματα. Όσο δύσκολος κι αν φανεί σήμερα ένας στόχος, καταπιαστείτε μαζί του και δεν θα απογοητευθείτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγός: Το 3 των Πεντάκτινων
Με επιφύλαξη θα πρέπει να κινηθείτε σήμερα σε όλους τους τομείς, γιατί θα σας ασκείται έλεγχος και επίβλεψη ακόμη και εν αγνοία σας. Χειριστείτε τη μέρα από τη θετική της οπτική, ως μια ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητες και την αξία σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις αυτής της φάσης αν διατηρήσετε την ηρεμία σας, και θα επιβραβευθείτε με κάποιες εξαιρετικά θετικά ευκαιρίες.

ταρω σκορπιός: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Σήμερα σας αναμένει μια πολύ καλή πρόταση ή μια εξαιρετική ευκαιρία. Να έχετε ανοικτά τα μάτια και τα αφτιά σας για να την αδράξετε αμέσως, γιατί θα εξελιχθεί προς όφελός σας. Η μέρα ενδείκνυται για ρίσκα γενικότερα, μιας και η θεά τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ταρω τοξότης: Ο Άσος των Κυπέλλων
Η μέρα είναι ιδανική για να πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις, παραβλέποντας κάποιους προβληματισμούς σας. Αν ταλαντεύεστε ανάμεσα στην αλλαγή καριέρας ή την επιλογή κάποιας, σήμερα ίσως να σας προσεγγίσει η πρόταση των ονείρων σας! Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας για να την εντοπίσετε και να την αξιοποιήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω αιγόκερως: Το 5 των Ράβδων
Μια πρόκληση σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, την οποία θα πρέπει να αποδεχθείτε και να φέρετε σε πέρας. Είναι βέβαιο ότι έχετε τη δύναμη να βγείτε στην αντίπερα όχθη. Κάθε εμπειρία έχει τη δυναμική να σας βελτιώνει και να σας ωριμάζει ως προσωπικότητες, αρκεί να έχετε θετική οπτική και ετοιμότητα να ρισκάρετε.

ταρω υδροχόος: Το 6 των Πεντάκτινων
Από σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων που έχετε καταβάλει τον τελευταίο καιρό! Η σκληρή σας δουλειά θα αρχίσει να αποδίδει, γι’ αυτό να αναμένετε επιβράβευση – ίσως και οικονομικής μορφής. Αποδεχθείτε όποιο χέρι βοήθειας σας προσφερθεί και δώστε κι εσείς το δικό σας όπου σας ζητηθεί. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι η κατάλληλη στιγμή να διευθετήσετε μια ιδιαίτερη συνάντηση που σκέφτεστε εδώ και καιρό.

ταρω ιχθύες: Το 2 των Ράβδων
Η νωθρότητα και η απραξία θα διέπει τη σημερινή μέρα, κάτι που οφείλεται σε ένα αίσθημα μελαγχολίας που σας έχει καταβάλει τελευταία. Επειδή δεν υπάρχει κάποια αφορμή για να νιώθετε έτσι, είναι στο χέρι σας να απομακρυνθείτε από τη λύπη και την κατάθλιψη. Η συμβουλή της ημέρας για εσάς, είναι να αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια.

tarw-zwdia