ταρω ερωτικες προβλέψεις 13/05 Σάββατο

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλέψεις 13/05 Σάββατο

ταρω κριός: Το 3 των Ξιφών
Σήμερα είναι πιθανό να λάβετε μια δυσχερή ή σοβαρή είδηση. Δώστε σημασία στο μήνυμά της χωρίς να αφήσετε να σας καταβάλει, γιατί δεν θα αφορά κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε ή να επιλύσετε. Το μόνο που θα σας κοστίσει άμεσα, είναι μέρος του χρόνου και της δύναμής σας – εξαιτίας του απρόσμενου παράγοντα. Οπλιστείτε με σύνεση, για να μπορέσετε να αποκρυπτογραφήσετε το μάθημα έχει να σας δώσει.

ταρω ταύρος: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Κάποιες σημαντικές συμβουλές ή πληροφορίες θα φτάσουν σε εσάς σήμερα, από μια γυναίκα με ιδιαίτερη σοφία. Ακούστε τι έχει να σας πει, γιατί θα ωφελήσουν την περαιτέρω πορεία σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα λόγια της θα σας ενισχύσουν και στα προσωπικά σας, ακόμη κι αν δεν το συνειδητοποιήσετε άμεσα.

 

ταρω δίδυμοι: Το 10 των Ξιφών
Κάποια απογοήτευση και κακοδιαθεσία θα σας κυριεύσουν σήμερα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ουσιαστική αιτία. Η κόπωση που νιώθετε είναι καθαρά προσωπική σας ευθύνη, γιατί δεν αντιμετωπίζετε ευθέως τα θέματα που προκύπτουν και να αφήνετε να λιμνάζουν. Αποφασίστε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να βγείτε από αυτό το τέλμα.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το Άρμα
Σήμερα θα πρέπει να επιστρατεύσετε την πειθαρχία και τη θέλησή σας για πρόοδο. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία σε κάποια μικρά εμπόδια που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα. Θα είναι θέματα που μπορείτε να χειριστείτε, ενώ είναι πιθανό να σας δοθεί και μια σημαντική χείρα βοήθειας. Ο αισθηματικός τομέας είναι ευοίωνος για εσάς, αρκεί να μην φανείτε υπερβολικά κυριαρχικοί. Δεν αποκλείεται να ανακύψει και μια ευχάριστη ρομαντική απόδραση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Ο Άσος των Κυπέλλων
Είναι πιθανό να βρίσκεστε σε φάση αλλαγής του επαγγελματικού σας προσανατολισμού ή να θέλετε να κάνετε άλλες επιλογές στα επαγγελματικά σας. Η σημερινή μέρα θα είναι ιδανική για να καταλήξετε, γιατί δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια πρόταση για την εργασία των ονείρων σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά γιατί η τύχη θα είναι δίπλα σας – αλλά πρέπει να την αναγνωρίσετε για να αδράξετε την ευκαιρία.

ταρω παρθένος: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Ένα ευφυές και επινοητικό άτομο θα σας προσεγγίσει σήμερα, που θα σας δώσει κάποια πολύτιμη συμβουλή ή θα σας κάνει μια πολύ καλή πρόταση. Θα είναι συνετό να ακούσετε τι έχει να σας πει γιατί θα σας ωφελήσει – ακόμη κι αν δεν κατανοήσετε αμέσως σε ποιο τομέα της ζωής σας θα αναφέρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ταρω ζυγός: Η Δύναμη
Μια εξαιρετική μέρα θα είναι αυτή για εσάς, καθώς θα σας διέπει πνευματική και σωματική δύναμη. Να ξέρετε ότι θα επιτύχετε με ό,τι κι αν καταπιαστείτε, αρκεί να μην υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και να παραμείνετε ρεαλιστές. Η μέρα σας καλεί να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση και πάθος στα επαγγελματικά σας αλλά και στις ρομαντικές προοπτικές.

ταρω σκορπιός: Ο Ιεροφάντης
Η μέρα θα ξεκινήσει λίγο ιδιόρρυθμα για εσάς, με κάποιες μικρές ανησυχίες ή ταλαιπωρίες. Προσπεράστε τις, με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και στις επιλογές ζωής που έχετε κάνει. Τα εμπόδια προκύπτουν για να τα χειρίζεστε και να τα ξεπερνάτε. Προκειμένου να μείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας, προτιμήστε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας σήμερα. Έτσι θα ανανεώσετε τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Παραγωγική και αποδοτική αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα. Ειδικά στα επαγγελματικά σας θα εδραιωθεί η θέση σας και θα νιώσετε αποδοχή και εκτίμηση από τους συναδέλφους σας. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, να κάνετε συνετές κινήσεις γιατί η περίοδος δεν ευνοεί τους πειραματισμούς. Αποφύγετε σήμερα την υπογραφή εγγράφων που ενέχουν οικονομικά θέματα.

ταρω αιγόκερως: Το 9 των Ράβδων
Ένας σημαντικός πειρασμός φαίνεται να προσεγγίζει την πορεία σας, γι’ αυτό πρέπει σήμερα να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας για όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Μόνο αν επιστρατεύστε τη δύναμη και το θάρρος σας θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Σταθείτε σε θέση άμυνας και παραμείνετε σε επαγρύπνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω υδροχόος: Το 5 των Ράβδων
Μια ευκαιρία με τη μορφή πρόσκλησης θα προκύψει στο δρόμο σας σήμερα. Πάρτε αυτό το ρίσκο, για να αποδείξετε τις ικανότητές σας σε πιθανούς αμφισβητίες. Θα είναι η αφορμή να πάρετε ένα καλό μάθημα, που θα ωθήσει τη γενικότερη πρόοδό σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

ταρω ιχθύες: Το 4 των Κυπέλλων
Δεν θα είστε σε καλή διάθεση σήμερα, καθώς θα σας διέπει γκρίνια, πείσμα και μια δόση εγωισμού. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην δώσετε πολλή σημασία στα δρώμενα, ώστε να περάσει η μέρα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην προσπεράσετε ευκαιρίες ή προσφορές που θα προκύψουν στην πορεία σας.

zwdia-3-zodia